Forum » Loža » Ženske
Ženske
denabiker ::
Jaz poznam veliko žensk 40+ samskih, tu pa tam kakšen priložnostni sex, avanturca in to je to. PA se najde kakšen tip, ko bi lahko bila z njim zares, ampak jo že potem zmotijo malenkosti pri skupnem življenju, ker je navajena na samsko življenje in ima urejeno doma po svojem. Ravno pred kratkim se je kolegica razšla s tipom, ko sem mislil, zdaj pa bo le ustvarila družino....najbolj jo je motilo, ko je prišel iz službe domov, pa se slekel in cote vrgel na kavč Pa še neke takšne malenkosti, pa ji je film počil....noben ne zna več kompromisov sklepat, se prilagajat, zdaj smo očitno v časih, ko ne popravljaš, ampak vržeš in greš po novo....
delavec44 ::
socialec ::
CiClon ::
Pri nepoznanih lepoticah, ki jih srečaš na cesti to 100% pali. Če se delaš nedostopnega in jih ignoriraš, tečejo fufice za tabo čez pol ljubljane.
Pithlit ::
Kako to da gres na date z zensko
Cifro je falila pa sva se zmenile.
Drugače pa (še v ne vem katero)... Meni absolutno dol visi za to kaj ima kdo med nogami. Če mi je oseba zanimiva mi ni noben problem it na date.
Life is as complicated as we make it...
Hangman ::
Čisto verjetno ampak brez druženja skozi aktivnosti bo še verjetno slabše, ker ni mnogo verjetno, da ti bo katera prišla na vrata pozvonit.
To imaš prav, ampak koliko ljudi po 30+ pa realno ima čas za kakšno druženje ali pa kakšne aktivnosti?
Že med samskimi kolegi se je včasih problem organizirat in se malo podružiti, tiste z družinami pa vidiš samo ob posebnih priložnostih.
Večina parov se še vedno spozna preko druženja in v prijateljskih krogih. Zato pravim, da ta vlak vozi samo do 30. leta.
Če gledam situacijo pri sebi: Po končanem šihtu, skočim po opravkih in skoraj vsakodnevno naredim kakšen 1-urni sprehod. Za kaj več pa ni časa.
bm1973 ::
Jaz poznam veliko žensk 40+ samskih, tu pa tam kakšen priložnostni sex, avanturca in to je to. PA se najde kakšen tip, ko bi lahko bila z njim zares, ampak jo že potem zmotijo malenkosti pri skupnem življenju, ker je navajena na samsko življenje in ima urejeno doma po svojem.
En moj kolega je imel tako...
Se preselila k njemu, on še nakupil nekaj omar za njeno kramo, nekako sta laufala.
Ampak njej je dopizdilo, ker je tip v nedeljo zjutraj v postelji bral časopis, kar je počel vedno, in se celo stran od nje obrnil, ker mu je bilo tako bolj udobno. Cela štala... Začela težiti, najedati, itn, kot pa znajo babe.
Sem jih 1x mal zajebaval na morju kdaj se bosta poročila, pa mu je spet celo štalo naredila...
Kolega na koncu popizdil in jo vrgel ven iz bajte. Še danes samska, sam da je zdaj 50+... Odslužen program, zgleda precej bogo...
CiClon ::
Sej tud če maš aktivnost - kolk pa je tam samskih žensk v primernem starostnem razponu? In kolk od tistih žensk bi bilo zainteresirano glih zate? In kolk od teh bi bile kompatibilne zate?
Ah, če imaš svojo nepremičnino, da ne živiš pri starših, je tvoj pool žensk bistveno večji...
Kvatebrigic ::
Sej tud če maš aktivnost - kolk pa je tam samskih žensk v primernem starostnem razponu? In kolk od tistih žensk bi bilo zainteresirano glih zate? In kolk od teh bi bile kompatibilne zate?
Točno to! In ravno zarad tega imajo dejting appsi smisel, kakorkoli slabi že so. Vsaj ve se s kakšnim namenom je folk gor (večinoma).
