» »

Ženske

Ženske

««
13 / 16
»»

Hypathia ::

Eduardo je izjavil:

Je kar vprašanje katera vrsta žensk je boljše odigrala karte.

Niti ne.

Speaking at the Hay festival on Saturday, Paul Dolan, a professor of behavioural science at the London School of Economics, said the latest evidence showed that the traditional markers used to measure success did not correlate with happiness – particularly marriage and raising children.

“We do have some good longitudinal data following the same people over time, but I am going to do a massive disservice to that science and just say: if you’re a man, you should probably get married; if you’re a woman, don’t bother.”

Men benefited from marriage because they “calmed down”, he said. “You take less risks, you earn more money at work, and you live a little longer. She, on the other hand, has to put up with that, and dies sooner than if she never married. The healthiest and happiest population subgroup are women who never married or had children,” he said.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Kvatebrigic ::

Eduardo je izjavil:

Zna biti, da res. Naše pa pričakujejo medaljo, ker poleg skrajšanega delovnika še gredo po otroke. Zanje je trud polaganja ploščic poslano povpraševanje brez odgovora in prenos dela na tipa.

Nobena. Ker oboje eventually končajo enako. Alone, desperate, waiting for the one who is just arond the corner, settling for casual sex. Blaming everything on their ex as "he didnt make her feel special enough".

Ja, boste rekli, spet posplošujem, vem. Seveda obstajajo izjeme kjer tip konstantno dela effort "to make her feel special enough" ali pa je bila ženska vzgojena v tradicionalnih vrednotah in je pač hvaležna in skromna za vse kar dobi. Tretja opcija so pa tisti ki živijo in quiet desperation.

Hypathia je izjavil:

Eduardo je izjavil:

Niti ne.

Speaking at the Hay festival on Saturday, Paul Dolan, a professor of behavioural science at the London School of Economics, said the latest evidence showed that the traditional markers used to measure success did not correlate with happiness – particularly marriage and raising children.

“We do have some good longitudinal data following the same people over time, but I am going to do a massive disservice to that science and just say: if you’re a man, you should probably get married; if you’re a woman, don’t bother.”

Men benefited from marriage because they “calmed down”, he said. “You take less risks, you earn more money at work, and you live a little longer. She, on the other hand, has to put up with that, and dies sooner than if she never married. The healthiest and happiest population subgroup are women who never married or had children,” he said.

Večjega bullshita pa še ne. Še nisem srečal tipa, ki bi benefital s poroko. Predvsem ne ko se ta konča...
In sigurno enako velja za moške. Najsrečnejši so tisti ki niso poročeni in nimajo otrok. Pač stress free, dela kar hoče in banga vse kar mu pride pod batino. Dejstvo pa je da ne moremo en brez drugega.

Eduardo ::

Hypathia je izjavil:

Niti ne.

No ja, to je nekje na nivoju, ko ljudje iščejo raziskave, da se potolažijo.

In conclusion, while Dolan's statement draws from some evidence in behavioral science, his claims are controversial and should be understood as one interpretation among many.

Najdeš študijo, ki ti pove, da je imeti avto slabo, pa se potolažiš, ker ga nimaš, najdeš mnenje, ki pravi, da je nepremičnino imeti slabo, pa se potolažiš, potem pa še najdeš mnenje, da je boljše biti samski, če si nerešljivo samski. Vse OK in dobro, če pomaga, samo mi ni jasno kako tak prebavi pogled na nekoga, ki fura vse to z lahkoto. Najdeš študijo, da svet ni fer?

Kvatebrigic je izjavil:

In sigurno enako velja za moške. Najsrečnejši so tisti ki niso poročeni in nimajo otrok. Pač stress free, dela kar hoče in banga vse kar mu pride pod batino. Dejstvo pa je da ne moremo en brez drugega.

Kaj pa vem. Imeti otroke je super. Vse kar hodi pod batino je slej kot prej suha rutina.

