Forum » Loža » Ženske
Ženske
Hypathia ::
Ti verjetno govoriš zase in ne na splošno? Tinder ni zate, ker vidiš prevelik riziko, da bi bila izkoriščena, se pa zavedaš, da vsaka lahko najde tipa, ker vidiš kako nekateri tipi pecajo vse po vrsti. Nimaš pa neke konsistentne filozofije ampak jo menjaš po potrebi v stilu "Tinder ni OK, ker je važna kvaliteta. Vsaka lahko dobi tipa kadarkoli, ker ni važna kvaliteta.".
Jaz sem itak outlier, govorim na splošno, da je folk razočaran z izkušnjami raznih tinderjev in na njem očitno ostajajo le še odvisniki in totalni obupanci.
... avto znam sama zrihtat, ploščice znam sama polagat...
Lifegoals :)
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
Eduardo ::
No, 35 je neka normalna starost za otroke. Zato sem 40+ napisala. Tam hitro postane nosečnost rizična in se marsikatera že zaradi tega temu odpove. Iz nule skoraj vsaka, nekatere pa želja ob primerni situaciji tudi premaga.
Ne razumeš kaj ti pravim. Ti praviš, da ni problem najti tipa, jaz pa te sprašujem, če se ti res zdi tako za samsko bejbo pri 35, ki hoče družino? Če se spomneš kako si razmišljala pri 35 in kakšen standard bi dosegal idealen tip, ki bi naredil 35 letno tebe tako zadovoljno, da bi z njim imela otroka.
Pithlit ::
PrihajaNodi je izjavil:
Uf pol si ze stara plus locena
Ko suha čišpa sm. Ločena pa ne. Ker pravno formalno nikoli nisem bila poročena. Tehnikalije so jeba.
A sm že povedala da sm vsa mavrična? Tko, dobesedno. Da ne bo kdo iskal nekoga brez madežev.
Jaz sem itak outlier, govorim na splošno, da je folk razočaran z izkušnjami raznih tinderjev in na njem očitno ostajajo le še odvisniki in totalni obupanci.
Kje pa folk nasplošno ni razočaran? Najbolšje stvari pridejo, ko si x krat prej razočaran. Za vsakim upehom je dosti polomov ali pa zelo verejtno ni uspeh.
Telbanc ::
Upam, da ne goljufa in zna še res tud zamenjat žarnico
Priznam, najprej je treba kako dobro buteljko spit da se začne soba vrtet.
Ja. no, 30.K folka na let, srečaš lah sam u kakšni dobri oštariji v Ljubljani ali če prodajaš krofe na Trojanah.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
No, 35 je neka normalna starost za otroke. Zato sem 40+ napisala. Tam hitro postane nosečnost rizična in se marsikatera že zaradi tega temu odpove. Iz nule skoraj vsaka, nekatere pa želja ob primerni situaciji tudi premaga.
Ne razumeš kaj ti pravim. Ti praviš, da ni problem najti tipa, jaz pa te sprašujem, če se ti res zdi tako za samsko bejbo pri 35, ki hoče družino? Če se spomneš kako si razmišljala pri 35 in kakšen standard bi dosegal idealen tip, ki bi naredil 35 letno tebe tako zadovoljno, da bi z njim imela otroka.
Srček... Js nikoli nisem iskala nikogar. Ne pri 15, ne pri 35, in ne zdaj.
Samski ljudje ki iščejo družino pa pač to iščejo. Ne glede na spol. In ne glede na starost. Ti si se na 35 obesil. Jaz pa na 40+. Samske bejbe pri 40+ imajo večinoma dost porihtana življenja in prioritete.
Life is as complicated as we make it...
PrihajaNodi ::
Samski ljudje ki iščejo družino pa pač to iščejo. Ne glede na spol. In ne glede na starost. Ti si se na 35 obesil. Jaz pa na 40+. Samske bejbe pri 40+ imajo večinoma dost porihtana življenja in prioritete.
