Forum » Izdelava spletišč » Artisteer in kateri CMS?
Artisteer in kateri CMS?
tomaz_sres ::
Pozdravljeni,
pred kakšnim tednom sem naletel na program Artisteer, ki naredi prav fajn
predloge dizajna za cel nabor variant. Navdušilo me je, da sem lahko v parih dneh svojo stran preoblekel v (za moj okus) kar fajn obleko.
Program sem najprej probal, potem kupil, da bo vse po reglcih, zdaj bi bilo pa fajn s tem tudi kaj delati :0)).
Zanima me, če ima kdo kaj izkušenj, s katerim od CMS-jem predloge najbolje delujejo? Jaz sem namreč uporabil HTML izvoz, toliko, da sem dobil css in slike, ostalo sem naredil v .NET-u. Od naštetih CMS-jev sem nekaj časa probaval DotNetNuke vendar me zaradi različnih izgledov na različnih browserjih ni prepričal.
pred kakšnim tednom sem naletel na program Artisteer, ki naredi prav fajn
predloge dizajna za cel nabor variant. Navdušilo me je, da sem lahko v parih dneh svojo stran preoblekel v (za moj okus) kar fajn obleko.
Program sem najprej probal, potem kupil, da bo vse po reglcih, zdaj bi bilo pa fajn s tem tudi kaj delati :0)).
Zanima me, če ima kdo kaj izkušenj, s katerim od CMS-jem predloge najbolje delujejo? Jaz sem namreč uporabil HTML izvoz, toliko, da sem dobil css in slike, ostalo sem naredil v .NET-u. Od naštetih CMS-jev sem nekaj časa probaval DotNetNuke vendar me zaradi različnih izgledov na različnih browserjih ni prepričal.
Lep pozdrav, Tomaž Sreš, http://www.sres.si
HardFu ::
Predloge niso odvisne od sistema. Vsak CMS, ki podpira lastne predloge je dovolj dober.
http://codeable.io
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava spletne strani festivalaOddelek: Izdelava spletišč | 2401 (1497) | Phantomeye |
» | Predelava templejta?Oddelek: Izdelava spletišč | 1571 (1071) | LapD |
» | Artisteer problemOddelek: Izdelava spletišč | 1393 (1137) | cyborg077 |
» | Organizacija spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 1487 (1122) | Jan987 |
» | [CMS] open source, java, brez bazeOddelek: Izdelava spletišč | 1301 (1045) | Ice-Heki |