Dober tip ima vse. Otroke, kariero, investicije, skrbi zase. Če se loči pač gre polovica. Koga briga, ker 50% mora biti dosti in še več.

V življenju pa fino poizkusiti čim več. Samski life je tako ali tako default na začetku. Potem pa še daš skozi familijo, morda podjetništvo in se imaš morda možnost odločati kaj boš vzel na koncu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Eduardo ()

OutOfTheBox ::

Vse OK in dobro, če pomaga, samo mi ni jasno kako tak prebavi pogled na nekoga, ki fura vse to z lahkoto.

Tole je praktično burn line, ampak ljudje najdejo tudi na to izgovor zakaj se smilit samemu sebi. In sicer

- "rojen je pod srečno zvezdo",
- "njemu je bilo to dano v zibelko, ker ima bogate, uspešne, zdrave, .. starše"
- ali kakšna podobna neumnost

Dejstvo je da si vse kategorije življenja (zdravje, finance, ljubezen ipd) kreiraš sam, naključnih zadev ni. Problem je ker ljudje tega nočejo razumet ker potem bi čutili dodatno breme, če se zadeve ne bi odvijale tako kot bi si sami želeli. Posameznik čuti da je najbolje da ima nad izidom njegovega življenja, kontrolo nekdo drugi (oz. da so dogodki popolnoma naključni) in ne on sam.

Tisti ki prevzamejo kontrolo nad svojim lajfom, to so tisti ki jih vidiš ekstra uspešne in izstopajo v družbi.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

Kvatebrigic je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Eduardo je izjavil:

Niti ne.

Večjega bullshita pa še ne. Še nisem srečal tipa, ki bi benefital s poroko. Predvsem ne ko se ta konča...

Tu na forumu je enkar. Zena dam dnar nos on pa noge u luft. Je sam priznal

OutOfTheBox je izjavil:

Vse OK in dobro, če pomaga, samo mi ni jasno kako tak prebavi pogled na nekoga, ki fura vse to z lahkoto.

Tole je praktično burn line, ampak ljudje najdejo tudi na to izgovor zakaj se smilit samemu sebi. In sicer

- "rojen je pod srečno zvezdo",
- "njemu je bilo to dano v zibelko, ker ima bogate, uspešne, zdrave, .. starše"
- ali kakšna podobna neumnost

Dejstvo je da si vse kategorije življenja (zdravje, finance, ljubezen ipd) kreiraš sam, naključnih zadev ni. Problem je ker ljudje tega nočejo razumet ker potem bi čutili dodatno breme, če se zadeve ne bi odvijale tako kot bi si sami želeli. Posameznik čuti da je najbolje da ima nad izidom njegovega življenja, kontrolo nekdo drugi (oz. da so dogodki popolnoma naključni) in ne on sam.

Tisti ki prevzamejo kontrolo nad svojim lajfom, to so tisti ki jih vidiš ekstra uspešne in izstopajo v družbi.

Idiotizem prve vrste. Pejt v gazo pa jim to povej oz prodajaj. Sploh otrokom
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Hypathia ::

Eduardo je izjavil:

No ja, to je nekje na nivoju, ko ljudje iščejo raziskave, da se potolažijo.

Tle samo ti rabiš tolažbo, ampak fact žal don't care about your feelings.

Eduardo je izjavil:

Najdeš študijo, ki ti pove, da je imeti avto slabo, pa se potolažiš, ker ga nimaš, najdeš mnenje, ki pravi, da je nepremičnino imeti slabo, pa se potolažiš, potem pa še najdeš mnenje, da je boljše biti samski, če si nerešljivo samski. Vse OK in dobro, če pomaga, samo mi ni jasno kako tak prebavi pogled na nekoga, ki fura vse to z lahkoto. Najdeš študijo, da svet ni fer?

Kot smo že ugotovili, skoraj nobena ženska ni "nerešljivo samska", gre zgolj za cost/benefit analizo in rezultati so takšni kot so podani v raziskavi, je pa res da v teh zadevah skoraj nihče ne deluje povsem racionalno saj so vpletena čustva, nagoni, vplivi okolja... In nobena ženska tega ne fura z lahkoto, vprašanje na koncu dneva je le, ali je pripravljena plačati ceno za to ali pač ne.

