Forum » Omrežja in internet » Lokalni spletni strežnik ne dela!
Lokalni spletni strežnik ne dela!
ares ::
Pozdravljeni!
Ko napišem v beležnico, kratek program da vidim, če spletni strežnik dela, mi napiše to:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) in C:\server\www\index.php on line 2
Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061)
Kje bi lahko bil problem???
lp
Ko napišem v beležnico, kratek program da vidim, če spletni strežnik dela, mi napiše to:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) in C:\server\www\index.php on line 2
Kje bi lahko bil problem???
lp
- spremenil: Primoz ()
Ja to mislem da mi ne dela! Kako lahko popravim? Sem poskušal še 1x instalirati oz. Repair mysql, vendar mi javi neko napako? Mogoče je to problem? '
Zgodovina sprememb…
- polepsal: KoMar- ()
Gost ::
Namesti Mysql Community server iz Mysql domače strani in poženi. V osnovi je to precej otročje lahko.
Preveriš pa s CTRL+ALT+DEL, če je med procesi.
Preveriš pa s CTRL+ALT+DEL, če je med procesi.
Lion29 ::
ma mislim, da ti je problem le v host filetu, da nimas dolocenega localhost-a....
torej v beleznici odpres
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
in mu dodas vrstico
127.0.0.1 localhost
ce pa je ze notri pa samo odkomentiras (odstranis #)
torej v beleznici odpres
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
in mu dodas vrstico
127.0.0.1 localhost
ce pa je ze notri pa samo odkomentiras (odstranis #)
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Sem odstranil vrstico v hosts, resetiral apacheja, pa še zmeraj mi nič ne dela. Ko poskušam spletni strežnik, mi napiše isto kot zgoraj. Ko poskušam mysql, mi napiše da se ne more prijavit v strežnik. A je še kakšna rešitev?
Zgodovina sprememb…
ne odstranit vrstice!!!
lih vrstica mora bit! (samo ne sme biti zakomentirana)
lih vrstica mora bit! (samo ne sme biti zakomentirana)
Vrstica je nazaj, ne dela! Kako preverim če strežnik mysql teče, prosim malo bolj natančno? Hvala
Zgodovina sprememb…
Vrstica je nazaj, ne dela!!!! Kako preverim če strežnik mysql teče, prosim malo bolj natančno????hvala
a lahko sem prilepis vsebino tega hosts file-ta, da vidm kaj mas not?
Kako vem, če teče strežnik??nekaj mi prikaže ja...:). Mogoče pa je napaka v instalaciji, ko poskušam še 1x instalirat mysql in spremenit geslo mi kljukice pri "start servicu" ne da in mi pokaže napako.......(spodaj):
Navodilo na "0x005f0750" se je sklicevalo na pomnilnik "0x00000000" Pomnilnika ni bilo mogoče "read".....hmmmmmmmm??????
Navodilo na "0x005f0750" se je sklicevalo na pomnilnik "0x00000000" Pomnilnika ni bilo mogoče "read".....hmmmmmmmm??????
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 252135 (26800) | miko22 |
» | Težave z MySQL povezavoOddelek: Izdelava spletišč | 2643 (2248) | la_mer |
» | MySQL problemOddelek: Omrežja in internet | 1394 (1341) | trnvpeti |
» | Rolan d.o.o. spletna trgovina hackOddelek: Omrežja in internet | 2361 (1966) | Tr0n |
» | mysql napakaOddelek: Izdelava spletišč | 770 (715) | Red_Mamba |