Ah, če imaš svojo nepremičnino, da ne živiš pri starših, je tvoj pool žensk bistveno večji...
Ja ker to ti pa piše na čelu, ko greš na neke aktivnosti, in so na lepem vse mokre...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kvatebrigic ()
Eduardo ::
Kvatebrigic je izjavil:
Ja ker to ti pa piše na čelu, ko greš na neke aktivnosti, in so na lepem vse mokre...
Če imaš v lovskih letih kariero, svojo napremičnino (nepodedovano, nesponzorirano) in si samostojen, se to vidi na kilometer. Karektiristike katere ženske iščejo so praviloma predpogoj za osebne uspehe. Začenši z zavedanjem, da si si sam kriv, če imaš sušo in ne ženske.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Eduardo ()
Kvatebrigic je izjavil:
Saj kako povabiš na drink, pa debata steče...
Če greš na plesne ali kako drugo skupinsko aktivnost, se gre dostikrat na drink, ko je konec. Punce plus fantje, pa zveš marsikaj...
sci3nc3 ::
Pa se vam dejansko da ukvarjati z ženskami in s tem povezanim sranjem? Sem mislil, da smo inženirji bolj introvertirani tipi :D
Si žensko želite imeti ob sebi zaradi kakšnih dodanih bonusov (če ja, kateri so?) ali samo zato, ker družba še zmeraj preferira življenje v zvezah?
Priporočam vam, da si najdete kak hobi, produktivno zapolnite svoj prosti čas, začnite se ukvarjati s čim novim... boste videli, da vam v resnici čisto nič ne manjka in je življenje lepo, tudi če si sam. Spolnosti je v zvezah z leti vse manj (tako slišim, probal pa nisem) in če ste nekje blizu 40. leta, veliko ni za pričakovati.
Si žensko želite imeti ob sebi zaradi kakšnih dodanih bonusov (če ja, kateri so?) ali samo zato, ker družba še zmeraj preferira življenje v zvezah?
Priporočam vam, da si najdete kak hobi, produktivno zapolnite svoj prosti čas, začnite se ukvarjati s čim novim... boste videli, da vam v resnici čisto nič ne manjka in je življenje lepo, tudi če si sam. Spolnosti je v zvezah z leti vse manj (tako slišim, probal pa nisem) in če ste nekje blizu 40. leta, veliko ni za pričakovati.
Eduardo ::
Pa se vam dejansko da ukvarjati z ženskami in s tem povezanim sranjem? Sem mislil, da smo inženirji bolj introvertirani tipi :D
Zato ker je drugačno doživetje. Ko pretestiraš ONSje ti zna postati malo dolgočasno. Posebej, ker sex ni več prioriteta je fino imeti družino naprej in ne, da ostaneš sam, ko več ni staršev.
Z resno zvezo praviloma pridejo otroci, kar je zelo unikatno doživetje. Če kdo misli, da sta pes in mačka kje blizu se zelo moti ali pa je zelo moten.
Fora je, da če si res sposoben boš pokril vse. Če si manj sposoben poenostavljaš do tja, kjer ti znese. Marsikdo se pač mora sprijazniti, da kaj ne bo šlo in narediti najboljše iz tega kar ima na voljo.
ginekk ::
Ne vem, se mi zdi da gledaš na ženske kot nek objekt. Nima veze tu bit inženir ali pa introvertiran.
Jz mam žensko tudi ali predvsem za družbo. Partner je zame nekdo s katerim sem najbolj intimen od vseh - tu ne mislim fizične intimnosti, ampak vse ostalo. Partner je nekdo ki mu zaupam 100% in je z mano v dobrem in slabem. Z njo se zabavava, lenariva, kuhava, greva na hrib, pojeva in zapravljava, skratka z njo je prosti čas lepši kot brez nje. Jasno imava tudi vsak svoje prijatelje in hobije, ne samo skupnih. Ampak, v dvoje je življenje lažje in lepše.
sbawe64 ::
Kvatebrigic je izjavil:
Zgleda sem jaz padel pod anomalije.
