» »

Ženske

Ženske

««
20 / 27
»»

Eduardo ::

Otrok te stane samo, če se moraš ti čemu odrekati.

Če nisi revež te otrok stane samo čas. Mesečno manj prihraniš, na koncu pa tako ali tako dobi 100% prihrankov otrok.

Telbanc ::

111111111111 je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Povprecen slovenec niti slucajno ne porabi 200k za otroka.

Hmmm... Se kar nabere.

Recimo da gre otrok študirat. To je 26 let če je priden študent. 200k/26= 7700€ na otroka na leto. To je cca. 650 na mesec na otroka.

Sedaj pa računaj po otroku za našo familijo:
Mesečni stroški:
50€ malica + kosilo * 10 = 500€
50€ krožki * 10 = 500€
50€ hrana doma * 10 = 500€
15€ glasbena * 10 = 150€
200€ hrana ko ni v šoli
1850 na leto
Letni stroški:
200€ morje
200€ gardaland
150€ jesenske počitnice

Pa to so še vsi v OŠ. Pa vsi stroški niso zajeti. :D

Nekaj bo morda dodala država, če ne bomo prebogati:
otroški dodatki 150-200€ na mesec

Ajde. REčmo 150k na otroka do 26 leta? :D Pod pogojem da gre na študij seveda. Če šolanje prej zaključi stane seveda manj.

Tole ti en spelje z socijalno pomočjo. Ne pa z plačo.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

crocodile ::

Back on track... Spodaj opisujem moj današnji dan. Lahko analizirate, kakšne so bile moje možnosti za spoznavanje žensk danes:

- 5:00: Budilka, priprava zajtrka, pripravljanje na odhod v službo, odhod na železniško postajo (migriral sem v vlakom).
- 6:00: Še vedno zaspan pridem na železniško postajo. Tik pred vlakom neka gospodična (enako zaspana kot jaz) pogleduje, ali vlak vozi v LJ. Jo pozdravim in povem, da pelje v LJ. Vstopila sva skozi različna vrata, jaz sem na vlaku dremal.
- 7:15: Prihod na železniško postajo v LJ. Pred menoj cela vrsta ljudi, ki (tako kot jaz) hitijo na šiht, nekateri vmes še na avtobus in na drugi konec LJ.
- 7:45: Prihod v pisarno, kjer preživim naslednjih 8 ur, gledam iste stene in iste ljudi.
- 12:00: Čas za malico. Samo čez cesto imamo super restavracijo, kjer pogosto naročamo. Danes sem šel jaz iskat hrano. Pozdravi me znana gospa: "O, vas pa že dolgo nisem videla." Malo poklepetam, vzamem hrano in nazaj v pisarno.
- 15:30: Konec službe, spet odhod proti železniški postaji.
- 16:00: Odhod nabito-polnega vlaka. Zraven so stale neke gospodične in imele neko težko debato. Komaj so opazile še sprevodnico, ko je prišla poskenirat karto. Zaradi pogostih migracij mi je sprevodnica že dobro poznana.
- 17:30: Končno sem doma, odložim službene stvari in grem po opravkih (nujni nakupi).
- 18:00: Konec nakupovanja, grem na hitro blagajno... neka mlajša blagajničarka (verjetno študentka) me sprašuje, če imam kupon za popust, ker so na sosednji blagajni težave. - Seveda, imam kupon, izvoli...
- 18:15: Priprava večerje in vmes pogledat TV, da slišim današnje novice. Nato pomivanje in priprava na en kratek sprehod.
- 19:00: Grem naredit 1-urni sprehod (moja vsakodnevna navada). Čeprav v temi, srečam par ljudi - nekateri s slušalkami na glavi, drugi sprehajajo pse, vmes kakšne mlade družine. Nihče mojih let, poleg tega eni zelo počasi, drugi zelo hitijo.
- 20:00: Nazaj s sprehoda, pod tuš, malo prečekirat slo-tech forum, morda pogledat kakšen film na TV (kaj drugega ob tem času nimaš kaj početi).
- 22:00: Priprava za jutri, izklop vseh računalnikov, spanje.

Ure so okvirne, malo tudi zaokrožene, ampak bistvo je napisano. Realno gledano, koliko sem imel danes šanse, da bi spoznal kakšno novo žensko in kakšna je verjetnost, da bi bila primerna za kakšno resno zvezo (če pogledam malo dlje)?
Zelo podoben dan se mi obeta tudi jutri. Spet isto vprašanje: Kakšne so šanse, da katero spoznam in je morda ona primerna za kaj več?

