Forum » Mobilne tehnologije » telefon LG-KP500 Cookie-Izvirno polje
telefon LG-KP500 Cookie-Izvirno polje
leja231 ::
Pozravljeni!
Mene pa samo nekaj zanima za ta mobitel.
Imam LG KP500 Cookie telefon in ima rezerviranega pomnilnika za SMS sporočila 500-(smsov).ker pa pišem zelo veliko smsov mam ta pomnilnik poln.
2 meseca nazaj pa sem nekaj štrckala po gsmu in sem si 200 smsov prenesla v Moje Mape.In iz Moje Mape pa sn še vse skup enkrat prenesla v neko IZVIRNO POLJE.Sedaj pa me zanima:
- kaj sploh to je IZVIRNO POLJE? (namreč teh 200 smsov ne najdem več,da bi jih dol pobrisala),sedaj so ti smsi že zelo stari in jih ne rabim več
- kako naj te smse dobim nazaj v telefon oz. kam so se shranili?
Hvala za odgovore in lep pozdrav, Lea
Mene pa samo nekaj zanima za ta mobitel.
Imam LG KP500 Cookie telefon in ima rezerviranega pomnilnika za SMS sporočila 500-(smsov).ker pa pišem zelo veliko smsov mam ta pomnilnik poln.
2 meseca nazaj pa sem nekaj štrckala po gsmu in sem si 200 smsov prenesla v Moje Mape.In iz Moje Mape pa sn še vse skup enkrat prenesla v neko IZVIRNO POLJE.Sedaj pa me zanima:
- kaj sploh to je IZVIRNO POLJE? (namreč teh 200 smsov ne najdem več,da bi jih dol pobrisala),sedaj so ti smsi že zelo stari in jih ne rabim več
- kako naj te smse dobim nazaj v telefon oz. kam so se shranili?
Hvala za odgovore in lep pozdrav, Lea
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najugodnejša SIM kartica za GPS sledilecOddelek: Loža | 9970 (3720) | gorazdkop |
» | Vzamemo Bob ali Hot Telekom ? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17851 (11812) | Lonsarg |
» | Smsapi.si - pošiljanje SMS-ov je otročje lahko (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 17207 (5857) | Invictus |
» | Izbira paketa - najboljša opcijaOddelek: Mobilne tehnologije | 10033 (9124) | EdoK |
» | simobil & sms virusOddelek: Mobilne tehnologije | 5209 (4070) | kunigunda |