Forum » Operacijski sistemi » Formatiranje diska spodleti
Formatiranje diska spodleti

zegi2 ::
Pozdravljeni.
Hotel sem na novo naložiti Windowse (7 čez Visto). To sem na drugih računalnikih počel že večkrat. Tudi s tem istim dvd-jem. Seveda sem hotel disk najprej sfomatirati, takoj po bootanju z dvd-ja. Nakar dobim sporočilo, da je formatiranje spodletelo in error 0x80070057(se mi zdi). Disk je bil nato prikazan kot prazen in na njem ni več operacijskega sistema. Nadaljeval sem z namestitvijo pa mi je spet sporočilo, da je formatiranje podletelo. Ponovno sem zagnal računalnik pa spet isto - disk popolnoma prazen, formatiranje spodleti in nadaljevanje namestive ni možno.
Sicer pa računalnik daleč presega zahteve win7.
Je imel še kdo tak problem?
Hotel sem na novo naložiti Windowse (7 čez Visto). To sem na drugih računalnikih počel že večkrat. Tudi s tem istim dvd-jem. Seveda sem hotel disk najprej sfomatirati, takoj po bootanju z dvd-ja. Nakar dobim sporočilo, da je formatiranje spodletelo in error 0x80070057(se mi zdi). Disk je bil nato prikazan kot prazen in na njem ni več operacijskega sistema. Nadaljeval sem z namestitvijo pa mi je spet sporočilo, da je formatiranje podletelo. Ponovno sem zagnal računalnik pa spet isto - disk popolnoma prazen, formatiranje spodleti in nadaljevanje namestive ni možno.
Sicer pa računalnik daleč presega zahteve win7.
Je imel še kdo tak problem?

DonMatejo ::
folk na netu trdi vse živo. Od RAMa, driverjev za raid...
dj v net vpiši error pa while installing windows. ali pa nam napiši specifikacije računalnika.
dj v net vpiši error pa while installing windows. ali pa nam napiši specifikacije računalnika.

zegi2 ::
feryz, kako pa se to naredi?
Specifikacij ne poznam, nimam tega računalnika doma. Vem samo, da je RAMa 3G.
Specifikacij ne poznam, nimam tega računalnika doma. Vem samo, da je RAMa 3G.

ttommy ::
Ti je uspelo?
Sam sem imel take probleme z enim računalnikom-ni sformatiral XP,ne Win7,ne Vista.Dal sem v Hirens Boot CD vse programe za popravljanje diska skozi pa ni pomagalao.Na koncu sem disk vzel ven,ga dal v svoj računalnik in ga sformatiral v Windowsih.Nato je šel format in install XP gladko skozi.
Sam sem imel take probleme z enim računalnikom-ni sformatiral XP,ne Win7,ne Vista.Dal sem v Hirens Boot CD vse programe za popravljanje diska skozi pa ni pomagalao.Na koncu sem disk vzel ven,ga dal v svoj računalnik in ga sformatiral v Windowsih.Nato je šel format in install XP gladko skozi.
Gamer

imagodei ::
Kva je že tisto... V Biosu spremeni iz SATA na IDE mode, al kako že...
- Hoc est qui sumus -
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | inštaliranje iz usbOddelek: Pomoč in nasveti | 1118 (803) | hojnikb |
» | FormatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 4564 (3660) | bluefish |
» | Kako formatirati Win 7?Oddelek: Operacijski sistemi | 13508 (13206) | bluefish |
» | Win XP na nov prenosnikOddelek: Operacijski sistemi | 2065 (1735) | dinozaver7 |
» | wd 500gbOddelek: Pomoč in nasveti | 1483 (1181) | Zimavc |