Forum » Hlajenje in modifikacije » kako se vam zdi moje ohisje?
kako se vam zdi moje ohisje?
bodom ::
evo, koncno sm uspel poslikat svoje ohisje
kaj se vam zdi?
na levi zraven moj zvesti spremljevalec z 1Mbit v riti...
komentarji zazeleni
LP
kaj se vam zdi?
na levi zraven moj zvesti spremljevalec z 1Mbit v riti...
komentarji zazeleni
LP
zupo ::
*plosk *plosk
Zelo lep mod. Edino CD-rome bi lahko še prebarvu.
Kako si sliko naredu?
lp
zupo
Zelo lep mod. Edino CD-rome bi lahko še prebarvu.
Kako si sliko naredu?
lp
zupo
Jst sm drgač zupo, sam ma očitno že nekdo ta nick...
Silence-r ::
Sam tko: ce bi biu na tvojem mestu bi ohisje prebarval v crno dodal ksno modro svetlobo inside da bi se melodična modrina COBa izžarevala v pravem stilu black metalske logike:))
In ko pomisliš da ne more biti slabše, ti nekdo vzame še to upanje!
lepo, da je se komu vsec
zupo: slika je zascitni znak skupine Children Of Bodom. o barvanju CDROM-ov pa se se odlocam
Silence-r: sej sm tud jst hotu mal prebarvat, sam bi blo prevec dela...bom vidu oz. premislu 'in the future'...
LP
zupo: slika je zascitni znak skupine Children Of Bodom. o barvanju CDROM-ov pa se se odlocam
Silence-r: sej sm tud jst hotu mal prebarvat, sam bi blo prevec dela...bom vidu oz. premislu 'in the future'...
LP
icek ::
Children of BODOM!!!!!!
ZAKON!
Silence-r: COB niso nikoli bili black metal...
bodom: si bil ze kdaj na njihovem koncertu? Noro je. Kje pa si dobil te nalepke (ali kaj pac je to)?
ZAKON!
Silence-r: COB niso nikoli bili black metal...
bodom: si bil ze kdaj na njihovem koncertu? Noro je. Kje pa si dobil te nalepke (ali kaj pac je to)?
icek: hehe
itak, d best so!!!
ej zal se nism bil na nobenmu njihovem spilu...mam pa namen it cimprej. a ti si ze bil?
ja je nalepka ja...sm taprvo hotu s sprejem nardit zadevo...sam je tezko sence nardit. hja, skeniral sm njihovga 'reaper-ja' s plate in ga sprintal na nalepko. pol pa mal obrezavanja, se napis dodal in voila
lohk se kej javis na cob@email.si.
ja itak da COB niso black metal...so Death melodic metal!!!
LP
itak, d best so!!!
ej zal se nism bil na nobenmu njihovem spilu...mam pa namen it cimprej. a ti si ze bil?
ja je nalepka ja...sm taprvo hotu s sprejem nardit zadevo...sam je tezko sence nardit. hja, skeniral sm njihovga 'reaper-ja' s plate in ga sprintal na nalepko. pol pa mal obrezavanja, se napis dodal in voila
lohk se kej javis na cob@email.si.
ja itak da COB niso black metal...so Death melodic metal!!!
LP
zvitorepec ::
Temu, pri najboljsi volji, ne mores reci modifikacija. Nalepka pac se ne pomeni kakrsnekoli spremembe na ohisju.
Zal...
Zal...
HOWGH!
kuglvinkl ::
Dva sta me že prihitela. Ampak, ...
Postaj ali pa daj link od kište kot jo izštancajo v fabriki. Da primerjamo.
Med tem: tista dva venta na stranici sta orig. ali si ti rezal?
Postaj ali pa daj link od kište kot jo izštancajo v fabriki. Da primerjamo.
Med tem: tista dva venta na stranici sta orig. ali si ti rezal?
Your focus determines your reallity
hja, skeniral sm njihovga 'reaper-ja' s plate in ga sprintal na nalepko. pol pa mal obrezavanja, se napis dodal in voila
+ podatek od Percija:
definiraj mod.
Zdi se, da se štirje tu kurchimo, da tu ne gre za mod. Jako banalno. Po moje, vsaj jaz, hočemo reči, da če že hočeš predstaviti svojo umetnino, se vsaj potrudi.
Še enkrat, tu ne gre za analogijo Googl "aferi". Samo ostalim, ki so tako navdušeno ploskali "dosežku" hočem reči, da na zemeljski krogli resnično obstajajo tudi modi, ob katerih ti zastane dih. Nemalo jih je tudi tu, na STju.
Ostalim: le postajte slike svojih kišt. Tudi če ste se potrudili kakor se je bodom. Bomo predlagali dodatne posege v drobovino in pleh.
Zdej pa pilo v roke...
BTW: danes sem se menil z enim (avto)ličarjem. Pravi, da mi lahko štrihne vse skupaj za 4-5k SIT. Aha, naj se odločim za avtolak?
+ podatek od Percija:
definiraj mod.
Zdi se, da se štirje tu kurchimo, da tu ne gre za mod. Jako banalno. Po moje, vsaj jaz, hočemo reči, da če že hočeš predstaviti svojo umetnino, se vsaj potrudi.
Še enkrat, tu ne gre za analogijo Googl "aferi". Samo ostalim, ki so tako navdušeno ploskali "dosežku" hočem reči, da na zemeljski krogli resnično obstajajo tudi modi, ob katerih ti zastane dih. Nemalo jih je tudi tu, na STju.
Ostalim: le postajte slike svojih kišt. Tudi če ste se potrudili kakor se je bodom. Bomo predlagali dodatne posege v drobovino in pleh.
