» »

Ženske

Ženske

««
18 / 27
»»

jest10 ::

Lastne izkušnje?
Pol pa sočustvujemo s tabo

CiClon ::

A sem zadel šibko točko haha

Večina tistih, ki pametujete v tej temi, kako obvladate z bejbami, imate doma eno tako da se ni za hvalit z njo. A misliš, da to ni res? ;)

Kot da je problem dobit eno obupanko.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: CiClon ()

jest10 ::

CiClon je izjavil:

Oh, sploh ne. Nisi tok dober.

Sej tudi duhovit nisi. Se pa trudiš.

2/10

111111111111 ::

CiClon je izjavil:

Obupanci ste bolj tisti, ki ste pobrali neko šugavo bejbo, ker boljše niste mogli dobit :)

Drži. :D Zajebal smo si life do konca. :D

Obupana dohtarca, 4 otroci, nova hiša... Za zjokat se, pri 40+ se oziram nazaj, da sem premalo naredil... :D Do sedaj bi moral imeti body count kolk že? 50+ :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

Gagatronix ::

CiClon je izjavil:

Večina tistih, ki pametujete v tej temi, kako obvladate z bejbami, imate doma eno tako da se ni za hvalit z njo. A misliš, da to ni res? ;)

Kot da je problem dobit eno obupanko.

Ce imas zensko zato, da se hvalis z njo pred gumpci iste kategorije kot si ti, si pac idiot.

zodiak ::

Blinder je izjavil:

Parčki povsod a rodnost je nizka, vedno več je obupancev, ženske imajo otroke vedno bolj pozno. Ena raziskava pa pokazala, da 30% samcov med 18 in 30 v zadnjem letu ni imela nobenga spolnega odnosa.

Lahko se kdaj dobimo pa gremo na bejbe , če želiš. Je pa res da je že malo pozno za to iz tvoje in moje strani...

Lahko gresta "na bejbe" ampak taki tipi ponavadi koncajo z zenskami njihovega kova, radodajkami ki nastavijo vsakemu, ki se mu da ukvarjat z radodajkami.

Blinder ::

Hvala, imam že kolega, s katerim gremo mogoče enkrat letno lovit bejbe.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Enkrat letno? Zato pa žanješ uspehe tavelike. Gargamel ne vem zakaj se vmešavaš in uničuješ zadevo že v začetku. Meni osebno ni važno , če je radodajka. Jaz gledam izgled in da mi zna vzbuditi nekatere stvari. To mi je zelo pomembno v odnosu. Z neko suhico sirotico si nimam kaj začeti.

Beri: Suhe ne morem dobiti, zato sem samega sebe prepričal, da mi sedejo debelajse.

Cope.

Na suhe se mi ne dvigne pogosto. Samo to sem hotel reči. Normalne, joškaste.

Kayzon ::

Kako to da te ne moti da je zenska lahka?! S tako imas tezko dobro prihodnost.

Meni je predvsem smesno kako ste nekateri obsedeni s seksom. Fukat je nekaj najlazjega. Ampak imeti kreativen pogovor s parterko je pa nekaj kar vam ne gre ?

bizgech ::

Gagatronix je izjavil:

Meni je predvsem smesno kako ste nekateri obsedeni s seksom. Fukat je nekaj najlazjega. Ampak imeti kreativen pogovor s parterko je pa nekaj kar vam ne gre ?

Tu se motiš. Pogovori s partnerko so kot obvezni kolokviji, seks z njo pa je kot končni izpit.

Danes imajo ženske sredi 30-ih po 10+ spolnih partnerjev. Večji kot je njen body count, večja je verjetnost, da bo tvoj seks samo nekaj povprečnega in bo ona hrepenela po nečem boljšem. To na dolgi rok ni dobro. Že res, da ženska potrebuje pogovor, mora pa biti tudi zadovolj(e)na.

Nick ti prav paše a veš???

Gagatronix je izjavil:

Niti ne. Če ti ni všeč jaz ne zmorem fukat. Za tebe pa ne vemo kako je???

