Forum » Loža » Ženske
Ženske
johnnyyy ::
Dobro ali ne... Je to precej bolj družbeno sprejeto kot obratno. Oziroma je kar pričakovano da imajo moški mlajše partnerke (tudi če se gre le za par let) medtem ko se folk po večini vsaj čudi, če ne kar zgraža nad pari kjer je ženska starejša (pa čeprav le za par let).
Če je moški starejši je načeloma lažje. Kot prvo ženske prej odrastejo in so večinoma bolj resne za ista leta, tako lažje shajaš. Kot drugo je lažje pri ustvarjanju doma in družine, saj lahko starejši moški v daljšem času nakopiči več premoženja. Slaba lastnost je pač to, da ženske v povprečju živijo dlje in če je moški precej starejši, je velika verjetnost da bo ženska precej časa vdova.
socialec ::
Pristop je napačen. Tak pristop bi vsak zavrnil...
Jaz ne, vsaj, kar se pithlit tiče. Ima nek čar, pri meni je sicer bolj keramičen, kot oseba se zdi v redu... Saj veš, vsak vidi, kar rabi.
Za kakšno kavo pa ni problem, celo moderno ji mogočim, da plača za oba :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: socialec ()
bm1973 ::
Če je moški starejši je načeloma lažje. Kot prvo ženske prej odrastejo in so večinoma bolj resne za ista leta, tako lažje shajaš. Kot drugo je lažje pri ustvarjanju doma in družine, saj lahko starejši moški v daljšem času nakopiči več premoženja. Slaba lastnost je pač to, da ženske v povprečju živijo dlje in če je moški precej starejši, je velika verjetnost da bo ženska precej časa vdova.
Danes je moderno, da si starejše ženske najdejo mlajše partnerje.
Vsaj nekaj upanja za moški spol, da preživi svoje babnice. Zame je že prepozno, pa ne bi ime l60 let stare babe .
111111111111 ::
Dobro ali ne... Je to precej bolj družbeno sprejeto kot obratno. Oziroma je kar pričakovano da imajo moški mlajše partnerke (tudi če se gre le za par let) medtem ko se folk po večini vsaj čudi, če ne kar zgraža nad pari kjer je ženska starejša (pa čeprav le za par let).
Mislim, da ni več taka tabu tema. Vsaj v to smer se družbene norme podirajo. :) Veliko je ločenih mamic, ki si omislijo mlajšega in skrbijo zanj. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
111111111111 je izjavil:
Veliko je ločenih mamic, ki si omislijo mlajšega in skrbijo zanj. :D
Ja, sam res...
Dobijo eno copato, ki mu še dobro stoji in lahko 2x na noč...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bm1973 ()
Pithlit ::
Pristop je napačen. Tak pristop bi vsak zavrnil...
I see what you did there... playing hard to get eh, you QTπ
Life is as complicated as we make it...
tikitoki ::
Kvatebrigic je izjavil:
@pithlit - a zdej če se ena ponuja bi mogu pa dec kar na glavo skočit? ne vem, mogoče ima pa tudi on minimalne standarde, pa jih pri njem ne dosegaš?
Ni treba na glavo skakat. Ampak.
On hoče spaznavat. On se ponudi da gre nek eksperiment delat. Pol k mu ena reče "ok prid na kavo" pa takoj "ne, ker se bojim". Glede minimalnih standardov pa lej, ta argument ne špila, glede na to da me niti videl še ni in o meni ve bore malo. Se dobiva na kavi pa lahko greva narazen v roku dveh sekund če en od naju ne izpolnjuje standardov. Lahko pa se zagovoriva in greva narazen po eni pici in kepici sladoleda če pogruntava da se lahko tolerirava tolk cajta.
Če pa kdo računa na to da bo ob prvi kavi terno zadel, potem pa ja... so minimalni standardi hudo, hudo previsoko.
Izkoristi priloznost in pejta na date,da dobis mal kilometrine pa mogoce se celo ujameta kaj pa ves.
Zelo verjetno ne. Ampak kaj za boha milega je narobe s kavo? A sem res tolk scary?
Mogoce si prestara;)
Sej bolje da je bolj zrelih let,vas lahko marsikej nauci ker eni ocitno res rabite izkusnje
A pol je dobro, da starejsi moski ucijo mlajse zenske?