Spomnem se, da kdaj kdo reče, da prava ženska "pride sama od sebe", ko to najmanj pričakuješ in ko imaš življenje urejeno in si z njim zadovoljen. Meni načeloma nič ne manjka, sem nasplošno zadovoljen. Vidim pa, da rek "prišla bo sama od sebe" ne drži. Razumem tudi tiste, ki iščejo na spletu - če bi dating portali dejansko bili namenjeni spoznavanju (ne pa zaslužku admina) lahko tam v 1 uri spoznaš več žensk, kot jih jaz srečam v celem tednu.

No, pa dajte zdaj analizirat moj povprečen dan. Kaj lahko naredim, da stanje izboljšam?

Blinder ::

crocodile je izjavil:

Spomnem se, da kdaj kdo reče, da prava ženska "pride sama od sebe"

bolj težko, da bo kakšna kar tako prišla. Dosti tipov je samskih, čakati, da pride sama od sebe je velika napaka. Ljudje sploh ne bi smeli tega rečti, morali bi rečti kaj obratno ,da motiviraoj fanta, da gre spoznavat punce
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

socialec ::

Ja, krokodil, moraš v družbo na aktivnosti, kjer je kaj žensk, ni druge, da ne razpadeš kot moški, če si na tinderju in podobnem preskočen. Če boš kaj pomagal, vprašal, zaščitil, predlagal, duhovito pripomnil itn. se znaš kateri 'zasmiliti' :D

Kayzon ::

Pride sama od sebe takrat ko se izpostavis temu,se pravi si druzaben in socialen. Ne bo ti prisla nasproti medtem ko bos ob pol desetih zvecer psa vec peljal po eni hosti.. Mislim je sansa da pride ampak res zelo manjsa :))

111111111111 ::

tikitoki je izjavil:

Prevelik pomen das napaki pri tipkanju.

Ja, to si ti spravil pod mesecne stroske, ne jaz. Drugic pa naredi koherenten prikaz stroskov.

Ti si rekel, da te toliko stane otrok. Notri ne mores mesati stroskov, ki jih ima s tem drzava. Res nas zato lupi z davki, se vedno pa to ni direkten strosek posameznika.

Mah, sam prijazno opozorilo. :)

Priznam da sem slabo zastavil tabelco. Seveda lahko mečem notri stroške države. Jaz dobim manj otroških dodatkov kot nekdo z nižjo plačo, otrok pa stane enako. Vmes je bil komentar, da ljdje s 1000€ na mesec dajejo manj za otroka, imajo pa toliko več subvencij, štipendij in podobnega. To je bilo mišljeno. pač otrok stane. Če dobi kadrovsko štipendijo, ima še vedno stroške. Seveda jih tudi jaz optimiziram, dobim 500€ na leto za veliko družino in podobno, samo poraba za otroke je nekje univerzalna.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

crocodile je izjavil:

No, pa dajte zdaj analizirat moj povprečen dan. Kaj lahko naredim, da stanje izboljšam?

- 6:00 prva prilika za debato, samo to bi tudi sam preskočil, ker nisem ravno jutranji tip. :)
- 8 ur v pisarni, če je kakšna samska, ločena itd... Oblajat, šanse so tukaj zmeraj.
- 16:00 - če ti je katera, ki dnevno migrira se zapleteš v pogovor pokažeš malo interesa, itd...
- 18:00 - Jaz sem v merkatorju dobil 3 zmenke z blagajničarkami/prodajalkami, še posebej če hodiš v enega in istega. Malo preveriš prstan, kdaj kakšno šalo, je pa nekaj dela, pa najbolje deluje ko se s kolegi postavite prav v tisto vrsto, kjer dela targetirana gospodična.

Ne pravim, da se boš poročil s katero od teh, važno je da zlomiš urok, da ne moreš dobiti babe. SI jebeni lovec ali nisi?

Eduardo je izjavil:

Otrok te stane samo, če se moraš ti čemu odrekati.

Če nisi revež te otrok stane samo čas. Mesečno manj prihraniš, na koncu pa tako ali tako dobi 100% prihrankov otrok.

Ha, ha, ha... Ne bo držalo.

