» »

Hiter program za izdelavo spletne strani

Hiter program za izdelavo spletne strani

shadeX ::

Lep pozdrav!
rad bi naredil spletno stran, vendar ne znam programirat. Kupil sem že domeno, gostovanje že imam. rabil pa bi samo še spletno stran. torej ali mogoče kdo ve in pozna kakšen programček s katerim bi naredil spletno stran ( s tem ne mislim kakšen dreamweaver ali podobno ) pač program s katerim vstavljaš texte, slike, in ima tudi paypal gumb itd..

najlepša hvala ...

bluefish ::

Ne bo šlo tako, kot si zamišljaš. Osnovno postavitev strani res lahko narediš le z vstavljanjem elementov, vendar bo za kaj več (recimo omenjeni PayPal "gumb") vseeno potrebno posegati v kodo.

Če imaš neko konkretno vsebino, potem najbolje, da uporabiš nek CMS (Wordpress je recimo eden lažjih za začetnika), ki ga nato v nadaljevanju prilagajaš z dodatki. Žal pa bo tudi v tem primeru občasno potrebno spisati kako vrstico HTML/CSS kode.

Arto ::

Wordpress?

shadeX ::

ubistvi tko je. Moj namen je postaviti spletno stran brez vsakršnega gumba. to bi bila moja prodajna stran. Jaz bi na strani oglaševal moj produkt ( iz mojih izkušenj sem napisal en produkt ki mislim da bo lahko ljudem zelo pomagal ) Uglavnem stran sem si zamišljal pač nekako tako kakor pride veliko strani, ki oglašujejo produkt. (zej nebi rad linku kakšne, ker bi se najbrž smatralo za oglaševanje? ) vendar najbrž vsi veste kaj mislim. pač taka preprosta enostavna stran. Ubistvi mi je celo ratalo inštalirat wordpress na strežnik. sam me moti. veliko brezveznih gumbov ( več ali manj za blog ) in mislim da to nebi delovalo.

Gost ::

shadeX,
najbolje, da nekomu plačaš, da ti izdela spletno stran. Če boš nekaj prodajal in v to vložil ne časa, ne denarja, bo to spet en prvovrstni zmazek brez rezultata.

shadeX ::

mogoče imaš pa prav..

MrBrdo ::

tako stran lah itak poceni dobiš pomoje bi celo našel kakšnega študenta magari ki ti jo naredi za 100EUR... edino fino bi bilo če bo poskrbel tudi malo za SEO :)
MrBrdo

@nny ::

Konqueror. Ampak brez osnov programiranja vseeno ne bo šlo.

dinozaver7 ::

shadeX, kontaktiraj me na mail broj.jedan7 afna gmail.com ali pa msn: sveta_zenskost@hotmail.com. Mislim, da ti lahko pomagam ;)
:P

subby ::

shadeX, poskusi artisteer

Iluvatar ::

Ti priporocam Xara Web Designer. Drugace pa je najbolj pomembna vsebina. Najtezje je napisati take tekste, da bos pritegnil nekoga v nakup. To je na nek nacin se tezje od samega programiranja.

Vice ::

shadeX mislim da nima smisla o tem razmišljati ker ne boš imel nič od tega. Namreč če si na spletu in imaš trgovino še ne pomeni da se ti izdelki kar prodajajo vse povprek. Da ti trgovina sploh funkcionira rabiš vlagati, vlagati, vlagati v stran. Drugi problem je, če te prav zastopim, da imaš samo en produkt... Če bi rad "brez" vložka prodajal raje premisli če bi se pridružil kakšni uveljavljeni spletni trgovini in preko nje prodajaš. Imaš zagotovljen obisk, imaš konkreten sistem itd,. itd...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

gdpr pri brezplačnem wordpress.com blogu in na preprosti joomla-strani

Oddelek: Izdelava spletišč
82395 (1888) darkcoffee
»

Kdaj veš, da znaš dovolj za zaposlitev

Oddelek: Programiranje
212706 (1768) GupeM
»

Dnevno zaužitje kofeina. Se s časom efekt zmanjša? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
609547 (7865) Jakka

Iščem ekipo!

Oddelek: Programiranje
453628 (1888) Machete
»

MojaČokolada.si - mnenja? (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
6211565 (8101) Tilen

Več podobnih tem