Forum » Pomoč in nasveti » Odstranitev Ubuntu 10.04
Odstranitev Ubuntu 10.04
X-Men ::
Lp, zanima me sledeče vprašanje. Na računalniku imam nameščene Windows 7 in Ubuntu 10.04. Rad bi popolnoma izbrisal Ubuntu, ker ga ne bom več uporabljal. Če samo formatiram disk potem bo nastal problem z boot-anjem Windowsev. Zato me zanima, kako odstranim Linux in bo vse še naprej delovalo normalno.
No zdaj pa imam drug problem. Ko sem inštaliral Windows XP sem naredil dve particiji. Na prvi so bili XP-ji, na drugi pa Windows 7. Nastavljen je bil dual-boot. Particija, kjer so bili xp-ji je primarna in bi jo rad formatiral. Tega ne morem narediti. A bi se dalo formatirat s kakšnim programom, ali mi preostane samo fresh install?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: X-Men ()
amigo_no1 ::
Če si prvo namestil win xp na C ter nato win 7 na D potem anredi fresh install enega os-ja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
OK, ampak windowse sem prenesel iz MSDNAA, kar pomeni, da ključ lahko uporabim samo enkrat ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nov laptop -> inst. win10 iz m.2 (gpt?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1328 (1095) | Ijus |
» | laptop vs. vga/hdmi izhod vs. fresh installOddelek: Pomoč in nasveti | 1251 (1062) | Alen T 1978 |
» | Na koliko časa nanovo naložite operacijski sistem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6755 (5733) | kitara8 |
» | Windows 7 Service Pack 1 še letos? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16844 (14763) | noraguta |
» | Kako pogosto na novo nameščate sistem?Oddelek: Operacijski sistemi | 1783 (1106) | govno |