Zgodovina sprememb…

delavec44 ::

Saj ima krokodil verjetno več časa med vikendom, pa lahko takrat išče.

Čakaj, da bo imel otroke. Potem bo šele jokal, da ni časa.

delavec44 je izjavil:

Prilike so vedno in povsod, za dobro se je treba pa potrudit.

Hangman ::

111111111111 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Prilike so vedno in povsod, za dobro se je treba pa potrudit.

Glih zato ker ni časa, so izumili zmenkarske strani. A ni res?
Kakšno desetletje nazaj sem še delal tudi med vikendi. Ali pa 4 izmensko delo (ruski turnus) - ko nanese, da si prost med tednom (samo takrat se ne moreš iti turista pa spoznavat bejbe), potem pa imaš delaven vikend. To je šele komplicirano.

Ampak zdaj prihajajo veseli meseci, predvsem december, ko se bolj pogosto kaj dogaja. Morda niti ni treba tako daleč, da spoznavaš.

Sam zakaj bi si samo zato posebej čas vzel? bejbo lahko spoznaš mimogrede. Krokodil je imel v 1 dnevu 2 priliki.

Če ne trola, verjetno zato, ker to ali niso dejanske priložnosti ali jih ne prepoznava ali pa otrpne.

Nepojmljiva reč dandanes, saj vem, ampak res nismo vsi enaki, ne tako in ne drugače.

KAVINSKY ::

crocodile je izjavil:

Back on track... Spodaj opisujem moj današnji dan. Lahko analizirate, kakšne so bile moje možnosti za spoznavanje žensk danes:

V oči bode predvsem čas zapravljen za tranzit v in iz službe. Preseli se bližje ali pa najdi službo bližje domu.

denabiker ::

delavec44 je izjavil:

Hja res je, sem prebral pa sem razmišljal kakšno življenje, tip ima lepo zajtrk, zaspan gre v službo, služba lepih 8 urc samo, celo sprehod, pa še TV zvečer:) Pa kaj si nor, to je luksuz.

čakaj ko bodo otroci, zjutraj priprava zajtrka za otroke, cote, obleči froce, divjanje razvoz otrok staršem-vrtec-šola, gužva na cesti, zamujaš v službo, po službi spet dirkanje v vrtec-šola, priprava kosila, cote prat, pospravljat, ker ko boš imaš enkrat male otroke je kaos v bajti, ukvarjanje z otroci, večerja, tuširanje frocov, umivanje zobkov, pripovedovanje pravljic, cartanje,..aja tutaja, ura pozna zjeban do konca....sebe zrihtat, za sluzbo še kaj naredit....itd itd...vikendi pa samo delo okoli bajte, od sadovnjakov, vrtov, njive itd.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: denabiker ()

Miki N ::

Krokodil, verjetno je še najbolj neformalno druženje prav na vlaku - če je gužva je še toliko več razlogov, da prisedeš med gospodične (šlo bo na tesno - je rekla!). Nakar odpri ST in ti bomo servirali pecaške onelinerje v realnem času!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

Gagatronix ::

KAVINSKY je izjavil:

crocodile je izjavil:

V oči bode predvsem čas zapravljen za tranzit v in iz službe. Preseli se bližje ali pa najdi službo bližje domu.

Zakaj bi to pocel, ce mu trenutna situacija ustreza ? Urico na vlau pa pol urice do pisarne ni konec sveta.

archer ::

denabiker je izjavil:

Hja res je, sem prebral pa sem razmišljal kakšno življenje, tip ima lepo zajtrk, zaspan gre v službo, služba lepih 8 urc samo, celo sprehod, pa še TV zvečer:) Pa kaj si nor, to je luksuz.

čakaj ko bodo otroci, zjutraj priprava zajtrka za otroke, cote, obleči froce, divjanje razvoz otrok staršem-vrtec-šola, gužva na cesti, zamujaš v službo, po službi spet dirkanje v vrtec-šola, priprava kosila, cote prat, pospravljat, ker ko boš imaš enkrat male otroke je kaos v bajti, ukvarjanje z otroci, večerja, tuširanje frocov, umivanje zobkov, pripovedovanje pravljic, cartanje,..aja tutaja, ura pozna zjeban do konca....sebe zrihtat, za sluzbo še kaj naredit....itd itd...vikendi pa samo delo okoli bajte, od sadovnjakov, vrtov, njive itd.

