Forum » Omrežja in internet » Brickan FON 2100
Brickan FON 2100
jc ::
Živjo,
med posodobitvijo DD-WRT na Foneri, mi ga je uspelo brickati (firmware se ni naložil do konca, ko se je prekinila povezava). Poskusil sem priti do njega preko etherneta, na standardnih naslovih - 192.168.1.254 in tistega 169. vendar neuspešno. Na spletu sem našel tudi navodila, kako narediti serijski kabel s pomočjo starega kabla za mobilni telefon, vendar tudi ni delovalo. Bi mi lahko kdo pomagal debrickati oz. če se mu kje doma valja kabel.
Lp,
Jure
med posodobitvijo DD-WRT na Foneri, mi ga je uspelo brickati (firmware se ni naložil do konca, ko se je prekinila povezava). Poskusil sem priti do njega preko etherneta, na standardnih naslovih - 192.168.1.254 in tistega 169. vendar neuspešno. Na spletu sem našel tudi navodila, kako narediti serijski kabel s pomočjo starega kabla za mobilni telefon, vendar tudi ni delovalo. Bi mi lahko kdo pomagal debrickati oz. če se mu kje doma valja kabel.
Lp,
Jure
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11504 (4069) | acookook |
» | Povezava računalnika z TV-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 26115 (2259) | ST-777 |
» | Kateri UTP kabel?Oddelek: Omrežja in internet | 14320 (4495) | Lonsarg |
» | problem s F-UTPjem.....Oddelek: Omrežja in internet | 1879 (1745) | Pyr0Beast |
» | eksterni usr modem - ne dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1043 (945) | Lith |