» »

NAPAKA: SIemens I-Surf + Win XP + Najnovejši driverji 2.2 za XP

NAPAKA: SIemens I-Surf + Win XP + Najnovejši driverji 2.2 za XP

Surfer_D ::

Kljub temu, da imam najnovejše driverje za modem I-surf mi po tem ko sem nekaj časa na netu naredi plav ekran, kjer se zadeva sklicuje na napako IRQL-NOT-LESS-OR-EQUAL, verjetno takšna napaka kot smo jih vajeni pred izdajo driverjev za XP.

Imam SP1 in driverji naj bi bili pravilno naloženi.

Zadeva se mi zgodi, ko kaj downloadam in poslušam MP3-je itd.... Cca. 3 minute sem morda lahko normalno na netu potem pa windows javi tak zvok, kot da je zaznal novo napravo, v system try se pokaže neka zelena ikona (find new hardware) in potem bum!

Vsa pomoč bo dobrodošla! Jao ta modem ==> >:D >:D >:D

Hvala,
Surfer_D

bostjan11s ::

he he kolega ima podobne težave sam da se njemu kar neki diskonaktuje čisto nenadzorovano.....nima pojma kaj bi blo; hja pazi to na telekomu še slišat ničejo o zamenjavi modema ali kaj podobnega. na win 95 dela in to je pomembno za njih ..;(

bostjan11s ::

pomota na win 98 deluje

aleksander10 ::

SIcer ne vem kakšne probleme imaš s tem modemom, samo men taista zadeva deljue brez problema na LInux mašini in tudi na Windows XP.

Katere driverje si točno namestil?
Kakšen lin, mogoče lahko kako pomagamo?

:D
Aleksander

"A friend is someone who gives you total freedom to be yourself. (J.M.)"

Najnovejše driverje iz my-siemens.com. Mislim da je verzija 2.2

Nasplošno vsaj kar berem iz foruma fantje nimajo pritožb čez win xp, sedaj ko so končno izšli driverji. Ali ima mogoče kakšno vezo SP1, čeprav sem probal še enkrat naložit driverje!

Vse ideje so dobrodošle

mikkaa ::

sem mel isti modem. Instaliral nove driverje (isto iz my-siemens)- samo sem šel čez stare preko, modem ni delal. Na simensovi tehnični pomoči so mi rekli, da pomaga samo ponovna namestitev winsow. to sem tudi naredil.Instaliral sem nazaj stare driverje ki sem jih dobil zraven modema in srečno deluje še zdaj.....

Ampak verjetno ne na XP-jih. Ker tisti, ki jih ponujajo zraven so za Win 95, 98.

Opazil sem, da se to zgodi samo ko obremenim liniho. Dovolje je že 2x odprt Internet explorer, ki odpira 2 strani hkrati.

Kriko ::

Jaz imam I-Surf na WinXP in Win98 in dela brez problema od samega začetka, enako pri sestri ima identičen modem.
Driverje uporabljamo v.22 ki so zunaj odkar imam ISDN, tp ja že nekje pol leta.

SkIDiver ::

A mi lahko date cel url naslov za te driverje ker bom kratko malo popizdu do konca. Nekega fajla mi neče sprejet in modem noče delovat sploh. Bom hudiča prjel pa tko vrgu čez okn, da ga nobena živa sila ne sestav nazaj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Siemens I-surf USB ISDN modem problem...

Oddelek: Strojna oprema
141575 (1361) amigo_no1
»

Siemens I-surf ISDN adapter in WIN XP

Oddelek: Strojna oprema
101878 (1493) pchelpsi
»

Siemens ISDNmodem - telekom ?!

Oddelek: Pomoč in nasveti
71324 (1206) -MiS-
»

XP in I-surf USB