Mislim, da vsaj v dolocenih krogih narasca omalovazavanje moski, ki imajo mlajse partnerke. Seveda ne uporabijo enakih meril, ko obrnes spola.
Ferdo Piš ::
Back on track... Spodaj opisujem moj današnji dan. Lahko analizirate, kakšne so bile moje možnosti za spoznavanje žensk danes:
- 5:00: Budilka, priprava zajtrka, pripravljanje na odhod v službo, odhod na železniško postajo (migriral sem v vlakom).
- 6:00: Še vedno zaspan pridem na železniško postajo. Tik pred vlakom neka gospodična (enako zaspana kot jaz) pogleduje, ali vlak vozi v LJ. Jo pozdravim in povem, da pelje v LJ. Vstopila sva skozi različna vrata, jaz sem na vlaku dremal.
- 7:15: Prihod na železniško postajo v LJ. Pred menoj cela vrsta ljudi, ki (tako kot jaz) hitijo na šiht, nekateri vmes še na avtobus in na drugi konec LJ.
- 7:45: Prihod v pisarno, kjer preživim naslednjih 8 ur, gledam iste stene in iste ljudi.
- 12:00: Čas za malico. Samo čez cesto imamo super restavracijo, kjer pogosto naročamo. Danes sem šel jaz iskat hrano. Pozdravi me znana gospa: "O, vas pa že dolgo nisem videla." Malo poklepetam, vzamem hrano in nazaj v pisarno.
- 15:30: Konec službe, spet odhod proti železniški postaji.
- 16:00: Odhod nabito-polnega vlaka. Zraven so stale neke gospodične in imele neko težko debato. Komaj so opazile še sprevodnico, ko je prišla poskenirat karto. Zaradi pogostih migracij mi je sprevodnica že dobro poznana.
- 17:30: Končno sem doma, odložim službene stvari in grem po opravkih (nujni nakupi).
- 18:00: Konec nakupovanja, grem na hitro blagajno... neka mlajša blagajničarka (verjetno študentka) me sprašuje, če imam kupon za popust, ker so na sosednji blagajni težave. - Seveda, imam kupon, izvoli...
- 18:15: Priprava večerje in vmes pogledat TV, da slišim današnje novice. Nato pomivanje in priprava na en kratek sprehod.
- 19:00: Grem naredit 1-urni sprehod (moja vsakodnevna navada). Čeprav v temi, srečam par ljudi - nekateri s slušalkami na glavi, drugi sprehajajo pse, vmes kakšne mlade družine. Nihče mojih let, poleg tega eni zelo počasi, drugi zelo hitijo.
- 20:00: Nazaj s sprehoda, pod tuš, malo prečekirat slo-tech forum, morda pogledat kakšen film na TV (kaj drugega ob tem času nimaš kaj početi).
- 22:00: Priprava za jutri, izklop vseh računalnikov, spanje.
Ure so okvirne, malo tudi zaokrožene, ampak bistvo je napisano. Realno gledano, koliko sem imel danes šanse, da bi spoznal kakšno novo žensko in kakšna je verjetnost, da bi bila primerna za kakšno resno zvezo (če pogledam malo dlje)?
Zelo podoben dan se mi obeta tudi jutri. Spet isto vprašanje: Kakšne so šanse, da katero spoznam in je morda ona primerna za kaj več?
Spomnem se, da kdaj kdo reče, da prava ženska "pride sama od sebe", ko to najmanj pričakuješ in ko imaš življenje urejeno in si z njim zadovoljen. Meni načeloma nič ne manjka, sem nasplošno zadovoljen. Vidim pa, da rek "prišla bo sama od sebe" ne drži. Razumem tudi tiste, ki iščejo na spletu - če bi dating portali dejansko bili namenjeni spoznavanju (ne pa zaslužku admina) lahko tam v 1 uri spoznaš več žensk, kot jih jaz srečam v celem tednu.
No, pa dajte zdaj analizirat moj povprečen dan. Kaj lahko naredim, da stanje izboljšam?
Mogoče ti je že kdo odgovoril, nisem bral vsega...
Tole si lepo napisal...podrobno. Vse jasno. Kot bi bral moj dan. Ampak jaz sem oženjen in imam otroke. Ker sem hodil s puncami že v SŠ, na faksu (v študentu) sem pa spoznal tisto pravo. Kaj si pa ti delal takrat?
