» »

Nakup multifunkcijske naprave/tiskalnika

Nakup multifunkcijske naprave/tiskalnika

TehDucky ::

No problem sem opisal že v tej temi Problem s tiskalnikom da pač cinca. Po tanovem pa še črno-belih kopij ne dela... Verjetno bi stal servis za popravilo skoraj polovico ceno novega tiskalnika (bil 110€). No ker je sedaj na trgu že kar nekaj novih tiskalnikov z Wifi, me zanima kako to sploh dela. Verjetno mora imeti računalnik že Wifi sprejemnik kajneda ? Potem za stacionarno kišto to odpade, lahko pa še zmeraj USB2 priklopim. Se pa gre bolj mati, ker smo kupili nov prenosnik in bi si želela, da lahko z udobja fotelja printa stvari. Gledal sem pa tegale http://www.bigbang.si/racunalnistvo/tis...

Sam z Lexmark tisklaniki nimam nobenih izkušenj, tako da če lahko kdo pove kaj o njih. Mi je pa všeč ta 3 letna garancija, ker temu je pač tole se zgodilo po okoli 1,5-2 letih. Namreč, če nam zdrži tista 3 leta kolikor ima garancije, nam potem ni problema dati za novega še 100€. Smo pa bolj v finančni stiski ta trenutek, tako da nakup kakšnega barvne laserske multifunkcijske naprave odpade. Glede HP imam kar nekaj slabih izkušenj. Tale tiskalnik, pa tudi prenosnik za okol 1400€ ga skoz heca. Disk je po okoli 2 mescih crknil, bil zamenjan, nato pa še enkrat kakšne par mesecov kasneje. Sedaj se že čuje tanajnovjši disk kako bo spet "razpadel". Tako da zaenkrat bom dal roke mal stran od HP.

Sepravi long story short, je tiskalnik na drugmu linku dober za svojo ceno in če je lexmark kvalitetna znamka. Hvala

Najlepša hvala vsem za odgovore, sem se na podstavki vaših odgovorov odločil za http://www.bigbang.si/racunalnistvo/tis...

Lp

__X__ ::

:)

Pred nakupom preveri še ceno črnil!

Sem sem :)

EWER115 ::

Po mojem mnenju bi bila bolsa izbira za isti denar CANON pixma MP640 dost bolši skener, tiskanje na CD na splošno bolši tiskalnik za ceno isto okoli 150-160EUR
Lp!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7430796 (20066) bobby
»

Nakup tiskalnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6317459 (15578) SLO_Matej
»

Kateri tiskalnik?

182977 (2507) flood
»

Katero multifunkcijsko napravo - cca. 100 eu ? (strani: 1 2 )

517665 (6379) 5er13
»

Multifunkcijska naprava

455496 (4204) BCSman

Več podobnih tem