Kvatebrigic je izjavil:

Then you should go out more, ne samo bit prilepljen na zaslon in konzumirat bullshit, ki ga pridigajo "trenerji".
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

PrihajaNodi je izjavil:

Idiotizem je tale primerjava. Nekako je bilo vsaj meni samoumevno, da govorimo o našem prostoru.

Posebej je Gaza neumesna kot ekstrem, ker je govora o tem kaj ženske hočejo. Če jih daš v Gazo rešiš problem izbire.

Drugače pa pojdi na sonce, boš videl, da je vse mrtvo in nič nima smisla.

Hypathia je izjavil:

Tle samo ti rabiš tolažbo, ampak fact žal don't care about your feelings.

Tvoja "dejstva" pač izgledajo kot tolažba.

Kaj ti pomagajo neke statistike, če se počutiš sposobno? Potem si s statistikami lahko obrišeš rit, ker so mediana. Ti se moraš primerjati z uspešnimi, ne pa povprečju, povprečje pa je po definiciji rezultat take študije. Zato tolažba.

Kakor se ve, da če daš revežu ogromen denar je visoka verjetnost, da bo hitro bankrotiral. "National Endowment for Financial Education estimated that up to 70% of lottery winners end up bankrupt within a few years.". Jaz nimam problema z upravljanjem premoženja, ti pa se boš tolažila, da je itak boljše, da si revež, ker drugače bi imela visoko verjetnost bankrota. Bolj jasno?

Eduardo je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Idiotizem je tale primerjava. Nekako je bilo vsaj meni samoumevno, da govorimo o našem prostoru.

Posebej je Gaza neumesna kot ekstrem, ker je govora o tem kaj ženske hočejo. Če jih daš v Gazo rešiš problem izbire.

Drugače pa pojdi na sonce, boš videl, da je vse mrtvo in nič nima smisla.

Aja ker v Sloveniji pa ni revnih in so vsi sami krivi za vse? Mors mal okol po vas, pa z ljudmi givort…pride bolezen, ni zdravnikov in kaj bos pol? Bral tvoje floskule
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Aja ker v Sloveniji pa ni revnih in so vsi sami krivi za vse? Mors mal okol po vas, pa z ljudmi givort…pride bolezen, ni zdravnikov in kaj bos pol? Bral tvoje floskule

Seveda ni univerzalno. In ponovno je samoumevno, da ne boš raztural, če imaš raka in pravkar umiraš. Kar se tiče revščine, pa je tvoja predpostavka, da se ne moreš izvleči. Jaz jo raje zanikam, ti pa se tolaži. To je pač neka osebnostna karakteristika, ki naju naredi zelo različna.

Jaz bi predlagal nasprotno. Naj ljudje ne iščejo tolažbe v negativcih ampak naj iščejo in poslušajo ljudi katerih življenje se jim zdi boljše. Seveda govorim o našem prostoru in ljudeh, ki imajo določene predpogoje kot so zdravje, čas itn.

Moje razmišljanje vsaj odpre možnosti za boljše. Tvoje razmišljanje pa ti pove, da tako ali tako nič nima smisla, ker Gaza ali pa nek drug bullshit.

111111111111 ::

Kvatebrigic je izjavil:

Pravzaprav raziskave kažejo, da samske ženske brez otrok živijo tudi bistveno dlje. Moški v partnerski zvezi pa živijo dlje, kakor samski moški brez otrok.

Očitno nam vseeno ženske dvigajo kvaliteto življenja.

PrihajaNodi je izjavil:

Tu na forumu je enkar. Zena dam dnar nos on pa noge u luft. Je sam priznal

Jap, jaz sem se res dobro poročil. Otroci, hiša, uspešna žena. Škoda ker sem samo Gama in nisem Alfa. :(

Pa še dlje bom živel od vas samskih zagrenjenih. :( Blagor tebi Nodi, ki boš umrl sam in pozabljen.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

KobayashiM ::

Ti pa nisi ravno bister enica... Samo ena ženska v večjem delu življenja ti kvečjemu dvigne kvantiteto kvalitete pa nikakor ne.