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zodiak ()

Obsedenci s seksom :)

Technics ::

Gagatronix je izjavil:

Mora tudi ona imeti dovolj velik IQ,da se da z njo debatirati kaj bolj globokega in obsežnega,to pa jih velika večina danes žal nima in odgovarjajo z ja in ne..tako da tukaj takoj vidiš koliko soli ima kdo v glavi. :))

Ja glej, ce se nekdo pali na glupe kokoske s filofaksa je to njegov problem. Ampak potem pa taki nastepajo cel kup frocov, potem pa vlecejo socialno, za katero placamo vsi.

Slovenija narod zagrenjenih in obupanih.

Zagrenjeni in obupani ste samo bizgeci ki vidite seks kot primarno gonilo zveze. Saj smo vsi bili nekoc pubertetniki ampak nekateri se niste premaknili iz te faze, pa vam zdaj to serje po lajfu.

D3m ::

Zagrenjen in obupan.
|HP EliteBook|R5 6650U|

crocodile ::

Morda ne bi bilo tako slabo razčistiti, koliko vas je v zadnjih 3 letih sploh iskalo partnerko za kakšen resen in dolgotrajen odnos.
Nenazadnje, naslov teme ni "Seks" ali "Fukarija", ampak "Ženske" in zato naj debata teče o ženskah: kje najti samske, kako jih osvojiti, kaj ženske iščejo (če sploh kaj), kako jih potem zadržati itd.

Kot poje veliki pesnik: Kajzerštrase, kajzerštraaaaaseeeee

crocodile je izjavil:

Morda ne bi bilo tako slabo razčistiti, koliko vas je v zadnjih 3 letih sploh iskalo partnerko za kakšen resen in dolgotrajen odnos.
Nenazadnje, naslov teme ni "Seks" ali "Fukarija", ampak "Ženske" in zato naj debata teče o ženskah: kje najti samske, kako jih osvojiti, kaj ženske iščejo (če sploh kaj), kako jih potem zadržati itd.

Ce si 30+ in rabis nasvete kje in kako osvajati zenske si itak propalica.

Miki N ::

crocodile je izjavil:

Nenazadnje, naslov teme ni "Seks" ali "Fukarija", ampak "Ženske" in zato naj debata teče o ženskah

O, o počasi prijatelj, zdaj si pa že malo sumljiv. Koga pa ti fukaš? :|

Samega sebe, ker je teslo in ga zenske niti pogledajo ne.

Še vedno čakamo, da eden od znalcev napiše kakšen uporaben nasvet za nesposobneže. Da se malo nasmejimo :) Ker če ne zgleda kot da bolj glumite jebače :((

Ma vi ste vsi glupaći po vrsti od prvega do zadnjega. Za tako temo pojdite na ona-on forum. Ne pa na tehnološkem forumu težit o ženskah.

DamijanD ::

Priznam, da če bi trenutno ostal brez svoje, ne vem točno kako se lotil iskanja...

Pithlit ::

DamijanD je izjavil:

Priznam, da če bi trenutno ostal brez svoje, ne vem točno kako se lotil iskanja...

Tko k vsi... En (ali več) dejting app, dok ne pogruntaš da stvar nekak ne deluje as advertised. Pol počas zgubiš upanje in na koncu se najde samo od sebe (al pa ne, odvisno kolk down the red pill hole greš).
Life is as complicated as we make it...

To je odvisno od tega, kako izbirčen si.

V večini primerov dobiš neko zgarbano žensko v okolici (služba, družba) in samega sebe prepričaš, kakšen super ulov si dobil. Ki je čist po naključju bil glih tam, kjer se ti muvaš :)

99% ljudi je povprecnih, ce si domisljas da spadas v 1% si najbrz Andrew Tate sledilec ali pa katerikoli od podobnih debilov.

crocodile ::

DamijanD je izjavil:

Kakor vsi ostali na tem forumu:
1. Probaš v živo in vidiš, da ne spoznavaš dovolj hitro, da bi kakorkoli hitro našel.
2. Greš probat različne dating appe in dobiš mešane občutke: nekatere bi in ne bi, druge so nedostopne, se končno nekaj pokaže pa potem ni nič iz tega.
3. Po nekaj neuspelih mesecih na dating appih se vprašaš WTF in greš raziskovat - ugotoviš, da delujejo v prid žensk in administratorja.
4. Zaključiš, da se je način spoznavanja precej spremenil, odkar si nazadnje iskal. Dobiš občutek, da nisi v formi ali pa je nekaj drugače.
5. Obiščeš par forumov in odkriješ, da nisi edini, ki je nekoč med ženskami zažigal, sedaj pa ne more niti povprečne osvojiti.