Zdej pa pilo v roke...
BTW: danes sem se menil z enim (avto)ličarjem. Pravi, da mi lahko štrihne vse skupaj za 4-5k SIT. Aha, naj se odločim za avtolak?
Klemenn ::
jz mam doma isto ohišje sm mam na levi strani druga 2 venta dana gor...pa pleksi je not...aja še modra neonka....zdej pa zbiram material za novo stranico da bom naredil tak da bom dal vente mal višje...da mi bodo še na grafično pihal...k je leadtekova pa ma itak dobra rebra pa td..
IceIceBaby ::
kuglvinkl definitivno se splaca dat licarju strihat. razlika itak ni velika. Za 1 sprej das cca 1500 sit pa rabis najmanj 2 + temeljna barva je dobro ce je itd. Pa nebos doma nikol tolk kvalitetno pobarval kot avtolicar ki pomoznosti se v pec fukne vse skup.
kar se pa "moda" tice se pa strinjam. Lepa kista, ampak ni razlike od serijske, razen nalepke.
kar se pa "moda" tice se pa strinjam. Lepa kista, ampak ni razlike od serijske, razen nalepke.
Silence-r ::
Ja glede definicije zvrsti metala od COB (izven teme sicer)! Jst bi reku da je njihova prava definicija finski melodic black-death metal... Black sm omenu pac zato ker bi se kišta prefarbala v črno->sklepaj dalje!
In ko pomisliš da ne more biti slabše, ti nekdo vzame še to upanje!
hja, ce bi se jst hotu hvalit z MODIFIKACIJO ohisja, bi to ze v topic-u napisal. ker pa to ni, sm pol napisal kako se vam zdi...poslikava.
so me sam zanimala mnenja, ce bi se dalo se kej prebarvat al tazga.
o zvrsteh metala pa rajs nebi zdej, ker ne pridemo nikamor...ker si vsak po svoje razlaga tole.
na zivce mi pa grejo npr. taprave modifikacije, ko tip porabi za tist enih 200k po moznosti in ma notr enga celerona 300, LOL. namest ene 'da ne recem bedne' modifikacije bi si lohk nabavu eno posteno masino z navadnim ohisjem.
LP
so me sam zanimala mnenja, ce bi se dalo se kej prebarvat al tazga.
o zvrsteh metala pa rajs nebi zdej, ker ne pridemo nikamor...ker si vsak po svoje razlaga tole.
na zivce mi pa grejo npr. taprave modifikacije, ko tip porabi za tist enih 200k po moznosti in ma notr enga celerona 300, LOL. namest ene 'da ne recem bedne' modifikacije bi si lohk nabavu eno posteno masino z navadnim ohisjem.
LP
kst: tnx!
na zivce mi pa grejo npr. taprave modifikacije, ko tip porabi za tist enih 200k po moznosti in ma notr enga celerona 300, LOL. namest ene 'da ne recem bedne' modifikacije bi si lohk nabavu eno posteno masino z navadnim ohisjem
Na živce? ...
na zivce mi pa grejo npr. taprave modifikacije, ko tip porabi za tist enih 200k po moznosti in ma notr enga celerona 300, LOL. namest ene 'da ne recem bedne' modifikacije bi si lohk nabavu eno posteno masino z navadnim ohisjem
Na živce? ...
aja sori tist moment nism najdu druge besede...pac bedno se mi zdi. sej lepo da se clovek potrudi za mod. sam kaj bi za ta dnar mel ze kako posteno masino pa bi blo
LP
LP
jRk0 ::
Saj v bistvu clovek ni napisal, da je to modificirano ohisje, ker tudi ni;)
par nalepk na ohsiju modifikacija pac ni.
Pa mislim, da je v orginalu ohisje lepse kot pa s temi nalepkami.
ampak to je samo moje mnenje tak da ce je tebi vsec, ti mej takega. glavno da je tebi vsec...
par nalepk na ohsiju modifikacija pac ni.
Pa mislim, da je v orginalu ohisje lepse kot pa s temi nalepkami.
ampak to je samo moje mnenje tak da ce je tebi vsec, ti mej takega. glavno da je tebi vsec...
You fuck up once, you loose two teeth.
ee, koncno en k je dojel da to ni modifikacija...al je lepo al ne, pa je tezko komentirat za tiste, ki COB ne poznajo in ne vejo kaj pomen tist stari ata s koso
LP
LP
V-i-p ::
To ohišje prodaja Megahit Maribor, cena je z napajalnikom 12.200 sit, midi tower, 487x242x540mm, model pa je: MS - P422 (lahko da imajo pri Megahit-u model vnešen pod ez4000 ali premium). Jst ga nimam, samo nekateri poročajo da ni vredu. Zgleda pa lepo. Pa še slikca ali dve:
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: V-i-p ()
Xplicit ::
hmmm - zakaj pa nebi bil uredu - sej je sam skatla - njena funkcija je sam ta da drzi vse skupi, pa da lepo zgleda.
Edin problem k si ga lahk predstavlam je ta da je zracenje v k***u, drugac pa nevem kaj bi slo lahka se narobe
Edin problem k si ga lahk predstavlam je ta da je zracenje v k***u, drugac pa nevem kaj bi slo lahka se narobe
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem dober rock, metal - predlogiOddelek: Sedem umetnosti | 1288 (943) | Outcast |
» | Zvrsti glasbe. Metal/Rock in pa TechnoOddelek: Sedem umetnosti | 6791 (6109) | Tear_DR0P |
» | Kero Muzko Poslušate??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9604 (8072) | OmegaM |
» | Metal (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11711 (10834) | icek |
» | 400w napajalec se preveč greje..kaj naredit?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1208 (831) | fRiK0 |