KobayashiM je izjavil:

Ti pa nisi ravno bister enica... Samo ena ženska v večjem delu življenja ti kvečjemu dvigne kvantiteto kvalitete pa nikakor ne.

Ne razumem, misliš da nimam kvalitetnega življenja? Dohtarca mi redno predpisuje preglede in spremlja moje zdravje.

matr, a na iq tudi vpliva?

"Moški v partnerski zvezi pa živijo dlje, kakor samski moški brez otrok.

Očitno nam vseeno ženske dvigajo kvaliteto življenja."

sbawe64 ::

Blinder je izjavil:

Če jih vprašaš, ti bodo vedele povedat, kaj hočejo. Ampak ne bi znale ti povedat, kaj jih naredi mokre.

Ženske (vse) hočejo 666:
6 inch, 6 pack, 6 figures.

Tinder: če niste v zgornjem klubu samo zapravljate svoj čas.

PrihajaNodi je izjavil:

Pravi zafrustrirana locenka.

Telbanc je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Miki N je izjavil:

A si slišal Nodi? Elfer fuka, ti pa ne - kak plan kako boš tukaj izšel zmagovalec?

Sj “fukat” dons ni tezko dobit:)) sam ce pa prodas duso da si copata pol pa jbga.:D ampak ja inceli bi vse naredil za fuk ane

..........

Problem je, da se spolnih odnosov prej ali slej "naješ". Pol dobi taka baba ponavad nogo u rito.

Drzi.

Sicer pa:

There is no point doing anything for a society that actively hates you, and blames you for the world's problems.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Kayzon ::

Blackpill zrebciii prosim pojdite malo med ljudi k tak odnos do sveta ni zdrav:(

I ll just leave this here...

Prove him wrong!

Zgodovina sprememb…

Blinder ::

Na 24ur članek, da se vedno manj kondomčkov proda v ZDA. V članku piše, da med drugim zato, ker vedno manj mladih seksa. Še en podatek, raziskava, ki priča, kako je vedno bolj nesrečnežev. V komentarjih na 24ur pa nekako je popularna teorija, da fantje raje se ukvarjajo s telefončkom kot seksajo. Jaz se s tem ne strinjam. Prioriteta potreb moškega ali denimo fanta po mnenju incelov je:

1. 1. mesto: varnost

2. 2. mesto: xxx s puncami

3. dalje: žeja, lakota, uspeh v družbi, denar prijatelji družina itd itd

99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Miki N ::

Blinder je izjavil:

Na 24ur članek, da se vedno manj kondomčkov proda v ZDA. V članku piše, da med drugim zato, ker vedno manj mladih seksa.

Ti članki so zastareli. Če bi se pozanimali bi vedeli da je pri Zumerjih popularen trenutno "Pull-out Challenge" in je to razlog.

KobayashiM je izjavil:

matr, a na iq tudi vpliva?

"Moški v partnerski zvezi pa živijo dlje, kakor samski moški brez otrok.

Očitno nam vseeno ženske dvigajo kvaliteto življenja."

A ni tehnično dolžina lajfa bolj kvantiteta kot kvaliteta?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

Tehnično? ;). Pejt v samostan pa uživaj 100 let.

KobayashiM je izjavil:

Moj point točno. Ah me je že sočo dol prehitel.

Zgodovina sprememb…

Saj res, od kdaj je dolžina življenja merilo za srečno življenje?
Bi bili raje na svetu 70 let in imeli kaj od tega ali bi raje doživeli 90 let, od tega bi zadnjih 20 let preležali v postelji in gledali v strop, drugi bi vam pa brisali rit?