Tole si lepo napisal...podrobno. Vse jasno. Kot bi bral moj dan. Ampak jaz sem oženjen in imam otroke. Ker sem hodil s puncami že v SŠ, na faksu (v študentu) sem pa spoznal tisto pravo. Kaj si pa ti delal takrat?
Izbiral je... Malo predolgo. :D
Kvatebrigic ::
Verjetno je štromar. Kar pomeni da od osnovne šole dalje ni imel sošolke. Pa dela v moškem kolektivu. In edina ženska s katero ima kontakt je tista na blagajni.
Blinder ::
Da povem nekaj mojih izkušenj.
- party v štud. domu v Ljubljani, bile so štiri bejbike na plesišču, ki so plesale skupaj, ena bejbika za šankom in preostalih cca 130 ljudi so bili vsi fantje
- party v istem štud. domu, iz visoke pozicije sem uzel random vzorec ljudi in preštel 5 punc in 27 fantov
- treningi plesa v Ljubljani (povsod se govori, da jim primanjkuje fantov): primanjkovalo je punc v naši skupini, primanjkovalo je punc
v drugi skupini. V najslabšem primeru je bilo šest punc in deset fantov. - FRI 1. letnik 13 ali 15 punc na cca 250 študentov
- leta nazaj se se vpisal v nek website, kjer so člani se pogovarjali v živo s ciljem izboljšati angleščino. Vseh 51 članov je bilo moških.
- skupina "International meetup" v Ljubljani, skupina za neformalna druženja med domačini in tujci, ki so se priselili v Slovenijo. Tam je tudi bil presežek fantov in so fantje uporabljali ta srečanja v upanju, da bi dobili kakšno punco
- na partijih je tudi zanimivo, 1/3 udeležencev so punce, ampak večinoma so tam, ker so šle z njihovim fantom na party. Samskih je malo
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
CiClon ::
Dandanes ima vsaka bejba, ki je za pogledat, (vsaj) na desetine snubcev v DM na raznih platformah. Če si ti po izgledu pod mediano, zakaj bi od vseh glih tebe zbrala?
tikitoki ::
Kayzon ::
Izkoristi priloznost in pejta na date,da dobis mal kilometrine pa mogoce se celo ujameta kaj pa ves.
Zelo verjetno ne. Ampak kaj za boha milega je narobe s kavo? A sem res tolk scary?
Mogoce si prestara;)
Sej bolje da je bolj zrelih let,vas lahko marsikej nauci ker eni ocitno res rabite izkusnje
A pol je dobro, da starejsi moski ucijo mlajse zenske?
Seveda.
Miki N ::
Da povem nekaj mojih izkušenj.
- party v štud. domu v Ljubljani, bile so štiri bejbike na plesišču, ki so plesale skupaj, ena bejbika za šankom in preostalih cca 130 ljudi so bili vsi fantje
- party v istem štud. domu, iz visoke pozicije sem uzel random vzorec ljudi in preštel 5 punc in 27 fantov
- treningi plesa v Ljubljani (povsod se govori, da jim primanjkuje fantov): primanjkovalo je punc v naši skupini, primanjkovalo je punc
v drugi skupini. V najslabšem primeru je bilo šest punc in deset fantov.
- FRI 1. letnik 13 ali 15 punc na cca 250 študentov
- leta nazaj se se vpisal v nek website, kjer so člani se pogovarjali v živo s ciljem izboljšati angleščino. Vseh 51 članov je bilo moških.
- skupina "International meetup" v Ljubljani, skupina za neformalna druženja med domačini in tujci, ki so se priselili v Slovenijo. Tam je tudi bil presežek fantov in so fantje uporabljali ta srečanja v upanju, da bi dobili kakšno punco
- na partijih je tudi zanimivo, 1/3 udeležencev so punce, ampak večinoma so tam, ker so šle z njihovim fantom na party. Samskih je malo
No tole pa preseneča ... sploh včasih so na raznih družabne/plesnih/jezikovnih zadevah bile punce v večini, pogosto veliki. Madona pa saj to je že "kitajski" nivo pomankanja bab ... nakar gre še uno par v čudne vode pa si tam!
crocodile ::
Back on track... Spodaj opisujem moj današnji dan. Lahko analizirate, kakšne so bile moje možnosti za spoznavanje žensk danes:
- 5:00: Budilka, priprava zajtrka, pripravljanje na odhod v službo, odhod na železniško postajo (migriral sem v vlakom).