Taprva, s katero sem se pokonektal zadnjič s Tinderja, "se je prijela".. Zdaj sva se že večkrat dobila in se imava vsakič boljš. Do home run-a še nisem prišel, ostale baze pa so pokrite :D Ful zanimiva punca, ne zmanjka teme za pogovor.
Vmes sem si dopisoval še s parimi, pa je bolj žalost. Dolgočasne so, se ne znajo pogovarjati, ne zastopijo osnovnih joke-ov in so potem užaljene. A na profilu ima napisano - make me laugh!
Friendzoned.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Lejga ::
Stari ti si zgrešil poklic, ti bi moral iti za župnika, jih kronično primankuje "hec". S časom boš ugotovil da ženske niso sranje, ker si nezadovoljen s sam sabo, najprej moraš imeti sebe rad. Naj mi eden od vas pametnjakovičev z vašimi nasveti razloži zakaj sta me letos dve super ženski osvajali + imam skrito oboževalko v službi, pa vozim 20 let starega renoja... in velik tudi nisem preveč.Vam bom sam povedal, ker ste strahopetci in se ne upate ogovriti neznanca v situaciji, ki je nimate pod kontrolo, recimo na ulici, v trgovini... tu se lovi ne pa na tinderju. Mislim da so imeli leta 75 prav samo zamenjajte televizijo s telefoni:
Blinder ::
zakaj sta me letos dve super ženski osvajali + imam skrito oboževalko v službi, pa vozim 20 let starega renoja... in velik tudi nisem preveč.
LMS
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Incel in redpill ni isto. Niso vsi inceli redpillani. Kot tudi niso vsi redpillani inceli. Imaš tudi ženskarje, ki so redpillani.
Zato ker je drugačno doživetje. Ko pretestiraš ONSje ti zna postati malo dolgočasno. Posebej, ker sex ni več prioriteta je fino imeti družino naprej in ne, da ostaneš sam, ko več ni staršev.
Z resno zvezo praviloma pridejo otroci, kar je zelo unikatno doživetje. Če kdo misli, da sta pes in mačka kje blizu se zelo moti ali pa je zelo moten.
Fora je, da če si res sposoben boš pokril vse. Če si manj sposoben poenostavljaš do tja, kjer ti znese. Marsikdo se pač mora sprijazniti, da kaj ne bo šlo in narediti najboljše iz tega kar ima na voljo.
Mislim da je to čisto odvisno, kako si navajen življenja. Nekdo, ki ne more 2 tedna zdržati, da ne bi bil sam, si bo verjetno prej kot slej našel novo partnerko za resno zvezo. Nekdo, ki je bolj navajen biti sam v svojem miru, ne bo ničesar pogrešal niti po 2 tednih, niti po 20 letih.
Te razumem, kaj hočeš povedati, ampak ljudje se zelo hitro spreminjamo. Če sta se 2 poročila in si obljubila zvestobo do konca življenja, sklepam, da sta se nekdaj morala imeti zelo rada. Moje opažanje pa je, da po 50. ali morda 60. letu ta radost in kompatibilnost počasi izpuhti. Pari se med seboj začnejo kregati za vsako malenkost in se med seboj nazivajo z "stari" oziroma "stara". Najraje bi šli narazen vsak po svoje, ampak ko je nekdo toliko časa del tvojega življenja, je to nemogoče izvesti (preveč povleče za sabo).
Današnje "resne" zveze pa nekako trajajo nekaj let. Kaj je tu tako resnega, ne vem. Vem pa, da je vsekakor boljše biti sam kot pa vsakih nekaj let menjat partnerja in se prilagajati na novo. Saj ni avto ali pa računalnik. Čeprav smo že v letih in težko najdemo čas drug za drugega, vseeno imam dovolj širok krog prijateljev in tudi prijateljic - torej ljudi, s katerimi sem pripravljen deliti vesele in tudi neprijetne trenutke.
