» »

windows 7 + driveri

windows 7 + driveri

wortel ::

Zdravo

Laptop na katerem je bila vista sem formatiral in naloĹžil 64 bitne Windows 7 profesional. Windowse sem registriral preko wireles omreĹžja in stvar je delovala. Delovala je vse dokler nisem priĹĄel nekam kamor sem rabil mreĹžo preko kabla. Tukaj se je ustavilo. Windows 7 sploh ne dobi driverjev za mreĹžo. Poleg tega tudi na laptop proizvajalÄevi strani ni primernih driverjev za windows 7. Skratka ne vem veÄ kam pogledat da bi dobil driverje za navaden kabel in ne za wireles.

Gre se pa za prenosni raÄunalnik Toshiba Satellite L300 - 2c4 sistem unit

A mogoÄe kdo ve tud za kak programÄek ki ti pove za chipsete? Vem da je obstajal en exe file za XP-je. Kaj pa za Window

solatko ::

Z everestom boš našel vse kar rabiš. Mrežna kartica ni od Toshibe, zato poglej na proizvajalčevi strani. Ko si instaliral w7, na računalnik, ki je predviden za visto, bi moral poiskati vse gonilnike, katerih ti ni našel w sam. V upravljanju naprav imaš klicaje, na vseh komponentah, kjer ni gonilnikov.

Podobna zadeva je pri starejših Dellovih računalnikih, kjer poteka avtomatsko nalaganje gonilnikov iz njihove strani, pa za določene ni gonilnikov (med drugim, tudi baterije ne polni), zato je bila edina rešitev, nazaj instalacija viste. Ni pa veliko razlik med tema dvema sistemoma.

Iatromantis ::

http://www.drivermagician.com/ a ni zastonj... če ne pa Hardware ID v Device Managerju

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

win 10 na 7 let stari prenosnik?

Oddelek: Pomoč in nasveti
143381 (2941) krneki0001
»

Dell vs Hp

Oddelek: Kaj kupiti
313435 (2539) solatko
»

Microsoft je razmišljal o ukinitvi prodaje Viste (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
15314697 (11047) Ziga Dolhar
»

Windows XP so zares šteti dnevi (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
13016067 (11346) tinlad3n

Več podobnih tem