Zakaj se je treba vedno odzvati v stilu misery contesta? To je nekakšna človeška stalnica, opažam. Dosegel sem nek nivo, višje ne bom mogel in zdaj druge tolčem dol na način ti pojma nimaš, kaj vse te še čaka. Pa ne govorim na pamet, ker imam dva otroka. Samo jebemti, dajte se malo zadržati in poskusit sočloveka spodbuditi, ko se kdo izpove in išče opcije za izboljšanje življenja.

Če realno in kruto pogledaš resnico, te ni nihče silil, da imaš otroke. Prav tako ne, da delaš okrog bajte in po njivah ter sadovnjakih. Greš npr. v stanovanje in je rešen problem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: archer ()

Gagatronix ::

archer je izjavil:

denabiker je izjavil:

Zakaj se je treba vedno odzvati v stilu misery contesta? To je nekakšna človeška stalnica, opažam. Dosegel sem nek nivo, višje ne bom mogel in zdaj druge tolčem dol na način ti pojma nimaš, kaj vse te še čaka. Pa ne govorim na pamet, ker imam dva otroka. Samo jebemti, dajte se malo zadržati in poskusit sočloveka spodbuditi, ko se kdo izpove in išče opcije za izboljšanje življenja.

Če realno in kruto pogledaš resnico, te ni nihče silil, da imaš otroke. Prav tako ne, da delaš okrog bajte in po njivah ter sadovnjakih. Greš npr. v stanovanje in je rešen problem.

Pazi, zdaj bo padla slovenceljska "kdo bo pa skrbel zame ko bom star, ce bom brez otrok" ali kaka podobna bedastoca.

Kvatebrigic ::

@crocodile - največje šanse maš na vlaku. Ampak bi mogu postat divji cold approacher! Ogovorit vsako, magar že zjutraj ko so še zaspane..
Ampak pomoje boš prej na tinderju kero našel.

Kvatebrigic je izjavil:

@crocodile - največje šanse maš na vlaku. Ampak bi mogu postat divji cold approacher! Ogovorit vsako, magar že zjutraj ko so še zaspane..
Ampak pomoje boš prej na tinderju kero našel.

Pogovor pa bi šel nekako tako:
On: Imaš prosto? Lahko prisedem?
Ona: Mhm.
On: Prvič te vidim. Se pogosto voziš z vlakom?
Ona: Ne. Letos sem prvič na vlaku.
On: Mimogrede, jaz sem Jože.
Ona: Pepca.

Z nekaj truda bi izvedel njeno ime, do kod potuje, zakaj potuje z vlakom, kako pogosto se vozi... in to je to! Saj sam ne bi bil nič bolj uspešen.
Če je vstopil nekje na začetni postaji in je vlak napol prazen, bo videti čudno že če bo prisedel k njej. Si predstavljaš - 3/4 vagona praznega on pa prisede ravno k njej. Kaj si bo ženska mislila?
Jaz grem na vsake kvatre enkrat z vlakom. Srečujem večinoma študentke ali pa starejše tete, ki nimajo drugega prevoza. Morda se vozim z napačnim vlakom, ne vem.

Tako bi bilo smiselno, ja.

Ne pa niti izključiti, da bo začela histerično kričati, zavijati z očmi, v torbici pa držati poprov sprej :D

delavec44 ::

Pa res mislite, da si ena random ženska na vlaku želi, da jo nek tip ogovarja? Niti ne ve ali je samska oz. išče. Jaz sem moški, pa se mi zdi tak način precej creepy. Vsaj počakal bi kakšen spogled, če bi ga sploh pravilno razumel.

Če je tip lepega izgleda, ji bo všeč. Če je povprečnež, ji bo creepy.d

Blinder je izjavil:

Če je tip lepega izgleda, ji bo všeč. Če je povprečnež, ji bo creepy.d

No ce se bojis da izpades creeepy aka povprecnez,naredi nekaj da prides ven iz povprecja? Postani fit,lepo se obleci bodi urejen in lepo nasmejan,saj ni tezko verjamem vate.

Creepy in povprečnež ni isto

Ajde dajmo naredit brainstorming in zbrat ideje, kdaj in kam se splača it osvajat ženske.
Če sem se že odpeljal 40 km daleč spoznat žensko (ki je potem ni bilo), bom pa še kak vikend in dodaten kilometer reskiral za razbijanje mitov, kaj deluje in kaj ne deluje.