- 6:00: Še vedno zaspan pridem na železniško postajo. Tik pred vlakom neka gospodična (enako zaspana kot jaz) pogleduje, ali vlak vozi v LJ. Jo pozdravim in povem, da pelje v LJ. Vstopila sva skozi različna vrata, jaz sem na vlaku dremal.
- 7:15: Prihod na železniško postajo v LJ. Pred menoj cela vrsta ljudi, ki (tako kot jaz) hitijo na šiht, nekateri vmes še na avtobus in na drugi konec LJ.
- 7:45: Prihod v pisarno, kjer preživim naslednjih 8 ur, gledam iste stene in iste ljudi.
- 12:00: Čas za malico. Samo čez cesto imamo super restavracijo, kjer pogosto naročamo. Danes sem šel jaz iskat hrano. Pozdravi me znana gospa: "O, vas pa že dolgo nisem videla." Malo poklepetam, vzamem hrano in nazaj v pisarno.
- 15:30: Konec službe, spet odhod proti železniški postaji.
- 16:00: Odhod nabito-polnega vlaka. Zraven so stale neke gospodične in imele neko težko debato. Komaj so opazile še sprevodnico, ko je prišla poskenirat karto. Zaradi pogostih migracij mi je sprevodnica že dobro poznana.
- 17:30: Končno sem doma, odložim službene stvari in grem po opravkih (nujni nakupi).
- 18:00: Konec nakupovanja, grem na hitro blagajno... neka mlajša blagajničarka (verjetno študentka) me sprašuje, če imam kupon za popust, ker so na sosednji blagajni težave. - Seveda, imam kupon, izvoli...
- 18:15: Priprava večerje in vmes pogledat TV, da slišim današnje novice. Nato pomivanje in priprava na en kratek sprehod.
- 19:00: Grem naredit 1-urni sprehod (moja vsakodnevna navada). Čeprav v temi, srečam par ljudi - nekateri s slušalkami na glavi, drugi sprehajajo pse, vmes kakšne mlade družine. Nihče mojih let, poleg tega eni zelo počasi, drugi zelo hitijo.
- 20:00: Nazaj s sprehoda, pod tuš, malo prečekirat slo-tech forum, morda pogledat kakšen film na TV (kaj drugega ob tem času nimaš kaj početi).
- 22:00: Priprava za jutri, izklop vseh računalnikov, spanje.
Ure so okvirne, malo tudi zaokrožene, ampak bistvo je napisano. Realno gledano, koliko sem imel danes šanse, da bi spoznal kakšno novo žensko in kakšna je verjetnost, da bi bila primerna za kakšno resno zvezo (če pogledam malo dlje)?
Zelo podoben dan se mi obeta tudi jutri. Spet isto vprašanje: Kakšne so šanse, da katero spoznam in je morda ona primerna za kaj več?
Spomnem se, da kdaj kdo reče, da prava ženska "pride sama od sebe", ko to najmanj pričakuješ in ko imaš življenje urejeno in si z njim zadovoljen. Meni načeloma nič ne manjka, sem nasplošno zadovoljen. Vidim pa, da rek "prišla bo sama od sebe" ne drži. Razumem tudi tiste, ki iščejo na spletu - če bi dating portali dejansko bili namenjeni spoznavanju (ne pa zaslužku admina) lahko tam v 1 uri spoznaš več žensk, kot jih jaz srečam v celem tednu.
No, pa dajte zdaj analizirat moj povprečen dan. Kaj lahko naredim, da stanje izboljšam?
Kaj sem delal takrat je irelevantno. Zakaj sklepaš, da je nisem imel? Lahko si star 30, 35 ali pa 40... veza ti propade in si na začetku.
To da si na faksu spoznal pravo, ni nobena garancija, da bo prava za vse življenje. Morda bo prava samo še do naslednjega poletja... če me razumeš?
ginekk ::
Dandanes ima vsaka bejba, ki je za pogledat, (vsaj) na desetine snubcev v DM na raznih platformah. Če si ti po izgledu pod mediano, zakaj bi od vseh glih tebe zbrala?