Zato ti tukej tapkas med ostalimi inceli? How come?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
KobayashiM ::
Ampak si lahko predstavljaš? Jaz samo pravim, da bejbam ni nujno lahko. Seveda pa če ne iščeš in nimaš te potrebe zate to ni problem. Sem dal tak primer, kjer se mi zdi da je bejbam najtežje.
40++ pa verjamem, da nimate teh problmov, ker niti ni več teh opcij. Po menopavzi pa ste hormonsko nekje pri stabilnosti tipov, takrat pa je verejtno še toliko lažje.
Dobesedno?
Ink'd.
Zanimiva nimaš kaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Eduardo ()
PrihajaNodi je izjavil:
Zato ti tukej tapkas med ostalimi inceli? How come?
A girl has needs.
Zadnji dan šihta in nimam kaj delat. Tablico sm doma pustila tko da niti netflixa nimam. Pa se pač mal po forumu zajebavam. Tolk da ne pozabite name. Sej brez skrbi, naslednjih par mesecev me ne bo kaj dosti naokoli... moram post count na zalogo narest.
KobayashiM je izjavil:
Še dobr, ne verjamem da obstaja market za potetovirane 40+ letnice, ki znajo polagat ploščice. Izven novogradenj in renovacij seveda ;)
You'd be surprised. Sam ja, je treba mal prek foruma pogledat.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
Kayzon ::
Dobesedno?
Ink'd.
Obcutek mi pravi da imas half sleeve?
Čebelico na levem zapestju.
Občutek te vara.
bm1973 ::
pozabte na tinder no...
https://www.thaifriendly.com/
pa ni zakej
A je kak AI algoitv koliko je tam ladybojev?
Alayne ::
Je pa zanimivo. Prej v temi je bilo napisano, da nihce ne ve kaj zenske v resnici hocejo.
Kadarkoli pa vam katera v tej temi odgovori kaj nej ustreza (valda so odgovori razlicni, ker smo v razlicnih stadijih zivljenja), pa dobi kontro, da se laze oziroma, da je nek outlier in je nekaj narobe z njo.
Tako kot imajo moski razlicne prefernce in potrebe, jih imajo tudi zenske. Vcasih pride do kompromisov, vcasih pac ne.
No, jaz pa ne znam olja menjat in ploscic polagat. Za ta opravila (pre)placam druge :)
Sem pa malo nad 30 in morem rect, da med samskimi kolegicami ne cutim neke panike ali tiktakanja bioloske ure. Cisto nobena se glede tega ne sekira (ali pa vsaj tega omenja v krogu prijateljic). Tiste, ki imajo(mo) otroka, so pa bili vsi narejeni v daljsih razmerjih/zakonih in ne ´na horuk´, ker bi se komu mudilo. Kvecjemu se v mojem krogu bolj omenja neplodnost/tezave parov z zanositvijo, kot pa neko noro iskanje partnerja po tinderju za razplod.
Kadarkoli pa vam katera v tej temi odgovori kaj nej ustreza (valda so odgovori razlicni, ker smo v razlicnih stadijih zivljenja), pa dobi kontro, da se laze oziroma, da je nek outlier in je nekaj narobe z njo.
Tako kot imajo moski razlicne prefernce in potrebe, jih imajo tudi zenske. Vcasih pride do kompromisov, vcasih pac ne.
No, jaz pa ne znam olja menjat in ploscic polagat. Za ta opravila (pre)placam druge :)
Sem pa malo nad 30 in morem rect, da med samskimi kolegicami ne cutim neke panike ali tiktakanja bioloske ure. Cisto nobena se glede tega ne sekira (ali pa vsaj tega omenja v krogu prijateljic). Tiste, ki imajo(mo) otroka, so pa bili vsi narejeni v daljsih razmerjih/zakonih in ne ´na horuk´, ker bi se komu mudilo. Kvecjemu se v mojem krogu bolj omenja neplodnost/tezave parov z zanositvijo, kot pa neko noro iskanje partnerja po tinderju za razplod.