Zdaj pa ideje na kup...

Pithlit ::

Hangman je izjavil:

Ajde dajmo naredit brainstorming in zbrat ideje, kdaj in kam se splača it osvajat ženske.
Če sem se že odpeljal 40 km daleč spoznat žensko (ki je potem ni bilo), bom pa še kak vikend in dodaten kilometer reskiral za razbijanje mitov, kaj deluje in kaj ne deluje.

Zdaj pa ideje na kup...

Lej, lohk greš z mano na kavo. Več ti pa ne obljubim. Spoznal me boš (v živo, pa mogoče pogruntal da nisem tolk zakompleksana kot pravi Nodi). Ne rabim evrov, tko kot tvoja prejšnja izbranka. No, to je bolj tko... valda rabim, tko kot vsak, sam ne rabim pomoči pri tem. Pa za razliko od večine sodelujočih ne grem kar v štartu bluzit "nič ne bo, ker si zgonjen, maš pivski trebušček, si prepameten, nimaš keša...".

Aja, za razbijanje mitov sem useless. Tko da, ups.
Life is as complicated as we make it...

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

Hangman, primi se kruha, zna ploščice polagat, ničesar nimaš izgubiti :D

jabe ::

Hmmm... Vzporedno pa tecejo teme, kako so sindikalci brez veze, kako so teambildingi brez veze, kaki "skupinski" sporti ali hobiji (pa ne mislim aerobike, ampak skupina, ki se dogovorjeno udejstvuje enakih interesov) sp brez veze, kako je vse brez veze... Pa vsak najprej pomisli na kurbarijo, ko sem to omenila. Pa ne gre za to... Cloveku das obraz in imata se kaj zgovarjat, ker imata v startu nekaj skupnega. S kom se ujames in se druzis tudi kasneje. Ima prijatelje, druzbe se mešajo, skupni znanci in voila...

Na vsakem od teh korakov nekoga lahko spoznas, princip je pa vedno enak - ce hoces spoznati cloveka, moras med ljudi.

Ne pa faking coachi. To je se razred nizje od Tinderja, pa nisem mislila, da je to mogoce...

Pithlit je izjavil:

Hangman je izjavil:

Zdaj pa ideje na kup...

Lej, lohk greš z mano na kavo. Več ti pa ne obljubim. Spoznal me boš (v živo, pa mogoče pogruntal da nisem tolk zakompleksana kot pravi Nodi). Ne rabim evrov, tko kot tvoja prejšnja izbranka. No, to je bolj tko... valda rabim, tko kot vsak, sam ne rabim pomoči pri tem. Pa za razliko od večine sodelujočih ne grem kar v štartu bluzit "nič ne bo, ker si zgonjen, maš pivski trebušček, si prepameten, nimaš keša...".

Me je naučilo. Ena šola je bila dosti. Ne pravim, da bi tudi ti izginila, ampak žensko je treba najprej spoznat, ne glede na to, kako mokra je. Koliko jih sploh imaš? Let mislim :) Da ne bova izgledala kot oče in hči - ali pa mama s svojim sinom.

Mimogrede, tista ženska me je potem še med vikendom kontaktirala, da bi potrebovala prevoz... 15 km vožnje v vsako smer. Je bilo kar smešno prebrati SMS. :D Sem ji priporočil avtobusni prevoz, zraven pa napisal čas odhoda in ceno vozovnice. Pa je rekla, da bi rada videla mene. - Ja v redu, pridi z avtobusom pa se dobiva na končni postaji. Tako dolgo je prosila, dokler ji nisem ustregel - jo blokiral.

Hangman je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Hangman je izjavil:

Zdaj pa ideje na kup...

Me je naučilo. Ena šola je bila dosti. Ne pravim, da bi tudi ti izginila, ampak žensko je treba najprej spoznat, ne glede na to, kako mokra je. Koliko jih sploh imaš? Let mislim :) Da ne bova izgledala kot oče in hči - ali pa mama s svojim sinom.

Mimogrede, tista ženska me je potem še med vikendom kontaktirala, da bi potrebovala prevoz... 15 km vožnje v vsako smer. Je bilo kar smešno prebrati SMS. :D Sem ji priporočil avtobusni prevoz, zraven pa napisal čas odhoda in ceno vozovnice. Pa je rekla, da bi rada videla mene. - Ja v redu, pridi z avtobusom pa se dobiva na končni postaji. Tako dolgo je prosila, dokler ji nisem ustregel - jo blokiral.

