Forum » Mobilne tehnologije » N900 navigacija
N900 navigacija
Kiborg ::
Potrebujem navigacijski program za N900 ki bo dejansko delal v Sloveniji in Evropi in ne potrebuje povezave z internetom. Nujno mora imeti glasovno vodenje tako da bo uporaben tudi v avtomobilu. Zelo lepo bi bilo če bi bil tudi preprost za uporabo, saj so nekateri prav štorasti. Preizkusil sem že Mappero pri katerem ne znam nastaviti glasovnega vodenja, Nokia Ovi maps glasovnega vodenja sploh nima in ima zelo slabe zemljevide polne napak ter Sygic Mobile maps s katerim sem še najbolj zadovoljen a pri tem sicer glasovno vodenje deluje a pogosto reče vsaj 10 m prekmalu, da je potrebno zaviti kar je seveda problem saj lahko zavijem v napačno ulico. Zanimivo se mi tudi zdi, da ima Nokiin Ovi maps mnogo boljši signal od preostalih dveh. Sygic ima problem z iskanjem satelitov a ko jih najde je OK Mappero pa je preprosto nenatančen, pogosto se zgodi da ima samo 500 metrov natančnosti kar je povsem neuporabno. Potrebujem torej delujočo navigacijo.
Byla ::
ma, n900 ma glede tega bolj zalostno podporo, tko da ne vem, ce bos kej pametnega nasel.
www.thirdframestudios.com
Zorro ::
Za sygic poizkusi v settings.ini spremeniti par vrednosti, kot je predlagano tukaj. A si mogoče navigacijo poizkusil v tujini, npr. v Avstriji, ali samo pri nas? Lahko, da je problem samo z našim zemljevidom.
Kiborg ::
Sygic navigacijo sem preizkusil samo v domovini. Sicer pa je v mestih presenetljivo boljša kot v vaseh. Čeprav ima zemljevid tudi na vasi vrisane ceste te včasih hoče poslati v napačno smer.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huawei bo uporabljal TomTomove zemljevideOddelek: Novice / Android | 10416 (7920) | dunda |
» | Android navigacija za pešceOddelek: Pomoč in nasveti | 2711 (2141) | tiltech |
» | Navigacija za Nokio 5230Oddelek: Mobilne tehnologije | 4830 (4620) | Mehmed |
» | N900 10.2010.19.1 updateOddelek: Mobilne tehnologije | 1718 (1368) | Gregor P |