Blinder ::
Če jih vprašaš, ti bodo vedele povedat, kaj hočejo. Ampak ne bi znale ti povedat, kaj jih naredi mokre.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
ginekk ::
Je pa zanimivo. Prej v temi je bilo napisano, da nihce ne ve kaj zenske v resnici hocejo.
Že to vprašanje je totalno površinsko da ne rečem glupo - pač ne moreš posploševati po spolu kaj kdo pričakuje od razmerja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ginekk ()
Če jih vprašaš, ti bodo vedele povedat, kaj hočejo. Ampak ne bi znale ti povedat, kaj jih naredi mokre.
To bo to, ja
Alayne ::
Kayzon ::
Miki N ::
No evo, fantje - pa vam je Pitlitka razbila še zadnje sanje.
Nič - dejansko ima Nodi prav in bo treba v Tretji svet po vitko, še neporisano žverco ... dasiravno mogoče kratkonogo (saj debela ni).
Nič - dejansko ima Nodi prav in bo treba v Tretji svet po vitko, še neporisano žverco ... dasiravno mogoče kratkonogo (saj debela ni).
No evo, fantje - pa vam je Pitlitka razbila še zadnje sanje.
Srečno
Dejmo tole temo rajs zapret k itak ne bomo tople vode odkril. Enkar se bo pa se naprej repencil da je terno zadel v resnic pa zivi v senci zene k je stanovanja kupla on pa dnar pobira od najemnikov pa mu ni treba delat pol pa pamet tu soli.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
PrihajaNodi je izjavil:
Dejmo tole temo rajs zapret k itak ne bomo tople vode odkril. Enkar se bo pa se naprej repencil da je terno zadel v resnic pa zivi v senci zene k je stanovanja kupla on pa dnar pobira od najemnikov pa mu ni treba delat pol pa pamet tu soli.
Ajde dejstva na mizo:
Enkar ma deklico. Nodi nima deklice.
Torej ja, Nodi Puši. Ampak vso srečo v Iranu srček. Vso srečo ti iz srca želimo praktično vsi na tem forumu.
A si slišal Nodi? Elfer fuka, ti pa ne - kak plan kako boš tukaj izšel zmagovalec?
Sj “fukat” dons ni tezko dobit sam ce pa prodas duso da si copata pol pa jbga. ampak ja inceli bi vse naredil za fuk ane
PrihajaNodi je izjavil:
Ajde dejstva na mizo:
Torej ja, Nodi Puši. Ampak vso srečo v Iranu srček. Vso srečo ti iz srca želimo praktično vsi na tem forumu.
Joj oprosti draga ker ne zelim zafrustritrane **** k bi me ceu dan jedla. Bognedaj locenke s frocom
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Telbanc ::
PrihajaNodi je izjavil:
A si slišal Nodi? Elfer fuka, ti pa ne - kak plan kako boš tukaj izšel zmagovalec?
Sj “fukat” dons ni tezko dobit sam ce pa prodas duso da si copata pol pa jbga. ampak ja inceli bi vse naredil za fuk ane
..........
Problem je, da se spolnih odnosov prej ali slej "naješ". Pol dobi taka baba ponavad nogo u rito.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Ajde dejstva na mizo:
Joj oprosti draga ker ne zelim zafrustritrane **** k bi me ceu dan jedla. Bognedaj locenke s frocom
Ahhhh srček... To ni point tega, čeprav si ti dejansko eden najbolj zafrustriranih osebkov v tej temi (drugače se pač ne bi toliko usajal kot se). Težko boš babi ki je zadovoljna s tem kar ima očital zafrustriranost.
