Forum » Loža » Mc'Donalds
Mc'Donalds
ExOrcisT21 ::
Mtoseva RTX 5090 tako greje sobo, da pokuri vse MCkalorije :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ExOrcisT21 ()
Kockar ::
ExOrcisT21 je izjavil:
Mtoseva RTX 5090 tako greje sobo, da pokuri vse MCkalorije :)
Kako, če je pa zapakirana v škatli?
U3PM ::
Čisto možno, da je 67 to. Zakrnele mišice od sedenja, tanke ročice, skinny fat , osteoporoza, tistih mal šlaufičev ne da veliko teže (maščoba je lahka). Pa mtosev po moje tud ne bi lagal, ni tak človek, sploh pa da ima manj kg kot v resnici, ker jih nikoli ni imel verjetno preveč. Malo bi moral dvigovat uteži, pa bi bil kar kul (in dejansko tudi pridobil kile na tehtnici pa verjetno vseeno izgledal bolj šlank kot zdaj).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: U3PM ()
razor1911 ::
Pred kakšnimi 14 dnevi sem bil v McDonaldsu prvič po 15 letih, bil vljudnostno prisiljen delati družbo.
Kupil pomfri. Zanič. Preslano, brez okusa po krompirju, v najbolj zabačeni oštariji dobiš boljšega.
Sem vesel, da nisem nobenega drugega denarja tam pustil.
Me ne vidijo več najmanj naslednjih 15 let.
Kupil pomfri. Zanič. Preslano, brez okusa po krompirju, v najbolj zabačeni oštariji dobiš boljšega.
Sem vesel, da nisem nobenega drugega denarja tam pustil.
Me ne vidijo več najmanj naslednjih 15 let.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: razor1911 ()
Ganon ::
Kaj pa tale burger v Starem piskru? Vidim, da je Beard (če ste že slišali zanj) podrl rekord. 
d4vid ::
Tole imam jaz za en teden. Pa pojem veliko in daleč od suhega (95kg, 170cm). Porcije v meku so majhne, so pa kalorične a prazne. Pojem veliki meni burger + pomfri, pa sem sit da mi gre na bruhanje. Po 3 urah pa lačen kot volk.
mojsterleo ::
A je kdo probal Mcshaker fries? kva je fora en Madžar je to tresu k zmešan na sosednji mizi pol pa ne vem kva je blo od tega.
kixs ::
McShaker fries are McDonald's fun, interactive menu items where you pour seasoning and fries into a special paper bag, close it, and shake it up. Originating globally in the early 1990s and popularized in places like Hong Kong, they feature varying regional flavors like smoked paprika, dill pickle ("Grinch salt"), ramen, and masala.

Bellator ::
On gre jutri v Mcdonalds, ker je super sreda.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!
https://mojkviz.neocities.org/
https://mojkviz.neocities.org/
NekdoPach ::
Čisto možno, da je 67 to. Zakrnele mišice od sedenja, tanke ročice, skinny fat , osteoporoza, tistih mal šlaufičev ne da veliko teže (maščoba je lahka). Pa mtosev po moje tud ne bi lagal, ni tak človek, sploh pa da ima manj kg kot v resnici, ker jih nikoli ni imel verjetno preveč. Malo bi moral dvigovat uteži, pa bi bil kar kul (in dejansko tudi pridobil kile na tehtnici pa verjetno vseeno izgledal bolj šlank kot zdaj).
Potencial ima, manjko dela (posledično stresa) ga ohranja mladostnega, če prehrano + gibanje popravi je lahko pravi jebać. Potem kakšno hudačo ujaga in je to to
U3PM ::
Potencial ima, manjko dela (posledično stresa) ga ohranja mladostnega, če prehrano + gibanje popravi je lahko pravi jebać. Potem kakšno hudačo ujaga in je to to![]()
Za 3 hudače peljat hkrati pa ne rabi niti gibat, samo tisto tobogan sliko mora čimprej zbrisat, na biljard sliki pa rabi en čik (ne prižgat, da ga ne bo astma položila), ene aviatorke, pa srajco namest t-shirta, pa se bojo fajtale, katera ga bo peljala na shrimpse, vanilla colo in odpakirala njegovo RTX 5090 iz hlač
Kockar ::
Čik+aviatorke je preveč ceneno za njegov status, njemu bolj pristaja ta nevpadljiv "bill gates" look, samo še izpilit ga mora. A veš ko maš tolk keša, da ga moraš že skrivat... oz. kot pravi tista pesem:
But real gangsta-ass niggas don't flex nuts
'Cause real gangsta-ass niggas know they got'em
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Kockar ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Burger king v btc (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Loža | 241516 (23225) | 2dark |
| » | Mcdonalds panika ob otvoritvi v Ljubljani! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 86045 (68749) | D3m |
| » | McDonald's - Ptuj & Lesce (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23676 (19036) | Gremio |
| » | Kebab vs. ostala hitra hrana (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 59059 (54724) | PINki |