Vidite, tako izgleda na terenu, ko alfa gleda zviška na ipsilone ali slabše.
eno vedro kisline na obraz pa bi tudi on spraševal, da kje je možno spoznat kakšno žensko
Pithlit ::
Ojej. Namest da bi sam nekaj naredil bi druge vlekel na svoj nivo. Kako... pričakovano.
Life is as complicated as we make it...
Glugy ::
Stari ti si zgrešil poklic, ti bi moral iti za župnika, jih kronično primankuje "hec". S časom boš ugotovil da ženske niso sranje, ker si nezadovoljen s sam sabo, najprej moraš imeti sebe rad. Naj mi eden od vas pametnjakovičev z vašimi nasveti razloži zakaj sta me letos dve super ženski osvajali + imam skrito oboževalko v službi, pa vozim 20 let starega renoja... in velik tudi nisem preveč.Vam bom sam povedal, ker ste strahopetci in se ne upate ogovriti neznanca v situaciji, ki je nimate pod kontrolo, recimo na ulici, v trgovini... tu se lovi ne pa na tinderju. Mislim da so imeli leta 75 prav samo zamenjajte televizijo s telefoni:
Čist vsaka generacija pa neki najde da se zgraža nad novo generacijo. Recimo zdej je popularno da govoriš o telefonih kokr da je to oh in sploh zlo. Medtem pa prejšnja generacija sebe ne vid in ji je televizija nekaj nad čimer se ni za zgražat. Čist vsak pildek dandanes vid vse drugo k sebe pa ne zna sodobnih vzporednic nardit npr družabna omrežja - televizija. Telefon ni nič druzga kot sodobnik televizije. Oboje v osnovi vsaj ko gre za grdo gledanje en na druzga služi zabavi, sprostitvi. Ampak bog ne daj da bi se isto zgražal al pa ne zgražal pri televiziji kot se pri telefonu.
In isto je tle pri odnosih, ženska pa moški se kregata zato kjer kdo pusti nogavice al pa kdaj se lahko kdo obrne stran v postelji. Absurd. Noben se ne postavi v pozicijo svoje drage/dragega pa razume okej men so tud včasih pomembne stvari ki bi bile drugim mogoče neumne. Noben ne naredi vzporednice pri seb. Vsi nekaj mislijo da so oni sami unikum, da ker ti sam nekaj misliš da je pomembno ni absurdno po privzetem. Folk se ne zna v ogledalo pogledat ker se imajo vsi za edinega protagonista življenja ( vsaj tako se obnašajo ). In tega imaš tako pri ženskah kot pri moških dandanes ko boga.
Noben ne vid ko ti narediš kompromis brez da bi povedal da si ga naredil. Nekaj stvari te te moti pa ne rečeš pa ne delaš štale okol tega ker imaš nekoga tako zelo rad. Pol pa ko se pojavi nova taka stvar pa pride do izbruha iz navidez čist bizarnega razloga totalno neproprocionalnega glede na to novo stvar. Izbruh ki ima v bistvu veliko več kot ene cote na kavču pa čeprav se potem krega samo o tem.
Pa tud iz druzga vidika recimo. Ti si pripravljen spregledat ogromno takih stvari ki te motijo ker je vredno tako božansko velike ljubezni, ampak ta ljubljena oseba tega ne vidi in ko jo neki pri teb zmoti se takoj vznemiri in ne ceni tega da si ti pripravljen spregledat stvari pri njej ona pa ne, ker se o teh stvareh sproti ne pogovarja zavoljo miru in zavolju strahu da bi izgubil osebo ki ti je tako draga. Ampak to je tako kot da vzameš kredit, na koncu boš še vedno moral vse plačati nazaj , še več plačal boš še več ker boš moral plačati še obresti.
