Forum » Pomoč in nasveti » laptop - akumulator
laptop - akumulator
SG_101 ::
Pozdrav,
1 dan pred iztekom 1-letne garancije za laptop hp4710s, mi je začelo kazati to opozorilo:
akumulator se sedaj izprazni v cca. 45 minutah, če na kompu nič ne delam in klikam. Prej je držal cca. 3-4ure.
Jutri mi bi še morala veljati garancija, potem pa se mi izteče, pa me zanima, če jo bodo upoštevali oz. če se sploh upošteva takšna garancija na akumulatorje?
Hvala za odgovore in lep pozdrav
1 dan pred iztekom 1-letne garancije za laptop hp4710s, mi je začelo kazati to opozorilo:
akumulator se sedaj izprazni v cca. 45 minutah, če na kompu nič ne delam in klikam. Prej je držal cca. 3-4ure.
Jutri mi bi še morala veljati garancija, potem pa se mi izteče, pa me zanima, če jo bodo upoštevali oz. če se sploh upošteva takšna garancija na akumulatorje?
Hvala za odgovore in lep pozdrav
bigbada ::
jaz imam isti problem... brez napajanja zdrzi slabo uro... sam ni panike, ker ga tak imam vedno na elektriko priklopljenega.. edino pač to opozorilo spodaj :) kak dolgo bo zdrzala baterija pač bo.. lahko bi jo seveda menjal, samo nevem če sploh obstajajo baterije še za moj laptop.. a če jih v trgovini ni, a lahko oni to narocijo ? imam pa hp pavillion dv6xxx
ne_kdo ::
rajši naroči preko spleta je osti cenejše pa še boljše so.
sigurno se še da dobit baterijo za tvoj prenosnik.
lp
sigurno se še da dobit baterijo za tvoj prenosnik.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako poslati izdelke z vgrajenimi baterijami po poštiOddelek: Loža | 5164 (2352) | Kuscar |
» | ASUS K73E, Ko baterija pade na cca 45% se računalnik izklopi ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2579 (2213) | sočan |
» | Apple primoran nuditi dveletno garancijoOddelek: Novice / Tožbe | 16420 (14363) | klinker |
» | garancijsko zamenjani izdelek (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9613 (7478) | medenko |
» | Nakup TABLET PC...katerega vzeti da je najcenejši?Oddelek: Kaj kupiti | 4744 (3880) | kimba |