Zato ker enga mora izbrat in če ne probaš, potem verjetnost niti nič ni, ampak je dejansko nemogoč dogodek. :)
Pa privlačnost je tud subjektivna, eni so všeč štrleča ušesa, drugi velik nos, tretji močne roke, četrti dolg jezik, peti pa debela denarnica.
To je ista argumentacija kot za igranje loterije...
Privlačnost je subjektivna, ni pa toliko subjektivna. Sej lahko govorimo o nekih outlierjih, ampak verjetnost da boš naletel na tako, ki si ji iz nekih neverjetnih razlogov glih ti hot, čeprav si (objektivno) pod mediano, od tistih 100 ali še manj žensk s katerimi si v kontaktu...
Privlačnost je subjektivna, ni pa toliko subjektivna. Sej lahko govorimo o nekih outlierjih, ampak verjetnost da boš naletel na tako, ki si ji iz nekih neverjetnih razlogov glih ti hot, čeprav si (objektivno) pod mediano, od tistih 100 ali še manj žensk s katerimi si v kontaktu...
Cope or rope haha
Pač si iščeš med tistimi, ki ne morejo dobiti kaj boljšega od tebe. Oz kot se reče "znižaš standarde".
Al pa rečeš, da tega ne moreš in si sam.
Pač si iščeš med tistimi, ki ne morejo dobiti kaj boljšega od tebe. Oz kot se reče "znižaš standarde".
Al pa rečeš, da tega ne moreš in si sam.
Ja, zniževanje standardov se v tej temi ne zdi glavni problem, bolj kakršenkoli odziv, kje je šele padajoče sortiranje po ujemanju in 'hard to get' manevriranje.
Izgleda že problem dobiti kakršenkoli aktiven pozitiven odziv, če se ženske menda niti ne prikažejo obljubam navkljub, bi pa mogoče želele kakšen prevoz kam drugam.
Če naivno privzamemo, da ne gre samo za trolanje s temi težavami.
Izgleda že problem dobiti kakršenkoli aktiven pozitiven odziv, če se ženske menda niti ne prikažejo obljubam navkljub, bi pa mogoče želele kakšen prevoz kam drugam.
Zgodovina sprememb…
Točno to. Za začetek je dovolj, da si najdeš eno povprečno, ki rada fuka...
Če to najdeš, si že zmagal...
Amen. :)
Točno to. Za začetek je dovolj, da si najdeš eno povprečno, ki rada fuka...
Če to najdeš, si že zmagal...
True. Sem mel hude in manj hude in je vse isti smorn,ceprav lepsa je zenska manj kompleksov ka imo.
sci3nc3 ::
Fukacev ja, snubcev ne. Je razlika.
Večino teh fukačev ima samo zato, da ji lajkajo slike in komentirajo, kako je ona huda. Ne bi dvakrat rekel, da tudi ženske med sabo ne tekmujejo, katera ima več t.i. fukačev (čeprav to niso).
Tipi itak dodajajo vse po spisku, samo da zgleda malo bolj fukish. Ona je lahko iz Hodoša, on pa iz Portoroža... a res mislite, da se bo njemu/njej dalo vozit diagonalno čez celo Slovenijo??? Taki fukači že po defaultu hitro odpadejo.
V njenem ožjem izboru so tipi, ki so njej relativno blizu, so vsaj malo za pogledat (videz, nastop v družbi) in imajo nekaj za pokazat (služba, kariera, avto, nepremičnina, hobiji itd.). Fukač je lahko brez vsega tega, vendar pri njej dolgoročno nima šanse.
Morate se zavedat, da imajo ženske doma tudi pritisk s strani staršev. Si predstavljate, kaj bi rekel njen tastari, če si ona pripelje enega takega, ki ga mora na koncu še preživljat?
Ja, zniževanje standardov se v tej temi ne zdi glavni problem, bolj kakršenkoli odziv, kje je šele padajoče sortiranje po ujemanju in 'hard to get' manevriranje.
Če ni nobenega odziva, je pač jasno, da ženskam nisi privlačen.
Torej al si iščeš kakšno obupanko ali pa več sreče v naslednjem življenju.
Pa saj privlacnost ni nekaj s cim se rodis,v smislu ali mas ali nimas?
- Pejt v fitnes in postani fit,ne rabs bit bodybuilder sam mej nek okvir pa mal misicne mase.