Kvatebrigic je izjavil:

Saj res, od kdaj je dolžina življenja merilo za srečno življenje?
Bi bili raje na svetu 70 let in imeli kaj od tega ali bi raje doživeli 90 let, od tega bi zadnjih 20 let preležali v postelji in gledali v strop, drugi bi vam pa brisali rit?

Enkarju zena brise rit in misli da je srecen. Na sprehod gre samo ko ona tako rece.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Nodi, pozabi Elferja.. tale obsedenost je že rahlo .. homoerotična, kot smo včasih rekli tukaj. Pač vsak fura svoje.

Zgodovina sprememb…

Miki N je izjavil:

KobayashiM je izjavil:

Fak in zakaj si mene pol citiral? Ker to je tudi moj point, enka pa meni drugače...

Aja oprosti. Določene stvari se zgodijo .. brez razloga. Tko je tudi pri babah.

Gagatronix ::

Ne mores bit tak debil, da "clanke" na 24kur(cev) resno jemljes.

Gagatronix je izjavil:

Ne mores bit tak debil, da "clanke" na 24kur(cev) resno jemljes.

Sj oni jih (vcasih) kopirajo iz resnih clankov. Rtv slo ni nc bols sam da 3500 zaposlenih k njc ne delajo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Enkarju zena brise rit in misli da je srecen. Na sprehod gre samo ko ona tako rece.

Opisuješ srečno poročenega moškega. He, he, he...

Miki N je izjavil:

Nodi, pozabi Elferja.. tale obsedenost je že rahlo .. homoerotična, kot smo včasih rekli tukaj. Pač vsak fura svoje.

:D

KobayashiM je izjavil:

Miki N je izjavil:

KobayashiM je izjavil:

Fak in zakaj si mene pol citiral? Ker to je tudi moj point, enka pa meni drugače...

Ka sta pa mene vpletla zraven?

Zgodovina sprememb…

Ti si povsod zraven. Sploh ko se goljufa drzavo. Imaata ti in zena prevec masla na glavi
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: jest10 ()

PrihajaNodi je izjavil:

Ti si povsod zraven. Sploh ko se goljufa drzavo. Imaata ti in zena prevec masla na glavi

Cvili nekdo, ki kupuje cegle za 800k z nakradenim denarjem in hodi z boni na počitnice.

zodiak ::

Jaz sem še vedno pristaš tega, da je ne jebeš pet posto in se delaš nedostopnega. To bolj pali kot karkoli drugega... Seveda po nekem času obrneš ploščo...

Mercier ::

BTW, ptičica mi je prišepnila, da dosti deklet ostaja brez plesalcev za maturantca. Fantje že zgodaj obvladajo modrost, da so preslabi in se ne splača.

tikitoki ::

Mercier je izjavil:

BTW, ptičica mi je prišepnila, da dosti deklet ostaja brez plesalcev za maturantca. Fantje že zgodaj obvladajo modrost, da so preslabi in se ne splača.

Al pa dekleta niso vredna truda, ki ga pricakujejo.

Neverjetno kako nekateri pravijo, da so samske zenske srecne, ne potrebujejo moskih, otrok,... Ista skupina ljudi istocasno na vse kriplje zali moske, ce se odlocijo, da zenske niso vredne truda in je brez njih lepse.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tikitoki ()

Pa ... kot sem jaz razumel, se je bilo treba zgolj narisat na določenem mestu ob določenem času.

Pithlit ::

Mercier je izjavil:

Pa ... kot sem jaz razumel, se je bilo treba zgolj narisat na določenem mestu ob določenem času.

V bistvu... ja.
Life is as complicated as we make it...

Vidva ocitno se na zmenku nista bla.

tikitoki je izjavil:

Res je. Pithlit, si za kofe?

Hočeš rečt za razliko od vseh alfa (hecno kako obupano iščejo) samčkov v tej temi? Vsaj eden od teh gre na drug konec sveta iskat samičko...

