Forum » Kaj kupiti » Spletna trgovina Mindfactory?
Spletna trgovina Mindfactory?
Setsuno ::
Živjo!
Mene pa zanima, če ima kdo izkušnje s to spletno trgovino (http://www.mindfactory.de/) ker imajo poceni stvari in naj bi dostavljali v vseh evropskih državah.
Lep pozdrav.
Ni treba odgovoriti sem že našel odgovor hvala in oprostite. :)
Mene pa zanima, če ima kdo izkušnje s to spletno trgovino (http://www.mindfactory.de/) ker imajo poceni stvari in naj bi dostavljali v vseh evropskih državah.
Lep pozdrav.
Ni treba odgovoriti sem že našel odgovor hvala in oprostite. :)
- spremenil: Setsuno ()
popster ::
mislim da sem za to trgovino ze dosti časa nazaj slišal,. no tipkovnica bo nemška, isto verjetno software in vse cene imajo zgleda zvezdico*
Lonsarg ::
Ko sem jaz naročal iz tam so še pošiljali, potem pa sem kako leto nazaj dobil email, da je account disablan, saj ne pošiljajo več v LJ...
Še ena trgovina ima podobne cene hoh.de, sem iz tam naročal enkrat veliko stvari, ta pa se mi zdi še pošilja. Sicer sem imel neprijetno izkušnjo z čakanjem, da bo končno enkrat vse na zaloki, ker enkrat ene stvari ni blo enkrat druge.. To pa je če 30 artiklov naročiš:)
Še ena trgovina ima podobne cene hoh.de, sem iz tam naročal enkrat veliko stvari, ta pa se mi zdi še pošilja. Sicer sem imel neprijetno izkušnjo z čakanjem, da bo končno enkrat vse na zaloki, ker enkrat ene stvari ni blo enkrat druge.. To pa je če 30 artiklov naročiš:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
Opkow ::
Ne. Menda je spet mozno. Je bilo govora na tem forumu, da so par dni nazaj kupovali iz HOH.de.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 406218 (72815) | Nwanko |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 284986 (119772) | darkolord |
» | Nakup TV-ja iz NemčijeOddelek: Zvok in slika | 2233 (2004) | Saintek |
» | tuje trgovineOddelek: Kaj kupiti | 6852 (5624) | kmetek |
» | geizhals.atOddelek: Kaj kupiti | 3357 (2411) | ender |