- Lepo se obleci (Kle ti prov pride fitnes ker ce si fit,ti vecina stvari dobr stoji)
- Imej urejeno frizuro
- Urejeno/Pobrito brado
Boom pa si ze privlacen polovici zensk vec,vidis saj ni tako tezko.
- Pejt v fitnes in postani fit,ne rabs bit bodybuilder sam mej nek okvir pa mal misicne mase.
- Lepo se obleci (Kle ti prov pride fitnes ker ce si fit,ti vecina stvari dobr stoji)
- Imej urejeno frizuro
- Urejeno/Pobrito brado
Boom pa si ze privlacen polovici zensk vec,vidis saj ni tako tezko.
Ja, imaš prav, mogoče bi si moral spremeniti vzdevek v kaj na drugi strani lestvice, da bi ljudje bolj spremljali temo :D
Zgodovina sprememb…
GummyBear ::
Za lovljenje žensk je dovolj Šmarna gora. Gor je več punc kot fantov...
Če si pa bolj srednjih let, je pa ta trend še bolj očiten...
Pa kaj še! Najboljše, da se zdaj vsi samski odpravijo lovit na Šmarno goro.
Saj obstaja še kaj, kjer je možno koga spoznati, pa pustimo zdaj Bled, Postojnsko jamo in neke turistične točke, ki jih najdeš v točno določenem kraju.
Vsako mesto ima kakšno stvar, kjer je malo več populacije. Samo vprašanje je, koliko boš dosegel, če boš enkrat srečal ali pa prisedel poleg popolne neznanke.
Saj obstaja še kaj, kjer je možno koga spoznati, pa pustimo zdaj Bled, Postojnsko jamo in neke turistične točke, ki jih najdeš v točno določenem kraju.
Vsako mesto ima kakšno stvar, kjer je malo več populacije. Samo vprašanje je, koliko boš dosegel, če boš enkrat srečal ali pa prisedel poleg popolne neznanke.
Če meni uspeva ni hudič da ne bi tudi vam... Moj bazenček je neprimerno manjši od vašega.
jabe ::
Kvatebrigic je izjavil:
@jabe - a si že kdaj slišala za dont shit where you eat? Razna zapletanja z bližnjimi sodelavkami je bolj no go.
Si prebral naprej... Poanta je pool zanncev zvečat, ne na prvo žogo se zaletet ko mutav na telefon...
Tudi kolektivi so vecji ali manjsi... Tudi "sindikat" ni zgolj ena firma nujno. Razlicne variante in opcije so.
Ce pa je pool omejen na Tinder, bos pac dobil, kar je na Tinderju. Isto s coachem - bos pac dobil coacha z velikim gobcem. Pa se k njemu stisni...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: jabe ()
Če meni uspeva ni hudič da ne bi tudi vam... Moj bazenček je neprimerno manjši od vašega.
Dobr teb je lazje k ti je vseeno ali je moski ali zenska
delavec44 ::
Kaj ni ravno tvoj bazenček največji, če ti je vseeno kaj je med nogami?
eh, Kayzon me je prehitel :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
Dobr teb je lazje k ti je vseeno ali je moski ali zenska
No v tem primeru in kontekstu te teme se pač probam omejevat na ženske. Sicer pa tudi vam nihče ne preprečuje da si povečate bazen
zodiak ::
Počasi se približuje konec leta. Se bo tu dalo spoznat kakšno na decemberski večer. Lahko bi celo kdo organiziral kak vikend izlet v Beograd za novo leto ali božič recimo. Bi vsi prišli z puncami domov. Pač nekakšno jutranje mišljenje.
Horas ::
ja najbrž, kakšne mate eni, ravno ko je moški starejši, ne zmore več, al ma krizo srednjih let, si babe poiščejo novega
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Počasi se približuje konec leta. Se bo tu dalo spoznat kakšno na decemberski večer. Lahko bi celo kdo organiziral kak vikend izlet v Beograd za novo leto ali božič recimo. Bi vsi prišli z puncami domov. Pač nekakšno jutranje mišljenje.
Novo leto je najslabši čas za lovljenje samskih bab. Take zdaj vabijo na vse žurke in so preveč zasedene.
Praznični časi so slabi za to, razen seveda če si na vseh žurkah. Ampak tam je preveč ponudbe, pa ne vem če se splača grebsti. Mogoče...