Technics ::

crocodile je izjavil:

DamijanD je izjavil:

Kakor vsi ostali na tem forumu:
1. Probaš v živo in vidiš, da ne spoznavaš dovolj hitro, da bi kakorkoli hitro našel.
2. Greš probat različne dating appe in dobiš mešane občutke: nekatere bi in ne bi, druge so nedostopne, se končno nekaj pokaže pa potem ni nič iz tega.
3. Po nekaj neuspelih mesecih na dating appih se vprašaš WTF in greš raziskovat - ugotoviš, da delujejo v prid žensk in administratorja.
4. Zaključiš, da se je način spoznavanja precej spremenil, odkar si nazadnje iskal. Dobiš občutek, da nisi v formi ali pa je nekaj drugače.
5. Obiščeš par forumov in odkriješ, da nisi edini, ki je nekoč med ženskami zažigal, sedaj pa ne more niti povprečne osvojiti.

Se sprijaznis in hodis na kurbe,tako prihranis pri živcih,času in denarju.Amen.

A vi poznate zivljenje izven interneta?

Obstajajo mnoge aktivnosti ki se jih lahko udelezis in tako spoznas partnerja ali pa dobis nove prijatelje in posledicno preko njih spoznas bodocega mmm loveerja.

Kolikor sem ze ponovil,black pill mentalita vas samo pelje v zadircnost in prepad.

socialec ::

Vi se tu pogovarjate o dolgoročni družabni strategiji, hormonske rešitve na terenu pa morajo biti momentalne... Drži, še najdaljša pot se začne s prvim korakom.
:))

Hangman ::

Kayzon je izjavil:

Obstajajo mnoge aktivnosti ki se jih lahko udelezis in tako spoznas partnerja ali pa dobis nove prijatelje in posledicno preko njih spoznas bodocega mmm loveerja.

Ta nasvet je primeren bolj za kakšnega srednješolca, ki ima 80% šanse, da si najde kakšno bejbo.
Ko si star x2 (se pravi 30+) se pa ta verjetnost zmanjša na 20%. Lahko je že zasedena, lahko je veze sploh ne zanimajo, lahko v podrobnostih nisva kompatibilna, lahko je radodajka ki se jo ostali na daleč izogibajo. Udeležiti bi se bilo treba res veliko aktivnosti, da se morda najde prava.

Vlak za iskanje ženske vozi samo do 30. leta. Nekaterim je zadnji vlak že odpeljal. Teči za njim pa nima smisla, ker je vlak še zmeraj hitrejši.

socialec ::

Čisto verjetno ampak brez druženja skozi aktivnosti bo še verjetno slabše, ker ni mnogo verjetno, da ti bo katera prišla na vrata pozvonit. Nemogoče pa res ni!

socialec je izjavil:

Čisto verjetno ampak brez druženja skozi aktivnosti bo še verjetno slabše, ker ni mnogo verjetno, da ti bo katera prišla na vrata pozvonit. Nemogoče pa res ni!

True. Pac kokr za koga,ce vam sede konstantno jamranje in izogibanje drugega spola,potem pa resni lahko kej najdt.

Miki N ::

crocodile je izjavil:

5. Obiščeš par forumov in odkriješ, da nisi edini, ki je nekoč med ženskami zažigal,

Itak da nisi prvi, tu je bil pionir Metod Trobec. In ta norc ni imel problem babe najti - naj jih razume kdor če.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

Pithlit ::

Hangman je izjavil:

Vlak za iskanje ženske vozi samo do 30. leta. Nekaterim je zadnji vlak že odpeljal. Teči za njim pa nima smisla, ker je vlak še zmeraj hitrejši.

