Forum » Operacijski sistemi » črno bel zaslon na windows vista
črno bel zaslon na windows vista
dmavrin ::
Sem lastnik laptopa (asus) z naložena windows visto ultimate. Ko se računalnik prižiga, je slika normalna. Šele ko pride na namizje je nekaj sekund še normalna, potem se spremeni v črno belo. Zravn sm priklopil še navaden monitor in tam je bila navadna barva... Posodobil sem driverje, zagnal regcure, vse sem že probal, vendar brez uspeha. Ostale nastavitve grafične so običajne (grafična je nvidia 9300m gs).
Kakšna zamisel?
LP, David
Kakšna zamisel?
LP, David
- spremenil: dmavrin ()
neeno ::
Kdaj se je težava pojavila ?
Kaj so zadnje spremembe (nameščanje česarkoli) preden je do težave prišlo ?
Si že probal zagnati obnovitev sistema na točko, ko je vse delovalo kot mora ? Čudi me da zadeva na drugem monitorju deluje bp... Anyway v kolikor se odločiš zagnati system restore/obnovitev sistema:
STart --> Vsi programi --> Pripomočki --> Sistemska orodja --> Obnovitev sistema
Kaj so zadnje spremembe (nameščanje česarkoli) preden je do težave prišlo ?
Si že probal zagnati obnovitev sistema na točko, ko je vse delovalo kot mora ? Čudi me da zadeva na drugem monitorju deluje bp... Anyway v kolikor se odločiš zagnati system restore/obnovitev sistema:
STart --> Vsi programi --> Pripomočki --> Sistemska orodja --> Obnovitev sistema
dmavrin ::
REŠENO...
Samo šel sem pod nadzorno ploščo in odprl tisto ploščo z nvidiinim nastavitvami ter dau na default settings. Pa se je slika pokazala.
Samo šel sem pod nadzorno ploščo in odprl tisto ploščo z nvidiinim nastavitvami ter dau na default settings. Pa se je slika pokazala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ponovno zažene namesto ugasneOddelek: Strojna oprema | 6885 (3698) | solatko |
» | Problemi pri zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 1558 (1461) | BorutK-73 |
» | Ne odpre spletnih strani, explorer.exe zamrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 1376 (1227) | rdecaluc |
» | TeŽava z ikonami na namizjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2205 (2082) | k4vz0024 |
» | računalnik se sam restartaOddelek: Pomoč in nasveti | 2211 (1916) | kodsousage |