Oh ne, ne, ne dragi. Point je v tem da v kontekstu te debate ti pušiš na celi črti (do te mere da moraš po nakupih nekam v tretji svet... In boš babo na pasoš zapel). Enkar pa izpade kot veliki zmagovalec tega dvoboja. To so enostavno dejstva mimo katerih ne moreš.
Kako gre že un komad... "You can't always get what you want"
Pravi zafrustrirana locenka.
Drzi.
Sicer pa:
PrihajaNodi je izjavil:
..........
Problem je, da se spolnih odnosov prej ali slej "naješ". Pol dobi taka baba ponavad nogo u rito.
Drzi.
Sicer pa:
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Hangman ::
Evo vam nabor Tinder deklet (zbrano v 20 minutah drsanja levo - desno):
Dajmo malo pokomentirati slike:
Vrstica A: Selfiji v različnih prostorih. Ali mora telefon res biti na sliki? Kaj je tukaj dodana vrednost telefona?
Vrstica B: Slike z raznoraznih potovanj. Pomoje še najbolj normalen sklop slik, saj so nastale povsem spontano.
Vrstica C: Selfiji v avtih (takih je tudi mali milijon). Ali ne bi bila slika v naravi lepša? Kaj je tukaj dodana vrednost avtomobila v ozadju?
Je v slike vložen kakšen poseben trud? Pomoje ne. Tudi iz telefonov (kategorija A) je razvidno, da niso nič posebnega. Še najbolj uporabna je kategorija B, saj je dobro izhodišče za začetek chata.
Dajmo malo pokomentirati slike:
Vrstica A: Selfiji v različnih prostorih. Ali mora telefon res biti na sliki? Kaj je tukaj dodana vrednost telefona?
Vrstica B: Slike z raznoraznih potovanj. Pomoje še najbolj normalen sklop slik, saj so nastale povsem spontano.
Vrstica C: Selfiji v avtih (takih je tudi mali milijon). Ali ne bi bila slika v naravi lepša? Kaj je tukaj dodana vrednost avtomobila v ozadju?
Je v slike vložen kakšen poseben trud? Pomoje ne. Tudi iz telefonov (kategorija A) je razvidno, da niso nič posebnega. Še najbolj uporabna je kategorija B, saj je dobro izhodišče za začetek chata.
Na hitro se mi zdi vse uporabno. Zakaj stolp B? "A prideš na moj rilec?" "A bi rada videl moj stolp?"
Kakšen odgovor pričakuješ tu? Pač ženske se afnajo, veliki joški, veliko poziranja veliko make upa in pač upajo na arabskega žrebca v dubaju. Bolje bi bilo če bi vzpostavil še pogovor z njimi oz da vidimo komunikacijo. Slike so totalno neuporabne.
Na tiktoku je ena 15 letnca pozirala z napisaom
Body count 15
kiss count 35
To je kot degen market v kriptu. Show must go on lol
.....
Na tiktoku je ena 15 letnca pozirala z napisaom
Body count 15
kiss count 35
To je kot degen market v kriptu. Show must go on lol
.....
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
111111111111 ::
Realnost je taka, da tiste, ki hočejo tipa, si ga lahko tudi pri 35+ najdejo, ali pač furajo samohranilnost.
Žal realnost ni več taka. Imam nekaj toksičnih sodelavk, ki si želi dobiti tipa, pa nimajo te sreče. Kdor jih pozna se jih na daleč ogne. Živele za kariero, sedaj so pa zagrenjene. Seveda so izjeme in še vedno velja da ženske lažje najdejo tipe, kot obratno. Ampak tudi to se spreminja. Sodelavec 26 let star mi je povedal na kavi, da se mu z babami sploh ne da ukvarjat. Da je prezahtevno in da za seks pač plača, pa se ona potem pobere.
Precej zanimivo.
Drugega ne rabim v resnici. Mam svoj lajf. Čist lepo porihtan. Žarnice znam menjat, avto znam sama zrihtat, ploščice znam sama polagat...