Zato pa je treba se znat pogovoarjat čist nežno pa pasivno, neagresivno brez da bi skušal nekoga spraviti v slabo voljo pa z velik ljubezni. Vedno ko rečeš nekaj kar bi lahko bila kritika pač dodaš še nekaj iz srca da uravnotežiš. Poveš zakaj ceniš osebo. Na drugi strani pa ji nekaj ponudiš pri svojem ravnanju in / ali še bolje ji daješ zgled. Pomembno se je izognit sprožitvi obrambnega mehanizmu ki ga ima vsak človek. Vsak se želi na vsak način branit in potem v branjenju svojega ega prestopiš vse meje. In pa seveda obe strani morata biti dovolj čustveno inteligentni, ti lahko si še tak srček pa če druga stran tega niti po dolgem času ne začne posnemat potem veš da to ni prava oseba zate in da te ne ceni in se ne trudi tako kot se ti.
Pa nikar pospravljanja in podobnih opravil ne gledat kot nekaj privzetega. Kdorkoli pospravlja ni rečeno da more biti vedno on odgovoren da je pospravljeno. princip 50% 50% je najboljši za res iskreno spoštovanje en drugega. Treba je občasno izkazat hvaležnost ( mogoče tud z kakšno malenkostjo ) da je nekdo naredil opravilo ki ga sicer vsakič naredi ki koristi obema.
Ti če si pameten boš gradil plus točke z tem kako si dober zato da takrat ko pokažeš svoje šibke točke ( ki jih ima vsak ) in ko z nečim zmotiš svojo ljubljeno osebo, ti je ta veliko bolj pripravljena na lep način prisluhnit pa kdaj tud spregledat kakšno napako, ker ima večjo motivacijo zato. Vse to je možno če se gradi na obojestranskem spoštovanju in je odvisno od obeh. Lahko si super oseba pa če je na drugi strani psihopat pač ne pomaga nič. Sam večina ima nek srce pa se jim da prikupit pa na nek način z svojim ravnanjem dopovedat da si vreden truda ker si tako super oseba.
zodiak ::
Če ne pomaga, se delaj pa nedostopnega še malo dlje. Enkrat sigurno pali ali pa umreš.
To velja samo za tiste, s katerimi imaš dovolj pogost stik ali tudi kakšnimi nepoznanimi lepoticami, ki grejo po cesti mimo?
Sve. Staro, mlado, lepo , grdo. Recept je univerzalen.
111111111111 ::
Današnje "resne" zveze pa nekako trajajo nekaj let. Kaj je tu tako resnega, ne vem. Vem pa, da je vsekakor boljše biti sam kot pa vsakih nekaj let menjat partnerja in se prilagajati na novo. Saj ni avto ali pa računalnik. Čeprav smo že v letih in težko najdemo čas drug za drugega, vseeno imam dovolj širok krog prijateljev in tudi prijateljic - torej ljudi, s katerimi sem pripravljen deliti vesele in tudi neprijetne trenutke.
Osebno čedalje težje menjam avto in računalnik. Kaj šele žensko. :D Včasih, ko so na šihtu rekli, če bi imel nov računalnik sem starega zabrisal v kot in zagrabil novega. :D
Danes če mi reče, da kdo da bom dobil nov komp, mora stari res tako štekat, da traja par minut, da se kaj odpre. Drugače je še vedno OK.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Če ne pomaga, se delaj pa nedostopnega še malo dlje. Enkrat sigurno pali ali pa umreš.
To velja samo za tiste, s katerimi imaš dovolj pogost stik ali tudi kakšnimi nepoznanimi lepoticami, ki grejo po cesti mimo?
Ok zodiak.
111111111111 je izjavil:
Osebno čedalje težje menjam avto in računalnik. Kaj šele žensko.
Potem me razumeš. Zato jaz temu pravim "sranje" ali pa "igrice".
Statistično gledano danes "resna veza" traja par let, morda 5 let. Jutri grem lahko na banko po kredit in kupit večje stanovanje, da bo dovolj primerno za ustvarjanje družine in na lokaciji, ki obema ustreza... čez 3 leta veza propade, ona se odseli stran, meni pa ostane še 10 let plačevanja kredita. Iščem in najdem drugo... spet sem na začetku, z drugačnimi prioritetami in drugačnimi načrti. Samo za primer.
