Forum » Programska oprema » Chrome - težave s scroll-om
Chrome - težave s scroll-om
koJan ::
Živjo!
Imam nov laptop lenovo g560. Naložene imam originalne windows 7 Home Premium.
Za spletni brskalnik že kakšno leto uporabljam Google Chrome, zdaj pa se mi je pojavila prva prava težava.
Ko hočem z touchpadom potovati po strani (scroll - ali nekaj temu podobnega, če sem se zmotil v angleščini) mi stran ne teče tekoče.
V drugih programih teh težav ni. Prav tako se samo pri Chromu pokaže ob drsenju črna ikona, ki že igleda bolj masivna, in ne original windows ikona.
Se komu sanja kaj bi lahko bilo narobe?
Kako naj odpravim pomanjkljivost?
Hvala za odgovor,
Lep pozdrav,
Jan
Imam nov laptop lenovo g560. Naložene imam originalne windows 7 Home Premium.
Za spletni brskalnik že kakšno leto uporabljam Google Chrome, zdaj pa se mi je pojavila prva prava težava.
Ko hočem z touchpadom potovati po strani (scroll - ali nekaj temu podobnega, če sem se zmotil v angleščini) mi stran ne teče tekoče.
V drugih programih teh težav ni. Prav tako se samo pri Chromu pokaže ob drsenju črna ikona, ki že igleda bolj masivna, in ne original windows ikona.
Se komu sanja kaj bi lahko bilo narobe?
Kako naj odpravim pomanjkljivost?
Hvala za odgovor,
Lep pozdrav,
Jan
- spremenil: koJan ()
koJan ::
probi z drugim brskalnikom?
Ravno v tem je trik, da drugi brskalniki delajo tako kot je treba (v mislih imam IE in FF).
Poskusil sem že z ponovno instalacijo Chroma pa nič. Mogoče bi moral program najprej odstraniti in ga potem ponovno naložiti?
Obstajajo razširitve, pa sem se jih malo ustrašil saj pred nastavitvijo želijo dostop do zbiranja podatkov o uporabi spletnih storitev..."Ta razširitev potrebuje dostop do: Vaši podatki na vseh spletnih mestih".
https://chrome.google.com/extensions/de...
V bistvu je edini problem ob uporabi touchpada, miška deluje kot je treba.
Nastavitve se med seboj za eno in drugo strojno opremo ne razlikujejo. Imam pa na laptopu ELAN-smart pad.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla in Samsung razvijata nov pogon za brskalnike na Android/ARMOddelek: Novice / Brskalniki | 8826 (6861) | Nummy |
» | Evropska komisija bo začela postopek zoper Microsoft (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 20479 (18143) | thramos |
» | V Windows 8 za EU izbira brskalnika (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 33519 (31209) | Icematxyz |
» | Kateri najhitrejši brskalnik je v deželi tej? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 29385 (26038) | JohanP |
» | Opera za iPhone (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 24232 (22914) | sirotka |