Forum » Strojna oprema » a je možno skurit napajalnik
a je možno skurit napajalnik
kitara8 ::
v smislu da bi ugasnu/zmanjšal obrate na fan-u. Imam dokaj dobro zračeno ohišje zato sem razmišljal da bi zmanjšal obrate na napajalniku ker je grozno glasen.
a se da obrate napajalnika regulirat tud s softverom (ali bios ali kaj takega)
al samo pač malo po kmečko na kable.
a se da obrate napajalnika regulirat tud s softverom (ali bios ali kaj takega)
al samo pač malo po kmečko na kable.
Smo ti že v prejšni temi odgovorili, nebi bilo treba odpirati nove.
maš prov, pač takrat se nism odloču za nakup, pa sem se mislu še mal pozanimat.
oki potem pa prašam a se splača za ta dnar kupit tale napajalnik... če ne bi šel v obdelavo starega?
pa če kdo kje najde podatk kolk decibelov proizvede ker ne najdem
mr1two ::
Ma nič kaj dosti decibelov. Drugače lahko menjaš tudi sam ventilator za tišjega, jaz sem to storil ravno na LCju, ker se mi je zdel original malenkost preglasen, ali je postajal glasen(nekaj takega pač, da je bila potrebna menjava, je že dosti časa od takrat). Lahko ga pa tudi priklopiš na 5V, ne bo nič narobe, po mojem.
LP
LP
axee ::
Jaz ti pa tega ne predlagam. glede na to da ni neka baš firma (katera firma sploh je) ji jaz nebi zaupal in dal notri počasnejši ventilator, še posebej če se 750W napajalnik dere pri sistemu, ki bi ga BP poganjal 500W napajalnik.
Tale bo neslišen v tvojem sistemu, preverjeno.
sem razmišlal o 550w verziji od te serije ja. a se splača tut kakšen nov hladilnik za grafo kupt?
axee ::
če se ti sedanji zdi preglasen. najprej nabavi nov napajalnik potem boš pa videl koliko te še grafična moti. v idle bi morala biti neslišna v takem sistemu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VODNO HLAJENJE (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 56192 (39302) | Dr_M |
» | Znižanje vrtljajev ventilatorja na procesorskem hladilnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 4209 (4011) | ST-777 |
» | CPU Fan ves čas na maksimalni hitrostiOddelek: Pomoč in nasveti | 3155 (2620) | ST-777 |
» | Kakšen napajalnik za sledečo konfiguracijoOddelek: Strojna oprema | 3390 (3119) | IvoJan |
» | Napajalnik vredu?Oddelek: Strojna oprema | 1777 (1595) | Meizu |