Izkoristi priloznost in pejta na date,da dobis mal kilometrine pa mogoce se celo ujameta kaj pa ves.

Hangman je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Hangman je izjavil:

Zdaj pa ideje na kup...

Mene sploh ne moti. Ampak... zakaj pol jamraš da nobene ne najdeš? Jaz ti sam kavo ponujam (no, drink). A maš kaj zgubit? Pismu baba ti sama ponudi da se z njo srečaš... In ti to odkloniš. A maš dejansko še kakršnokoli pravico jokat tukaj?

Kayzon je izjavil:

Izkoristi priloznost in pejta na date,da dobis mal kilometrine pa mogoce se celo ujameta kaj pa ves.

Zelo verjetno ne. Ampak kaj za boha milega je narobe s kavo? A sem res tolk scary?

Hangman je izjavil:

Ha, ha, ha...

Ženska te povabi na pijačo, ti pa stisneš rep med noge. :D Ne morem verjet. Po forumu pa pišeš neke izmišljene zgodbice...

tikitoki ::

Pithlit je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Zelo verjetno ne. Ampak kaj za boha milega je narobe s kavo? A sem res tolk scary?

Mogoce si prestara;)

tikitoki je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Mogoce si prestara;)

Sej bolje da je bolj zrelih let,vas lahko marsikej nauci ker eni ocitno res rabite izkusnje :))

tikitoki je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Mogoce si prestara;)

Mogoče pa res. Ne vem sicer kaj ima bilo kakšna starost veze s pijačo. Pustimo ob strani mladoletne osebe... Nekak domnevam da smo vsi 18+. Če je Hangman pod 18, vzamem povabilo nazaj.

DamijanD ::

jabe je izjavil:

Hmmm... Vzporedno pa tecejo teme, kako so sindikalci brez veze, kako so teambildingi brez veze,

S sodelavko/sodelavcem se zaplesti je pa tudi dvorezen meč - seveda odvisno od velikosti firme in bližine delovnega mesta...

bm1973 ::

Hangman je izjavil:

Zdaj pa ideje na kup...

Sem se peljal tudi na čisto drug konec Slovenije. Parkrat uspešno, parkrat pač ne. Vzameš to v zakup...

Štajerska/prekmurska regija je bila precej uspešna. Primorke imajo raje Italijane, ker imajo več denarja kot mi >:D.

Na Dolenjsko nisem hodil...

Kvatebrigic ::

@jabe - a si že kdaj slišala za dont shit where you eat? Razna zapletanja z bližnjimi sodelavkami je bolj no go.

@pithlit - a zdej če se ena ponuja bi mogu pa dec kar na glavo skočit? ne vem, mogoče ima pa tudi on minimalne standarde, pa jih pri njem ne dosegaš?

@Hangman - predlagam hribe. Za stestirat. Malo s pozen, drugač bi bila Slemenova Špica perfect izbira na sončen vikend v oktobru, ko vse instagramovke hodijo macesne slikat...

bm1973 ::

Za lovljenje žensk je dovolj Šmarna gora. Gor je več punc kot fantov...

Če si pa bolj srednjih let, je pa ta trend še bolj očiten...

Kvatebrigic je izjavil:

@pithlit - a zdej če se ena ponuja bi mogu pa dec kar na glavo skočit? ne vem, mogoče ima pa tudi on minimalne standarde, pa jih pri njem ne dosegaš?

Ja, seveda je možno, samo potem naj dec ne joka, ker če ne trola za kratkočasenje, on ne izpolnjuje nobenih standardov glede na dosedanji razplet - če ne trola, jasno.

Meni je pithlit zakon, ker zna ploščice polagat. Ajd, seks, če že moram, precej ugodno izpade :D

PS: Osebno menim, da možakar trola. Je pa možno, da je res awkward, če povabilo na kavo dojema kot poroko.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

Kvatebrigic je izjavil:

Govora je o pol urnem klepetu ob kavi, ne pa o načrtovanju skušnega življenja in izbiri kraja za poroko.

socialec je izjavil:

Meni je pithlit zakon, ker zna ploščice polagat, enih 200m2. Ajd, seks, če že moram...

