» »

Wd passport elite problem

Wd passport elite problem

andro27 ::

Lep pozdrav pred nekaj dnevi sem dobil nov omenjeni passport ga priklopil preko usb na računalo in same težave. Najprej mi je neprestano javljal da ni priključen na usb 2. 0. In seveda je temu primerno tudi 3mb prenašal 15sec. Sedaj sem računalnik formatiral mi pa javlja da ne more prenesti saj izgublja povezavo, kar tudi jo. Non stop preklaplja. Ne vem ali je težava v napajanju saj imam že kar staro asusovo plato p4pe-x.
Lepo prosim pomagajte drugače bojo šli moji živci.
  • polepsal: KoMar- ()

bijoloh ::

Zdravo!

Se bom kar priključil k zadevi, ker imam tudi jaz problem s tem tipom diska (WD Passport Elite 500GB).
Zadeva je taka: na enem računalniku (win XP, SP3 z vsemi posodobitvami)sem ga priklopil in v varnostnih nastavitvah določil geslo, da bodo podatki pod geslom. Tudi podatke sem že uspešno gor prenesel - vse lepo in prav.
Nato grem na drug računalnik (win 7 z vsemi posodobitvami) in ko ga priključim se mi pojavi okno za "odklep". Vnesem geslo in zadeva vrne nazaj "Incorrect password". No potem sem kar nekajkrat poskušal vnesti geslo (sigurno je bilo pravilno) dokler se ne pojavi zaslon z napisom, da sem prevečkrat vnesel nepravo geslo in da naj disk varno odstranim in ga nazaj priklopim, ter ponovno vnesem pravo geslo 8-O
Spet grem nazaj na prvi računalnik (kjer sem prvič priklopil disk in nastavil geslo) in se mi lepo brez problema odpre. 8-O Potem geslo tam odstranim in priklopim disk nazaj na ta drugi računalnik in dela BP.

Ampak jaz bi geslo nujno potreboval, ker bo ta disk uporabljalo več ljudi naokoli in v primeru nepazljivosti ne bi želel, da vsebino diska vidijo prav vsi!

Nato sem videl, da ima zadeva tudi posodobitev za firmware in software. Pa si mislim, da je mogoče v tem kakšna napaka, da samo na enem računalniku mi prepozna geslo, na drugem pa ne! Ker je na disku firmaware kot izgleda precej zastarel (v1.032, najnovejši na WD spletni strani je pa v2.0xx) ga poskušam posodobiti in tukaj je spet problem! Že več kot uro teče program za posodabljanje firmware in kot zgleda se nič ne zgodi - na disku neprekinjeno sveti lučka za "power and activity" in "illuminated capacity gauge". Ker to zadevo posodabljam prvič, bi prosil koga izmed vas, ki je to zadevo že kdaj počel, da mi pove koliko časa je ponavadi potrebno, da se ta firmware posodobi? Ker to pri meni se mi zdi zelo, zelo dolgo...

LP

bijoloh ::

Še enkrat pozdravljeni!
No mi je le uspelo, da deluje kot je treba :)
Za to pa sem uporabil tretji računalnik, na katerem sem nastavil geslo in je začelo delovati potem na vseh treh, poleg tega sem lahko brez problema na tem tretjem računalniku posodobil firmware + software.

Poraja se mi samo vprašanje zakaj to ni delovalo, ko sem te zadeve nastavljal/spreminjal iz ostalih dveh računalnikov? 8-O

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Varen dostopat do strežnika

Oddelek: Informacijska varnost
305215 (3652) galu
»

[Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Omrežja in internet
61983244 (15005) brez-imenko
»

wireles mi nagaja :(

Oddelek: Pomoč in nasveti
232481 (2039) mulc007
»

[Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Operacijski sistemi
11914179 (11014) fosil
»

Kako narediti domačo brezžično mrežo zasebno?

Oddelek: Omrežja in internet
173819 (3285) Pyr0Beast

Več podobnih tem