Danes ploh ne vem zakaj bi v živo lovil ženske. Dovolj je online ponudbe, kjer lahko izveš o ženski vse osnovne stvari, postaviš vprašanja na katera želiš odgovore in jih ustrezno sfiltriraš.
Če pa iščeš samo fuk, pa kontaktiraš čim več žensk, ena bo na koncu že dala . Sam preveč izbirčen ne smeš biti...
Mercier ::
A da pa je kateremu kakšna res všeč, pa se ne dogaja več? Pa potem nekako kar veš kaj je treba, poignorirat al za lase pocukat. Mislim, đaba ti statistika, pa da jih je na Šmarni sto, če pa je ona mala na pogrebu bratranca od strica od tete tak lepo gledala, da bi najrajš umru.
GummyBear ::
Danes ploh ne vem zakaj bi v živo lovil ženske. Dovolj je online ponudbe, kjer lahko izveš o ženski vse osnovne stvari, postaviš vprašanja na katera želiš odgovore in jih ustrezno sfiltriraš.
Saj so ti že povedali, da online portali NE DELUJEJO. Osebno ti lahko povem, da so kakšni Ona-On portali namerno zrihtani tako, da ženska ne bo videla, da se zanimaš zanjo. Če te zanimajo podrobnosti, ti jih lahko hitro predstavim. Clj je uporabnike čim dlje zadržati gor in jim servirati razne članarine. Dost podobno stanje tudi na Tindru. Če pa se nameravaš lotiti lova na kakšnem non-zmenkarskem omrežju, boš moral prej prefiltrirat ženske (da prideš do podatkov, ki so ti pri dating appih takoj na voljo), potem pa nekako začet pogovor (kar je problem, če ima ženska samo selfije objavljene) in jo povabit na drink.
Znajo pa biti zmenki v decembru kar romantični - lučke, kuhano vino, sprehod ob stojnicah, vmes skok na kakšen prigrizek. Poglej si malo, kako filmi prikazujejo ta prednovoletni čas.
Mislim, đaba ti statistika, pa da jih je na Šmarni sto, če pa je ona mala na pogrebu bratranca od strica od tete tak lepo gledala, da bi najrajš umru.
Poznano. Tudi na spletu je na stotine takih všečnih, pa točno veš, da jo boš lahko samo gledal in nikoli več videl.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GummyBear ()
Gagatronix ::
Mercier ::
Saj so ti že povedali, da online portali NE DELUJEJO. Osebno ti lahko povem, da so kakšni Ona-On portali namerno zrihtani tako, da ženska ne bo videla, da se zanimaš zanjo. Če te zanimajo podrobnosti, ti jih lahko hitro predstavim. Clj je uporabnike čim dlje zadržati gor in jim servirati razne članarine. Dost podobno stanje tudi na Tindru. Če pa se nameravaš lotiti lova na kakšnem non-zmenkarskem omrežju, boš moral prej prefiltrirat ženske (da prideš do podatkov, ki so ti pri dating appih takoj na voljo), potem pa nekako začet pogovor (kar je problem, če ima ženska samo selfije objavljene) in jo povabit na drink.
Znajo pa biti zmenki v decembru kar romantični - lučke, kuhano vino, sprehod ob stojnicah, vmes skok na kakšen prigrizek. Poglej si malo, kako filmi prikazujejo ta prednovoletni čas.
Mislim, đaba ti statistika, pa da jih je na Šmarni sto, če pa je ona mala na pogrebu bratranca od strica od tete tak lepo gledala, da bi najrajš umru.
Poznano. Tudi na spletu je na stotine takih všečnih, pa točno veš, da jo boš lahko samo gledal in nikoli več videl.
Would you care for a gummy bear?
KAVINSKY ::
Saj so ti že povedali, da online portali NE DELUJEJO. Osebno ti lahko povem, da so kakšni Ona-On portali namerno zrihtani tako, da ženska ne bo videla, da se zanimaš zanjo. Če te zanimajo podrobnosti, ti jih lahko hitro predstavim. Clj je uporabnike čim dlje zadržati gor in jim servirati razne članarine. Dost podobno stanje tudi na Tindru.
Napaka, ženska se more zanimati zate.
Veš koliko fukfehtarjev se zanima za žensko, ti pa slikan v avtu s depresivnih ksihtom in opisom, kjer pišeš, da iščeš pravo ljubezen, pa da imaš rad meme in sloteh. Ti portali imajo tudi ukano, da te prve 1 ali 2 tedna boostajo in tako pritegnejo. Lahko brišeš račun na tedenski ravni in postaviš identičnega.
