Forum » Zvok in slika » Oznake Philipsovih LCD-jev
Oznake Philipsovih LCD-jev
olinad1 ::
Nekako sem se odločil za nakup Philipsovega LCD-ja letošnje serije7.Ker mi je 46PFL7605H malo drag, mi je padel v oči cenejši 42PFL7685H,vendar me moti, ker te oznake ni pri slovenskem zastopniku , ampak ima 7-ka le 40 in 46 inčni model. Klikal sem malo po Philipsovi strani in ta model našel edino na Češkem trgu. Čeprav na strani prodajalca pri nas piše, da je garancija dve leti, me malo skrbi, da ne bi imel težav pri morebitnem uveljavljanju garancije.
Rad pa bi tudi vprašal poznavalce, kako se obnesejo ti televizorji.
Lep pozdrav
Rad pa bi tudi vprašal poznavalce, kako se obnesejo ti televizorji.
Lep pozdrav
djordjevic ::
Najbolje, da vprašaš direktno na Philips Slovenija, sam pa si že dobra tri leta lastim Philipsa serije 7 (starejši model) in nisem nikoli niti za hip obžaloval nakupa. V vsakem primeru pa danes najbrž ne moreš zgrešiti, če kupiš televizor vreden okoli 1000EUR, najsi je Philips, Sony, Samsung ali LG (če se omejimo na LCD).
No grave is deep enough to keep us in chains.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katera znamka LCDOddelek: Kaj kupiti | 4455 (3190) | billgates |
» | Prosim za nasvet: Philips 37PFL7605H LCD LEDOddelek: Kaj kupiti | 3497 (3427) | trnvpeti |
» | PHILIPS 37PFL8404H ali LGSL8000Oddelek: Kaj kupiti | 3008 (2107) | Leks |
» | Nakup Sharp LC42DH77E iz .si ali .co.uk , Kako prejeti paket (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8491 (6531) | Keyser Soze |
» | Nov Philips-ov LCD TVOddelek: Zvok in slika | 6498 (3665) | klemen91 |