» »

Po formataciji naloženo prejšnje stanje

Po formataciji naloženo prejšnje stanje

BStne ::

Zanima me ce obstaja kak dober program, za narediti neke vrste "image" mojega računalnika, torej vse od programov do datotek,nastevitev itd. Potem ko bi računalnik formatiral bi samo ta image naložil in bi bili vsi driverji porihtani. Upam da sem bil razumljiv kaj iščem.

Lonsarg ::

Image lahko narediš edino od cele particije oziroma diska. Recimo CloneZilla je fajn. AMPAK, če ti particijo formatiraš in potem image nazaj maš računalnik v identičnem stanju, kot pred formatom. Torej z formatom si naredil natanko nič, image izniči vse, kar je format naredil.

Tak da ne razumem kaj točno bi rad z formatom dosegel, fora formata je, da maš preveč razne šara gor, programov itd, pokvarjene nastavitve.. pa da hočeš svežo inštalacijo. To je edina fora formata.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

ja jaz bi rad da ko formatiram komp pa nastavim vse stvari programi za delo,driverji,config winsew, kar mi vzame pol dneva, torej tak sistem bi jaz potem vedno nalagal ko zaspemam komp v 2 mescih. drugače bom pa pogledal, tnx azgard.

Lonsarg ::

Aja to pa je praktično potem ja. Naredi svežo inštalacijo, z vsemi nastavitvami, pa šele potem image. Potem pa lahko vsake 2 mesca sam ta imaga nazaj gor rukneš, tko ene 15 minut dela clonezilla in maš svež sistem:)

Lawler_ ::

Acronis True Image.

Enterprise ::

Windows 7; posnetek sistema?

huh

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

težave z zagonom računalnika po kloniranju diskov

Oddelek: Pomoč in nasveti
475759 (4765) gruntfürmich
»

Program za backup windows sistema z vsemi nastavitvami ter programi

161918 (1360) delfinus
»

Samsung_SSD_840EVO_Kloniranje diska ne gre!

81479 (1219) MIHAc27
»

Inštalacija Windows 7 (strani: 1 2 )

5611095 (10215) RuskiSnajper
»

Windows 7 RTM vaša ocena ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Operacijski sistemi
16916542 (10419) Galaxy

Več podobnih tem