Pojdite v naravo, malo se lepo oblecite, uredite frizuro in brado, ter posnamite par selfijev. Dodajte nek realen bio, poglejte malo vzorce po spletu. Nisem lepotec, ampak zmenkov mi ni bila težava dobiti.
Kvatebrigic ::
Napaka, ženska se more zanimati zate.
Veš koliko fukfehtarjev se zanima za žensko, ti pa slikan v avtu s depresivnih ksihtom in opisom, kjer pišeš, da iščeš pravo ljubezen, pa da imaš rad meme in sloteh. Ti portali imajo tudi ukano, da te prve 1 ali 2 tedna boostajo in tako pritegnejo. Lahko brišeš račun na tedenski ravni in postaviš identičnega.
Pojdite v naravo, malo se lepo oblecite, uredite frizuro in brado, ter posnamite par selfijev. Dodajte nek realen bio, poglejte malo vzorce po spletu. Nisem lepotec, ampak zmenkov mi ni bila težava dobiti.
Sej tle je problem. Ženska se mora zanimat zate, pomen da morš nekak izstopat. Torej be chad and dont be ugly.
Problem je tudi, da na dating appih tipi zasipajo ženske z lajki. Baje jih dobijo po 30, 40 ali več na dan. To valda ne more pohendlat, na hitro preleti, parim chadom odpiše, ostale ghosta.
Tu bi tipi sami veliko naredili, če nebi lajkali vsepovprek. Ženske s tem dobijo fejk občutek hudače in da imajo izbire neskončno mnogo. Kot je en prej napisal - valda ne bo en iz Hodoša šel k eni v Portorož, ampak lajkal jo je pa vseeno..
Pa počekirajte konkurenco - chadov ki so 185+, blue eyes with a six pack se res nemanjka...
Vice ::
Sem mislil, da je to tema, kjer si ljudje dajejo upanje, sploh dolgosamski :D
Problem "dolgosamskih" je v tem, da jim tudi psihiater nebi mogel dopovedat, da so oni sami sebi problem. jbg teh psiho prverjev danes srečaš na vsakem vogalu... lih en prej je pisal kako poteka njegov dan in da samo stoka babe ni važno kje... s takšno mentaliteto se potem sprašuje zakaj ga nobena ne mara... lubi bog... kot da imajo vsi zlate.
Saj so ti že povedali, da online portali NE DELUJEJO.
Meni so...
Od sex-chatov včasih, ki jih ni več, do IRCa, preko portalov ala Badoo do ona-on in urgence.
Povsod kaj dobil...
Ni pa seveda to taka stvar, da pošlješ 1 msg 5-tim in upaš na najboljše...
Iskanje ženske na internetu ni ostrostrelsko delo ampak bolj strojnično. Streljaš in upaš da boš kaj zadel .
KAVINSKY ::
Kvatebrigic je izjavil:
Sej tle je problem. Ženska se mora zanimat zate, pomen da morš nekak izstopat. Torej be chad and dont be ugly.
...
Pa počekirajte konkurenco - chadov ki so 185+, blue eyes with a six pack se res nemanjka...
Z takim incel pristopom, prav gotovo ne bo rezultatov.
Saj pravim, nisem nič posebnega. Pa mi ni bilo problem dobiti zadetkov. Greš ven z kolegi športat, te slika kdo v hribih, na plezalni steni, kolesu, ob konju ali kravi... V opis navedeš kaj približno delaš, neke zanimive hobije, ki jih imaš, pa nek smešen komentar na koncu. Tudi kar se tiče komuniciranja naprej če dobiš match, moraš pokazati neke komunikacijske sposobnosti. Polcisko zasliševanje o hobijih pač to ni.
Kar dobiš je pa druga. Z enimi sem ostal prijatelj. Z drugimi ni bilo nič po prvem zmenku, z kakšnimi par zmenkov, med rjuhe ali zadnji sedež avta, četrte daljše razmerje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21005 (17710) | FormerUser |
» | Punca me prijavila na policijo zaradi sporocil preko facebooka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13142 (9859) | oemdzi |
» | Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 12190 (7426) | cryptozaver |
» | Prevaran (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 17024 (10462) | Nejc Pintar |