Forum » Zvok in slika » LED TV LG 47SL90 in Hišni kino Philips HTS7200
LED TV LG 47SL90 in Hišni kino Philips HTS7200
kikialeks ::
Živjo, potrebujem pomoč.... In sicer želim da mi predvaja zvok iz televizorja preko hišnega kina.... In to nikakor ne gre. Naredila sem povezavo HDMI in Avdio povezavo... Narejeno po navodilih, zvezano pravilno amapk ko želim gledat TV in imeti zvok preko hišnega kina ni nič, tišina.... Ima kdo kakšno idejo mogoče kaj bi še lahko bilo?
V navodilih hišnega kina piše enostavno povežeš Audio kable, določiš AUX 1 in to naj bi bilo to, ampak zadeva ne dela
V navodilih hišnega kina piše enostavno povežeš Audio kable, določiš AUX 1 in to naj bi bilo to, ampak zadeva ne dela
kikialeks ::
Kabel je popolnoma nov, kupljen včeraj, tako da to pomoje ni razlog... Nastavitve v TV-ju in hišnem kinu sem tudi pregledala, če bi bilo treba karkoli vklopit, pa nič ne najdem... :(
kremenko1 ::
Kolikor jaz vem mora biti HDMI kabel 1.4 da deluje v obe smeri večina pa je še vedno 1.3. In pa tudi hišni kino mora omogočati IN/OUT na istem priklopu. Sam sem moral zvok na receiver speljati po optiki.
sinalko ::
matejtaj ::
Sinalko,
mene pa zanima, kako si zadovoljen z 42LE5500, odločam se namreč za nakup tega televizorja.
mene pa zanima, kako si zadovoljen z 42LE5500, odločam se namreč za nakup tega televizorja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako dati zvok iz tv na hisni kino??? Prosim za pomocOddelek: Zvok in slika | 5391 (4983) | krepki |
» | Zvok iz TV na hišni kino preko HDMI kablaOddelek: Zvok in slika | 7523 (7284) | Zvezdica27 |
» | Plazma ali LED LCD (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 29200 (26125) | gorann |
» | Prenos zvoka iz TV na hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 5898 (5636) | SkyEye90 |
» | Hišni kino Sony in LCD Philips - Kako nastaviti zvok?Oddelek: Zvok in slika | 4097 (3839) | Dekinio |