» »

Problem s tiskalnikom

Problem s tiskalnikom

TehDucky ::

Imam en problem s tiskalnikom/multifunkcijsko napravo. Nekaj časa nazaj sem hotel nekaj sprintati in namesto barv kot so bile na monitorju, so bile totalno nerealistične barve, zelo živih odtenkov. Poleg tega pa tudi ko hočem skopirati, dela izjemno grdo. Recimo 1cm slike je še kar ok, naslednji 1cm pa zelo grd, švoh barva, ali pa kar barve sploh nanese in se vidi belo. Nato spet malo bolje in spet slabo. To se ponavlja do konca. Pa sem mislil, da je problem v kartuši, da je prazna. No ker smo bili na morju vmes je nisem kupil. Sedaj ko pa že skoraj nujno potrebujem, je pa sledeča stvar čisto enaka z original kartušo (bila je tudi prej). Gre se za HP C3180 Photosmart.

Me zanima kaj bi lahko bil problem in če je stvar izven garancije koliko bi prišel servis. Če je servis drag, potem bi se odločili rajši za novega, vendar bolj kvaliteten tiskalnik, po vsej verjetnosti barven laserski in verjetno obenem tudi multifunkcijska naparava.

Hvala za odgovore, LP

popster ::

Sam imam tiskalnik v podobnem stanju, manjka ena barva in ga zato uporabljam za stvari ki so uredu tudi "grde"

Najberž bo nov tiskalnik bolj prijazen do denarnice.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
17039362 (23076) gazer
»

Hewlett-Packard množično onesposobil neoriginalne kartuše (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
6724896 (19369) svecka
»

Multifunkcijska naprava (do 200 EUR)???

194645 (2740)          
»

barvni laserski printer - multi naprava

385715 (3446) mailer
»

Svetovni nateg pri kartušah (strani: 1 2 )

7221138 (18087) mat xxl

Več podobnih tem