Slaba tolažba. Sem sama, ker znam vse porihtat. :D To je moja izbira... Aha... Seveda je.
Bolj je po moje, da kvalitetnega partnerja nisi znala in ne moreš obdržati, ker imaš težave z zaupanjem v odnos.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
PrihajaNodi je izjavil:
Uf pol si ze stara plus locena.
Philit bi se dobila z Nodijem na kavi? Mogoče bi si pa vidva ustrezala?
Samske bejbe pri 40+ imajo večinoma dost porihtana življenja in prioritete.
Meh, po mojih izkušnjah niti ne. Imam nekaj koelgic še vedno samskih, pa so daleč od opisanega.
Zgodovina sprememb…
bizgech ::
111111111111 je izjavil:
Realnost je taka, da tiste, ki hočejo tipa, si ga lahko tudi pri 35+ najdejo, ali pač furajo samohranilnost.
Žal realnost ni več taka. Imam nekaj toksičnih sodelavk, ki si želi dobiti tipa, pa nimajo te sreče. Kdor jih pozna se jih na daleč ogne. Živele za kariero, sedaj so pa zagrenjene. Seveda so izjeme in še vedno velja da ženske lažje najdejo tipe, kot obratno. Ampak tudi to se spreminja. Sodelavec 26 let star mi je povedal na kavi, da se mu z babami sploh ne da ukvarjat. Da je prezahtevno in da za seks pač plača, pa se ona potem pobere.
Precej zanimivo.
Tipa ne morejo dobiti zato, ker ne dojamejo, da se morajo malo spremeniti, mogoče kaj popustiti, znižati kriterije itd.
Glede drugega dela se strinjam. Če jaz reskiram 2 uri svojega časa in grem na net lovit babe, bom po 2 urah imel točno 0% šanse za seks. Če pa 2 uri investiram v nekaj bolj pametnega (biznis ali pa kak profitabilen hobi) bom v 2 urah ustvaril nekaj zaslužka - z malo sreče glih prav za nekaj seksa.
POčakaj ko začne vse skupaj it 35+. :D
Hja, z razlogom je Nodi samski, Philit tudi in Hipatiya... Pač tako to je. :D In tisti, ki smo v vezah pač takih partnerjev ne bi izbrali.
Uglavnm js mam svoje cegle ti pa od žene. Ko ti bo dala na nogo ne men hodt jokat k te ne bom vzel kot najemnika. Sploh če ne boš imel službe. Čeprav imamo vedno pri izbiri kriterij moške in po možnosti samske. Lahko je samohranilec, obratno nikoli.
Nikoli še ni bilo problemov. Ko so ble ženske so pa vse nasvinjale pa zamude s plačili pa bla bla bla..aja pa starejši pari tud pridejo u poštev. Tud nikol problemov.
Zdj grem pa igrce igrt pa dnar na binance prenest.
Nikoli še ni bilo problemov. Ko so ble ženske so pa vse nasvinjale pa zamude s plačili pa bla bla bla..aja pa starejši pari tud pridejo u poštev. Tud nikol problemov.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Ce mores vprasat, delas nekaj narobe...
Res? Torej so pri seksu sami poznavalci, ki točno vedo kaj drugi hoče... Z ženo sva kar rabila nekaj časa da sva se "navadila" drug na drugega.
111111111111 je izjavil:
Slaba tolažba. Sem sama, ker znam vse porihtat. :D To je moja izbira... Aha... Seveda je.
Bolj je po moje, da kvalitetnega partnerja nisi znala in ne moreš obdržati, ker imaš težave z zaupanjem v odnos.
No... Misliš si lahko sicer karkoli hočeš. Kolk je to res je pa povsem druga zgodba. Sej ne meni verjet k se poznam mal bl kot me ti.
111111111111 je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Uf pol si ze stara plus locena.
Philit bi se dobila z Nodijem na kavi? Mogoče bi si pa vidva ustrezala?
