Forum » Operacijski sistemi » Windows 7 Ultimate - LAG
Windows 7 Ultimate - LAG
Alirio ::
Pozdravljeni!
Sem lastnik windows 7 ultimate x64 in imam en zelo nadlezen problem. Vsakic, ko vstop v bilo kakšno igro mi komplet racunalnik za npr 30 sec zamrzne. Kurzor od miske se ne premika tipkovnica je nefukncijonalna... Enostavno 30 sec je racunalnik mrtev. To se dogaja pri povsem vsaki igri. Stvar pocasi postaja moteca zato bi vas prosil ce mi kdo pri temu lahko pomaga.
Že v naprej se zahvaljujem!
lp.
Sem lastnik windows 7 ultimate x64 in imam en zelo nadlezen problem. Vsakic, ko vstop v bilo kakšno igro mi komplet racunalnik za npr 30 sec zamrzne. Kurzor od miske se ne premika tipkovnica je nefukncijonalna... Enostavno 30 sec je racunalnik mrtev. To se dogaja pri povsem vsaki igri. Stvar pocasi postaja moteca zato bi vas prosil ce mi kdo pri temu lahko pomaga.
Že v naprej se zahvaljujem!
lp.
Asus P5K, Intel 2 Duo E6750 2.66MHz, NV8800 GT EVGA Overclocked, Geil 2x1GB Kit
bluefish ::
Morda gonilniki, dx,...
Je potem igranje brez težav?
Je potem igranje brez težav?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Alirio ::
Igranje je povsem brez tezav. Edini problem je ko dvokliknem npr. FIFA11 in preden mi naredi screen kjer izbiram med Settings, Play,... mi vse skupaj mrkne za kakšnih 30 sec. Potem pa se še 1x to zgodi ko vstopam v igro. Blackscreen 30 sec mrtvo in potem dela vse kot je treba.
DX je pa 11 gonilniki so pa tudi vsi originalni iz uradnih strani oz. CD-jev.
lp.
DX je pa 11 gonilniki so pa tudi vsi originalni iz uradnih strani oz. CD-jev.
lp.
Asus P5K, Intel 2 Duo E6750 2.66MHz, NV8800 GT EVGA Overclocked, Geil 2x1GB Kit
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se noče prebudit - AMDOddelek: Strojna oprema | 5493 (4994) | opeter |
» | TP-Link TL-WR1043NDOddelek: Pomoč in nasveti | 1842 (1679) | Ganon |
» | [Nujno] Bridiging ModemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1670 (1497) | zanjan |
» | Grafična karticaOddelek: Igre | 863 (753) | muzičar |
» | Mreža počasnostOddelek: Operacijski sistemi | 874 (765) | Daniel |