Zato mislim, da je danes boljše biti sam in drugače poskrbeti, da ti ni dolgčas in nisi ostamljen. Resna veza na dolgi rok stane (ne vem, če si je kdo tukaj delal kakšne kalkulacije), kako je z ženskami pa "redpill" poznavalci dobro vedo. Vsekakor pa ženska oz. "resna veza" ni nekaj, kar bi nujno moral imeti. Je samo eden od načinov življenja. Tako kot tudi lastni avto morda ni nujno potreben - mobilen si lahko na druge načine. Na koncu je vse odvisno od tega, kako si navajen živeti.
Kayzon ::
Ok zodiak.
Zal ima kar prav,sem izkusil ze preveckrat s puncami. Takrat ko se sprostis in zaupas svoja custva in strahove,te zenska ne vidi vec isto.
Zato mislim, da je danes boljše biti sam in drugače poskrbeti, da ti ni dolgčas in nisi ostamljen. Resna veza na dolgi rok stane (ne vem, če si je kdo tukaj delal kakšne kalkulacije), kako je z ženskami pa "redpill" poznavalci dobro vedo. Vsekakor pa ženska oz. "resna veza" ni nekaj, kar bi nujno moral imeti. Je samo eden od načinov življenja. Tako kot tudi lastni avto morda ni nujno potreben - mobilen si lahko na druge načine. Na koncu je vse odvisno od tega, kako si navajen živeti.
Mah, kaj pa vem. Jaz sem bolj konzervativne sorte. Drugače pa so finance izračunale, da te vsak otrok stane 200k € da ga spraviš čez faks. :D In jaz imam 4. :D
tikitoki ::
111111111111 je izjavil:
Mah, kaj pa vem. Jaz sem bolj konzervativne sorte. Drugače pa so finance izračunale, da te vsak otrok stane 200k € da ga spraviš čez faks. :D In jaz imam 4. :D
Povprecen slovenec niti slucajno ne porabi 200k za otroka.
Zal ima kar prav,sem izkusil ze preveckrat s puncami. Takrat ko se sprostis in zaupas svoja custva in strahove,te zenska ne vidi vec isto.
Kaj, da deluje univerzalno, če vidiš žensko na cesti in jo ignoriraš, da bo lezla za teboj? Ignoriram ene 99% ljudi na cesti, če ne več, kar bi bilo nekje, recimo, 49,5% žensk in ja, moram potrditi, se velika gneče vije za menoj, ker igram hard to get :D Ali po drugi strani, ti pišeš kar nekaj brez smisla, ker se rad bereš?
Izračunan strošek ne pomeni, da Slovenec direktno plača iz svojega žepa in naenkrat.
Še vedno ni ignore funkcije na tem forumu, ne?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: socialec ()
KobayashiM je izjavil:
Kaj se ti duvaš saj vsi vemo da jih bo tvoja žena financirala...
He, he, he... Fovšija na vsakem koraku. Mogoče tudi jaz ne zasužim slabo... :D
Kaj, da deluje univerzalno, če vidiš žensko na cesti in jo ignoriraš, da bo lezla za teboj? Ignoriram ene 99% ljudi na cesti, če ne več, kar bi bilo nekje, recimo, 49,5% žensk in ja, moram potrditi, se velika gneče vije za menoj, ker igram hard to get :D Ali po drugi strani, ti pišeš kar nekaj brez smisla, ker se rad bereš?
Izračunan strošek ne pomeni, da Slovenec direktno plača iz svojega žepa in naenkrat.
Še vedno ni ignore funkcije na tem forumu, ne?
Skoda, ker bi lahko razplecevalce tovrstnih bedarij blokiral.
Ti prosto predlagam, da me ignoriraš zdaj in za vselej, s čemer potrdimo tisti algoritem za lovljenje žensk glede nedostopnosti, da zagotovo ne deluje na moških!
delavec44 ::
Statistično gledano danes "resna veza" traja par let, morda 5 let.
Od kje ti to statistiko vlečeš? Objektivno vsaj pol zvez traja do smrti.
