Forum » Mobilne tehnologije » Novatel Wireless Ovation MC930D
Novatel Wireless Ovation MC930D
nightbird ::
Pozdravljeni!
Mam modem Novatel Wireless Ovation MC930D. Kupil sem ga pri mobitelu za uporabo instant interneta. Razmišljam da bi preklopil na T-2 zaradi ugodnejše ponudbe.
Zanima me če so ti modemi odklenjeni za druge operaterje al kako lahko to preverim?
Ima kdo izkušnje s T-2 mobilnim internetom? so ok povezave (v ljubljani)?
lp
Mam modem Novatel Wireless Ovation MC930D. Kupil sem ga pri mobitelu za uporabo instant interneta. Razmišljam da bi preklopil na T-2 zaradi ugodnejše ponudbe.
Zanima me če so ti modemi odklenjeni za druge operaterje al kako lahko to preverim?
Ima kdo izkušnje s T-2 mobilnim internetom? so ok povezave (v ljubljani)?
lp
popster ::
Ni nujno da so odklenjeni, nevem na kak način bi imel drugi ponudnik ugodnejšo ponudbo, verjetno imajo samo drugo filozofijo..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 Optika TV & Internet (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17597 (4832) | WaterBoy |
» | garantiran upload na optiki - T-2 ali telekom?Oddelek: Omrežja in internet | 5241 (4284) | mojster_joni |
⊘ | Kaj se dogaja z neodvisnim T2 forumom?Oddelek: Omrežja in internet | 5164 (4294) | Tilen |
» | T-2 in mobilna telefonija (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9283 (6398) | nekdo123 |
» | Mmobil (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 5273 (3420) | Jan987 |