Forum » Pomoč in nasveti » isdn paket 501
isdn paket 501
usb2.0 ::
pr punci so nabavl isdn paket, pa me zanima ena stvar, zdej majo 2 stevilki, pravi pa mi, da se lahko poveze samo z 64000 b/s, se pravi, samo po eni liniji, a se da kje nastavt, da gre z 128.000b/s??, namreč, jest mam star isdn modem, zdi se mi, da od 2com ISDN TA, se mi zdi, pa si lahko to normalno prestaviš na 128b/s...Vem, da ma program Siemens surf & talk, al neki takega...?Kdo ve??
Pa še neki, kako si naj naštimam, da mi bo explorer shraneval gesla...Mam XP, pa IE 6.0.2800..., ker za vsakič, ko pridem na slo-tech morm ponovno geslo vpisat, pa mi ze najeda počas...
Hvala!!
Pa še neki, kako si naj naštimam, da mi bo explorer shraneval gesla...Mam XP, pa IE 6.0.2800..., ker za vsakič, ko pridem na slo-tech morm ponovno geslo vpisat, pa mi ze najeda počas...
Hvala!!
pmodic ::
Greš na modeme in obkljukaš oba dva modema. Potem pa ne bi smelo biti problemov. Res da za dvojno ceno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj SiOL deklerira za pravo hitrost interneta?Oddelek: Omrežja in internet | 1782 (1512) | jRk0 |
» | Kje stestirati internet povezavo? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4933 (3880) | Hux |
» | Za vse ADSLejevceOddelek: Omrežja in internet | 2906 (1556) | BC3 |
» | ISDN hitrost?Oddelek: Strojna oprema | 1927 (1377) | Bane_ |
» | Prenosi pri ISDN-uOddelek: Omrežja in internet | 1567 (1166) | rabbit_zek |