:D Starejši kot sem, bolj cenim druge atribute pri ženskah kot seks. :D

Zgodovina sprememb…

johnnyyy ::

Hangman je izjavil:

Zdaj pa ideje na kup...

Če si človek na mestu ni potrebno iti daleč. Večina kolegov in znancev se je spoznala preko skupnih kolegov/znancev. Pač imaš sošolko, ki ima kolegico, sorodnika, ki ima kolega s sestro, znanca, ki ima kolegico itd.

Tako je najbolj važno, da si odprt in da nisi zategnjen. Kolikor berem nekatere zategnjence ni čudno, da so samski, saj se že od prve kave pričakuje že skoraj poroka. Morate se zavedati, da je precej majhna verjetnost, da se boš pri eni kavi začutil in bo to to. Večja verjetnost je, da boš preko te osebe spoznal drugo, s katero se boš ujel.

Potrebno se je zavedati, da so ženske precej bolj taktične kot moški in na ta način se ustvarja priložnosti. Od žensk ne pričakovat, da bo pristopila k tebi in ti bo povedala, da si ji všeč, ampak zgodi se ti, da omeniš da boš na nekem konceru in "slučajno" se tam pojavi neka znanka/sošolka/sodelavka v družbi.

Pa še to, glej na zadeve kot na vajo. In tako je tvoj cilj da se retorično izpopolniš, da si pri debatah zabaven, zato neka kava z (ne)znanko nikoli ni odveč, čeprav veš da ne bo nič od tega. Ker brez vaje, boš pri neki lepotici zmrznil, jecljal, glas se ti bo tresel in itak ne boš kaj pametnega povedal.

tikitoki ::

Kayzon je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Mogoce si prestara;)

Sej bolje da je bolj zrelih let,vas lahko marsikej nauci ker eni ocitno res rabite izkusnje :))

A pol je dobro, da starejsi moski ucijo mlajse zenske?

Kvatebrigic je izjavil:

Ni treba na glavo skakat. Ampak.

On hoče spaznavat. On se ponudi da gre nek eksperiment delat. Pol k mu ena reče "ok prid na kavo" pa takoj "ne, ker se bojim". Glede minimalnih standardov pa lej, ta argument ne špila, glede na to da me niti videl še ni in o meni ve bore malo. Se dobiva na kavi pa lahko greva narazen v roku dveh sekund če en od naju ne izpolnjuje standardov. Lahko pa se zagovoriva in greva narazen po eni pici in kepici sladoleda če pogruntava da se lahko tolerirava tolk cajta.

Če pa kdo računa na to da bo ob prvi kavi terno zadel, potem pa ja... so minimalni standardi hudo, hudo previsoko.

tikitoki je izjavil:

Kayzon je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Mogoce si prestara;)

A pol je dobro, da starejsi moski ucijo mlajse zenske?

Dobro ali ne... Je to precej bolj družbeno sprejeto kot obratno. Oziroma je kar pričakovano da imajo moški mlajše partnerke (tudi če se gre le za par let) medtem ko se folk po večini vsaj čudi, če ne kar zgraža nad pari kjer je ženska starejša (pa čeprav le za par let).

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

zodiak ::

Pithlit je izjavil:

Hangman je izjavil:

Zdaj pa ideje na kup...

Ne priporočam. VErjetno nekaj pričakuje od tebe. Tu je hakeljc. Pa tudi Jenifer Lopez verjetno ni.

Uff, ne, ne, kakšne milfe so pa za mladce sanje, za postopno 'inštruiranje'.
Dobro, za Macronovo ženo so verjetno res kakšni drugi vzroki.

PS: Stari možakarji pa so lahko le sladki očkoti, to se zgražajo samo bridke favšljivke.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

zodiak ::

111111111111 je izjavil:

Hangman je izjavil:

Ha, ha, ha...

Ženska te povabi na pijačo, ti pa stisneš rep med noge. :D Ne morem verjet. Po forumu pa pišeš neke izmišljene zgodbice...

Pristop je napačen. Tak pristop bi vsak zavrnil...
««
20 / 27
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13321005 (17710) FormerUser
»

Punca me prijavila na policijo zaradi sporocil preko facebooka (strani: 1 2 )

6913142 (9859) oemdzi
»

Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )

17412190 (7426) cryptozaver
»

Prevaran (strani: 1 2 3 4 )

19017025 (10463) Nejc Pintar

Več podobnih tem