Štrik, pa na drevo. Ob takem mindset-u ti drugega ne preostane.

Čakat da ti baba v naročje pade... in to taka, brez napake... :)) way to go bro, way to go.

Js grem pa na dejt z eno Nemko naslednji teden. Fakin wrong number.
Life is as complicated as we make it...

111111111111 ::

CiClon je izjavil:

Še vedno čakamo, da eden od znalcev napiše kakšen uporaben nasvet za nesposobneže. Da se malo nasmejimo :) Ker če ne zgleda kot da bolj glumite jebače :((

Vpiši se v pevski zbor.

DamijanD je izjavil:

Sicer odvisno od okoliščin, samo jaz se sploh ne bi več lotil. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

Pithlit je izjavil:

Hangman je izjavil:

Čakat da ti baba v naročje pade... in to taka, brez napake... :)) way to go bro, way to go.

Kako to da gres na date z zensko :O

Pithlit je izjavil:

Hangman je izjavil:

Mej se fino! Pa tega ne mislim sarkasticno!

Kayzon je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Hangman je izjavil:

Kako to da gres na date z zensko :O

Za biseksualke in lezbijke v vasih desnicarskih krogih se niste slisali ?

Zgodovina sprememb…

Hangman je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Ta nasvet je primeren bolj za kakšnega srednješolca, ki ima 80% šanse, da si najde kakšno bejbo.
Ko si star x2 (se pravi 30+) se pa ta verjetnost zmanjša na 20%. Lahko je že zasedena, lahko je veze sploh ne zanimajo, lahko v podrobnostih nisva kompatibilna, lahko je radodajka ki se jo ostali na daleč izogibajo. Udeležiti bi se bilo treba res veliko aktivnosti, da se morda najde prava.

Kot že ničkolikokrat sem že povedal, da se delaj nedostopnega nekaj časa in je to to.

delavec44 ::

Če ne pomaga, se delaj pa nedostopnega še malo dlje. Enkrat sigurno pali ali pa umreš.

Samo teorija - teoretiki (zarot) tle. A je kdo probal že kaj? Pa naj poroča potem ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zodiak ()

NuMaN ::

Ne vem, ko vas berem se mi zdi da je razlog teh "težav" emšo.

Sam sem recimo spoznal ženo preko neta 2009 pri 37 in sva 14 let poročena.
Res je, da sem bil takrat že nekaj časa samski in sem bil zelo aktiven na netu. Nekako je bilo najbolje pisati na forumu na date strani, pa si tam lahko navezal stik z ženskami, ki si jim bil zanimiv.
Direktna sporočila že takrat niso obrodila sadov.

Če bi bil danes v isti situaciji, bi počel enako, verjetno pa dosti manj zagreto, emšo pač, torej bi trajalo dosti več časa, da koga najdem.

Mogoče se nam tudi ne da toliko prilagajati, ko smo starejši.

Ne verjamem pa, da "vlak odpelje" že pri 40. Takrat si še dovolj mlad, tudi veš kaj hočeš.

Kvatebrigic ::

Zgleda sem jaz padel pod anomalije.

Taprva, s katero sem se pokonektal zadnjič s Tinderja, "se je prijela".. Zdaj sva se že večkrat dobila in se imava vsakič boljš. Do home run-a še nisem prišel, ostale baze pa so pokrite :D Ful zanimiva punca, ne zmanjka teme za pogovor.

Vmes sem si dopisoval še s parimi, pa je bolj žalost. Dolgočasne so, se ne znajo pogovarjati, ne zastopijo osnovnih joke-ov in so potem užaljene. A na profilu ima napisano - make me laugh!
««
18 / 27
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13321005 (17710) FormerUser
»

Punca me prijavila na policijo zaradi sporocil preko facebooka (strani: 1 2 )

6913142 (9859) oemdzi
»

Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )

17412190 (7426) cryptozaver
»

Prevaran (strani: 1 2 3 4 )

19017025 (10463) Nejc Pintar

Več podobnih tem