» »

Windows Media Player 12

Windows Media Player 12

Mare3 ::

Mene pa zanima kje lahko dobim .rar datoteko tega programa, ker mi je nekako uspelo ga izbrisati in zdaj ne najdem nikjer kako ga downloadati.

Nikonja ::

Nisi ga izbrisal ke se ne da izbrisat vsaj v Windows 7 ker samo vklopi ali izklopi.
Pejd v CP/Programs and features/Turn windows features on or off in ga imaš pod Media features !

lp

KoMar- ::

.rar datoteko :)

Nikonja zdej sm to vklopu samo mi pa eno napako meče da ni pravilno nameščen in ga je potrebno ponovno namestit... Da mi neko stran tam pa nč ne dela...

Nikonja ::

Pol pa poskusi instalirat to spodaj
http://www.microsoft.com/downloads/deta...

Ne dela.

Cold1 ::

Poskusi zavrteti sistem nazaj v stanje ko je WMP še obstajal - Obnovitev sistema (System Restore).

Če ne bo šlo, lahko preden reinstaliraš, poskusiš še prenesti vsebino mape "C:\Programske datoteke\Windows Media Player" z nekega drugega sistema, ki ima enako verzijo oken kot jo imaš ti.

Ta "drugi sistem" si lahko sam namestiš v navidezni stroj (VMWare/VirtualBOX/Virtual PC).

@ KoMar-
Ja res tale z .rar datoteko je dobra - Pirate Bay == The Microsoft Support Bay :D

Obnoviti sistema ne mislim ker ga uporabljam že dolgo časa in se bo preveč stvari izbrisalo. Probal sem s tvojo drugo možnostjo in mi napiše da potrebujem neka dovoljenja dovoljenja tudi ko hočem izbrisati katero od datotek iz "C:\Programske datoteke\Windows Media Player" diska.

Ok vseeno pa tvoj predlog ni bil niti malo slab ;) Mapo sem skopiral na namizje in od tod lahko odprem in deluje. Hvala ti največja res.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mare3 ()

Cold1 ::

Obnovitev sistema na spreminja dokumentov - zgolj programe in njihove nastavitve, če pa z obnovitvijo nisi zadovoljen, lahko sistem povrneš na stanje pred obnovitvijo.
Pri vsaki namestitvi programa ali popravka Oken in tudi v rednih intervalih se ustvarjajo obnovitvene točke, če se ti je WMP izbrisal pred kratkim preprosto uporabi (naj)novejšo obnovitveno točko.

No saj, če ti dela potem je tako ali tako vseeno.

Drugače pa lahko datoteke, ki pripadajo Oknom, spreminjaš tako, da prevzameš lastništvo nad njimi in si dodaš poln nadzor nad njimi. Po spremembah je modro prenastaviti varnostne nastavitve datotek nazaj na originalno stanje, drugače tvegaš nezaželene - tudi varnostne - težave.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cold1 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izgubljen profil - Firefox

Oddelek: Programska oprema
274139 (3469) BorutK-73
»

Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Informacijska varnost
15444130 (26170) BorutK-73
»

win7 - problem z predogledom

Oddelek: Operacijski sistemi
173075 (2777) Cold1
»

Samodejno polnjenje diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
181564 (1193) bukev
»

Win MSN live 2010