Forum » Pomoč in nasveti » pekač
pekač
boumzie ::
Lep pozdrav vsem skupaj!kupil sem nov lg-jev pekač (32*10*40),vendar mi cd speče minimalno v desetih minutah,se pravi z 8x hitrostjo,neglede na kaksno brzino nastavim v software-u.Je pa res da imam star racunalnik,celerona 400mhz,pa staro plato pa vse....,mi lahko kdo razloži v čem je problem in mi svetuje kako zadevo pohitrit če se le da prosim lepo.ok,za vase odgovore se vam ze vnaprej lepo zahvaljujem.pozdrav
Hja zdaj mi je uspelo skrajšat čas pečenja 700 mb cd-ja na 8 minut(pri 32 kratni hitrosti!?),tak da očitno še vedno ne dela tak kot bi mogel.Ma še kdo kak predlog prosim?
Lime ::
Pa to snemaš iz CD-ja na CD on the fly ali snemaš iz diska?
Ker iz CD-ja na CD je normalno da traja malo dlje.
Ker iz CD-ja na CD je normalno da traja malo dlje.
saj zdaj sem vkljucil funkcijo dma na cd romu,pekaču in disku,pa je ze bolse,tak da mislim da hitreje nebo slo,speče iz cd-ja na cd v cirka 4,5 minute.hvala za nasvete.lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | muzika na DVD-ju???Oddelek: Zvok in slika | 2365 (2129) | matrix2 |
» | PIO mode problem - pomagajteOddelek: Pomoč in nasveti | 1373 (1319) | ajko |
» | Nero audio Cd vprašanjeOddelek: Programska oprema | 1621 (1486) | Han |
» | Na katero vodilo priklopit pekac?Oddelek: Strojna oprema | 893 (775) | ali3n |
» | Neenakomeren pretok podatkov v CloneCDju :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1754 (1388) | AnWar |