Mercier je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Sure. Trenutno sem ga sicer lih spila ampak... kak drug dan pa ja.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

Zmenjen.

bizgech ::

Blinder je izjavil:

Na 24ur članek, da se vedno manj kondomčkov proda v ZDA. V članku piše, da med drugim zato, ker vedno manj mladih seksa. Še en podatek, raziskava, ki priča, kako je vedno bolj nesrečnežev. V komentarjih na 24ur pa nekako je popularna teorija, da fantje raje se ukvarjajo s telefončkom kot seksajo. Jaz se s tem ne strinjam. Prioriteta potreb moškega ali denimo fanta po mnenju incelov je:

1. 1. mesto: varnost

2. 2. mesto: xxx s puncami

3. dalje: žeja, lakota, uspeh v družbi, denar prijatelji družina itd itd

Se strinjam, ampak ta članek meče vse v en koš.
"Ukvarjanje s telefončkom" je v resnici morda prav iskanje seksa. Pa ne velja to samo za mlade, ampak tudi za malo starejše.

Verjamem pa tudi, da pri tem ne gre za nezainteresiranosti moških, ampak (nedostopnost) žensk. Večina žensk bi itak OnlyFans pa kakšen vroč chat z izgovorom "morda kaj kasneje". Ko pa vprašanja postanejo resna, je igrice konec. Ženska, ki res hoče seksat, je tudi pripravljena prvi korak naredit sama (če si prisoten na pravih mestih) in ne bo rabila chata, ampak čim prej kakšno spoznavno kavo.

bizgech je izjavil:

Ženska, ki res hoče seksat, je tudi pripravljena prvi korak naredit sama (če si prisoten na pravih mestih) in ne bo rabila chata, ampak čim prej kakšno spoznavno kavo.

Wait, what? Fak, zdej si me pa izdal...

A nisi rekla, da sam pomeziknes k hoces? A pol ne?

bizgech ::

Pithlit je izjavil:

bizgech je izjavil:

Ženska, ki res hoče seksat, je tudi pripravljena prvi korak naredit sama (če si prisoten na pravih mestih) in ne bo rabila chata, ampak čim prej kakšno spoznavno kavo.

Wait, what? Fak, zdej si me pa izdal...

Kot napisano - "če si prisoten na pravih mestih". Kje se izključno takšne zadeve iščejo pa točno vemo.

Js pa mislim da mors bit baraba in pokvarjen tako kot enkar. Drzi pregovor lepa dekleta ljubijo barabe
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Js pa mislim da mors bit baraba in pokvarjen tako kot enkar. Drzi pregovor lepa dekleta ljubijo barabe

To pa drži. Imam lepo, bogato in prijazno ženo. Zdaj sem pa še baraba. Sem trenutno najbolj nezaželena vrsta moškega na planetu: bel moški, družinske vrednote, zvestoba eni partnerki, heterosekusalec...

Skratka sami minusi. :D

D3m ::

Aneda.

Pizda sva šrot. :D
|HP EliteBook|R5 6650U|

A Nodi dejansko misli o sebi da je catch? Oh my...

tikitoki je izjavil:

A nisi rekla, da sam pomeziknes k hoces? A pol ne?

A za fuk al za kafe? Po pravici povedano se je težje za kafe zmenit. Evo danes sm ga morala sama spit..

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

zodiak ::

Pithlit je izjavil:

Hočeš rečt za razliko od vseh alfa (hecno kako obupano iščejo) samčkov v tej temi? Vsaj eden od teh gre na drug konec sveta iskat samičko...

Mercier je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Sure. Trenutno sem ga sicer lih spila ampak... kak drug dan pa ja.

A res? A je ta konec sveta v Beogradu? Gresta potem še na karađorđev zrezek? Ne me smejat no...
««
13 / 16
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13317920 (14625) FormerUser
»

Punca me prijavila na policijo zaradi sporocil preko facebooka (strani: 1 2 )

6911473 (8190) oemdzi
»

Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )

17410538 (5774) cryptozaver
»

Prevaran (strani: 1 2 3 4 )

19016677 (10115) Nejc Pintar

Več podobnih tem