Forum » Pomoč in nasveti » Laptop-težava s hlajenjem
Laptop-težava s hlajenjem
IČA ::
Pozdrav,
imam dobre tri leta star laptop Acer Aspire 5633.
Nekaj časa zdaj imam težave s tem, da se mi pregreje in samodejno ugasne. Ugotovil sem, da se ventilator na hladilniku včasih ne zažene in pomaga, če ga malo "ruknem", potem se pa zažene.
Notranjost in ventilator sem sčistil, ampak ni nič bolšje.
Kakšna ideja kaj bi lahko bilo narobe?
Se da kje pri nas dobiti nov hladilnik?
Se da softwaresko regulirati ventilator, tako da bi se mogoče ves čas vrtel na nizkih obratih?
Hvala za bilokakšno idejo.
lp
IČA
imam dobre tri leta star laptop Acer Aspire 5633.
Nekaj časa zdaj imam težave s tem, da se mi pregreje in samodejno ugasne. Ugotovil sem, da se ventilator na hladilniku včasih ne zažene in pomaga, če ga malo "ruknem", potem se pa zažene.
Notranjost in ventilator sem sčistil, ampak ni nič bolšje.
Kakšna ideja kaj bi lahko bilo narobe?
Se da kje pri nas dobiti nov hladilnik?
Se da softwaresko regulirati ventilator, tako da bi se mogoče ves čas vrtel na nizkih obratih?
Hvala za bilokakšno idejo.
lp
IČA
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
popster ::
obstajajo neki "netbook tools" kjer bi se morda dalo kaj štimat. (v .netu je bil napisan program)
Sicer pa bi bolj pomagalo če bi ga razstavil in pogledal kje se zatika kot da ga "rukaš"
Sicer pa bi bolj pomagalo če bi ga razstavil in pogledal kje se zatika kot da ga "rukaš"
Šimpanz ::
Nov hladilnik dobiš pri mesarju (ne hecam se dobiš ga na uradnem servisu). Mislim da je to Birotehna (nisem pa čisto siguren).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Resetiranje računalnika.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2398 (2216) | Seagram |
» | Izredno počasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1231 (871) | solatko |
» | cpu fan error - Athlon II X4 Quad 620 AM3 2.6 - kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1975 (1640) | maia |
» | Pregrevanje procesorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1425 (1072) | kljukusa |
» | homemade klima za avtoOddelek: Loža | 5175 (4369) | Azrael |