Od kod včećem statistiko? Z različnih virov... marsikaj sem prebral pa tudi slišal (raznični posnetki coachev). Če rečem, da zveza traja 5 let ali pa 7 let, ni bistvene spremembe - je minljiva in kratkoročna.
Trajajo tiste zakonske veze, ki so bile sklenjene 30 let nazaj. V takšnem času se človek navadi na sočloveka in če bi čez noč ostal sam, bi bil popolnoma zgubljen (eden in drugi), zato je marsikomu lažje "potrpeti". Danes sklenjena veza pa ne pomeni ničesar. Poglej koliko je samskih mamic, pa se vprašaj zakaj take mamice iščejo partnerja in zakaj zraven ni očetov.
Zimonem ::
Vidim same strokovnjake. Kakšne so pa kaj filipinke pa te zadeve. Lohk tud prek temuja. Sprašujem za prijatelja.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: jest10 ()
Hmmm... Se kar nabere.
Recimo da gre otrok študirat. To je 26 let če je priden študent. 200k/26= 7700€ na otroka na leto. To je cca. 650 na mesec na otroka.
Sedaj pa računaj po otroku za našo familijo:
Mesečni stroški:
50€ malica + kosilo * 10 = 500€
50€ krožki * 10 = 500€
50€ hrana doma * 10 = 500€
15€ glasbena * 10 = 150€
200€ hrana ko ni v šoli
1850 na leto
Letni stroški:
200€ morje
200€ gardaland
150€ jesenske počitnice
Pa to so še vsi v OŠ. Pa vsi stroški niso zajeti. :D
Nekaj bo morda dodala država, če ne bomo prebogati:
otroški dodatki 150-200€ na mesec
Ajde. REčmo 150k na otroka do 26 leta? :D Pod pogojem da gre na študij seveda. Če šolanje prej zaključi stane seveda manj.
Ja, ce racunas tko, dobis neverjetne zneske. VEcina slovencev mesecno zasluzi dobrih 1000 EUR. Ti pa naracunas na otroka tolk sam za hrano:).
A nisi rekela, da imas 4 froce? Ma tebe to pride 8000 EUR mesecno. Bos moral razumeti, ce smo skepticni.
A nisi rekela, da imas 4 froce? Ma tebe to pride 8000 EUR mesecno. Bos moral razumeti, ce smo skepticni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
Nisem ženska. :D Malo si pomešal.
1850 je na leto. Da tisti, ki zaslužijo manj imajo pokrito hrano iz šolskega sklada, kar pa ne pomeni da otrok stane kaj manj.... Sam da si upravičen do pomoči. Mulc mora jest.
https://mojefinance.finance.si/razno/ot...
Tole je 2011: https://www.finance.si/finance/otrok-va...
1850 je na leto. Da tisti, ki zaslužijo manj imajo pokrito hrano iz šolskega sklada, kar pa ne pomeni da otrok stane kaj manj.... Sam da si upravičen do pomoči. Mulc mora jest.
111111111111 je izjavil:
Nisem ženska. :D Malo si pomešal.
Prevelik pomen das napaki pri tipkanju.
Ja, to si ti spravil pod mesecne stroske, ne jaz. Drugic pa naredi koherenten prikaz stroskov.
Ti si rekel, da te toliko stane otrok. Notri ne mores mesati stroskov, ki jih ima s tem drzava. Res nas zato lupi z davki, se vedno pa to ni direkten strosek posameznika.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
Kaj svetujete, če enemu socialcu ena uradnica nekaj uredi za naslednji dan namesto čez dva meseca, se izplača malo preveriti, kaj vse bi še ona želela urediti in sprostiti ter kolikokrat? Ker ni švoh za svoja leta, je pa bila komunikacija izjemno tekoča in malo namigujoča, dolčas res ne bi bil!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21005 (17710) | FormerUser |
» | Punca me prijavila na policijo zaradi sporocil preko facebooka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13142 (9859) | oemdzi |
» | Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 12190 (7426) | cryptozaver |
» | Prevaran (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 17025 (10463) | Nejc Pintar |