Nodi nima jajc za to kavo. Tko kot en kup drugih k stisnejo rep med noge ko je dejansko treba kaj narest. Pa čeprav je to sam na kavi se narisat (ni panike, častim). Keyboard warriorji brez tipkovnice so kot brezzobi kastrirani mucki.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
Nodi nima jajc za to kavo. Tko kot en kup drugih k stisnejo rep med noge ko je dejansko treba kaj narest. Pa čeprav je to sam na kavi se narisat (ni panike, častim). Keyboard warriorji brez tipkovnice so kot brezzobi kastrirani mucki.
Zakaj pa ne komot se zmenva, ko pač pridem v slo.
Z enim od forumašev bi se tud rad dobil, pa nevem če ni šel rakom žvižgat. Njegov iq mal pod N. Teslo, se pa govori da je dal sina kastrirat
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
In zakaj potem Nodi nič ne fuka, če je vse tako preprosto? :D
PrihajaNodi je izjavil:
Uglavnm js mam svoje cegle ti pa od žene. Ko ti bo dala na nogo ne men hodt jokat k te ne bom vzel kot najemnika. Sploh če ne boš imel službe. Čeprav imamo vedno pri izbiri kriterij moške in po možnosti samske. Lahko je samohranilec, obratno nikoli.
Tvoji cegli so ukradeni.
Zgodovina sprememb…
No... Misliš si lahko sicer karkoli hočeš. Kolk je to res je pa povsem druga zgodba. Sej ne meni verjet k se poznam mal bl kot me ti.
Saj si mislim. :) Dolgoročni odnosi so svinjsko zahtevni, na plano pride res vse kar je v nas in ni vse prijetno in te stvari znajo biti kar naporne. Itak da te poznam. Sem forumski psiholog/psihiater/guru.. :D
Mislim, da je res tukaj glavni problem Nodi. Verjetno se bo zgovarjal na Romunijo in da gre ravno v Azijo. :D
Kvatebrigic ::
Hold that thought in se slišimo čez 4, 5 let!
Sem se pogovarjal s parimi 35 - 38 letnicami iz Tinderja v zadnjih dneh. Vse hočejo otroke. Nekoč. Pa vsaj 3. In ja so desperate in to zelo. seveda imajo standarde postavljene izjemno visoke, zakaj, niti ne vedo, se jim zdi da si zaslužijo. Sem jim zaželel srečno in uspešno na njihovi poti...
Take bodo čez 5 let tako kot Pithlit, same, samozadostne, same menjale žarnice in polagale ploščice, po rokah bodo porisane s težkimi življenjskimi preizkušnjami, katere zastopijo samo one. Fukale bodo pa takrat ko jim bo kdo desperate enough pomežiknil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kvatebrigic ()
Hypathia ::
Pravljice za incele, da se malo bolje počutijo.
If you're a man, don't say anything
Kvatebrigic je izjavil:
Take bodo čez 5 let tako kot Pithlit, same, samozadostne, same menjale žarnice in polagale ploščice, po rokah bodo porisane s težkimi življenjskimi preizkušnjami, katere zastopijo samo one. Fukale bodo pa takrat ko jim bo kdo desperate enough pomežiknil.
Zna biti, da res. Naše pa pričakujejo medaljo, ker poleg skrajšanega delovnika še gredo po otroke. Zanje je trud polaganja ploščic poslano povpraševanje brez odgovora in prenos dela na tipa.
Je kar vprašanje katera vrsta žensk je boljše odigrala karte.
socialec ::
Če mi katera pride položit ploščice, ji potem kakšen metal komad zaigram v zahvalo, denarja pač ni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17921 (14626) | FormerUser |
» | Punca me prijavila na policijo zaradi sporocil preko facebooka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11473 (8190) | oemdzi |
» | Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 10538 (5774) | cryptozaver |
» | Prevaran (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 16677 (10115) | Nejc Pintar |