Forum » Programska oprema » eDonkey & server problem
eDonkey & server problem
teac ::
Včeraj sem pač updejtal serverje v edonkeyu in mi pod jezičkom "Servers" (tam ko je spisek serverjev) piše sicer spisek serverjev, vendar imajo vsi ping, users in files 0 (nula).
Sem probal serverje dobit iz več strani, vendar je vseposod enako. Sem še probal reinstall donekya, vendar ni pomagalo.
Torej, kaj je to narobe?
ps: Tudi če server dodam ročno, mi piše enako, čeprav tam piše da ima xxx userov itd..
Sem probal serverje dobit iz več strani, vendar je vseposod enako. Sem še probal reinstall donekya, vendar ni pomagalo.
Torej, kaj je to narobe?
ps: Tudi če server dodam ročno, mi piše enako, čeprav tam piše da ima xxx userov itd..
- spremenilo: teac ()
||_^_|| ::
probi eMULO namesto donkeya. Avtomatsko updejta server listo in ma vedno ful serverjev, pa še hitrejš dela.
||_^_|| ::
sorry, ma bed.
tale pa bo taprav:)
ja isto k donki, še mal bolš. pa nastavi si shared & incoming tm k si mel od donkija tko da bo kr iste fajle naprej downloadala.
tale pa bo taprav:)
ja isto k donki, še mal bolš. pa nastavi si shared & incoming tm k si mel od donkija tko da bo kr iste fajle naprej downloadala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426022 (9306) | Freakylion |
» | Pomoc pri eDonkeyu 2000 PLSOddelek: Pomoč in nasveti | 1599 (986) | bodom |
» | eDonkeyOddelek: Pomoč in nasveti | 1726 (823) | AIDS |
» | Pomoč pri eDonkeyu2000Oddelek: Omrežja in internet | 1114 (738) | DamoskinoS |
» | KAAZA SPEEDOddelek: Omrežja in internet | 1897 (1494) | Vanich |