Forum » Pomoč in nasveti » Gonilnik za čitalca kartic
Gonilnik za čitalca kartic
gamemen ::
zdravo.
na novo sem si naložil windovse, sedaj pa ne najdem gonilnikov za čitalca kartic.
mogoče kdo ve kje bi se dalo dobiti gonilnike za čitalce kartic?
imam pa čitalec kartic ki se vgradi v računalnik in se priklopi na USB priklop na matični plošči.
na čitalcu je še 1 USB vhod ki deluje brezhibno.
uporabljam pa Windows XP Professional Service Pack 3.
hvala za odgovore.
lp
na novo sem si naložil windovse, sedaj pa ne najdem gonilnikov za čitalca kartic.
mogoče kdo ve kje bi se dalo dobiti gonilnike za čitalce kartic?
imam pa čitalec kartic ki se vgradi v računalnik in se priklopi na USB priklop na matični plošči.
na čitalcu je še 1 USB vhod ki deluje brezhibno.
uporabljam pa Windows XP Professional Service Pack 3.
hvala za odgovore.
lp
Mitch ::
Čitalci kartic ne potrebujejo gonilnikov, vsaj tisti ne, ki se priklopijo na USB port (notranji ali zunanji)...
bosslipxx ::
Da ne odpiram nove teme si jo malo izposodim:
Kupil sem vgradni čitalec spominskih kartic, kateri bi moral delati, po proizvajalčevo, na Visti. Sam imam gor Win 7.
Ko ga priključim na matično (9 pinski priključek, zraven na matični piše USB), mi prenehata delovati USB priključka, ki sta na sprednji strani ohišja. Ko ga odklopim spet začneta sprednja USBja delovati.
V času ko je čitalec kartic priključen, sicer prebere SD in MC kartice, če pa kaj vključim v USB priklop na čitalcu, pa Winsi mečejo neke napake o ne prepoznani USB napravi.
Se komu zdi, da čitalec ne dela kot bi moral, ali moram na matični kaj vklopit ali v Biosu.
Hvala za pomoč.
Kupil sem vgradni čitalec spominskih kartic, kateri bi moral delati, po proizvajalčevo, na Visti. Sam imam gor Win 7.
Ko ga priključim na matično (9 pinski priključek, zraven na matični piše USB), mi prenehata delovati USB priključka, ki sta na sprednji strani ohišja. Ko ga odklopim spet začneta sprednja USBja delovati.
V času ko je čitalec kartic priključen, sicer prebere SD in MC kartice, če pa kaj vključim v USB priklop na čitalcu, pa Winsi mečejo neke napake o ne prepoznani USB napravi.
Se komu zdi, da čitalec ne dela kot bi moral, ali moram na matični kaj vklopit ali v Biosu.
Hvala za pomoč.
slo-fishing.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP prenosnik - vgrajen čitalec kartic (čuden problem)Oddelek: Strojna oprema | 1377 (1298) | SimplTech |
» | USB 2.0 razdelilni kabel na matični ploščiOddelek: Strojna oprema | 1902 (1764) | toblak |
» | usb device not recognizedOddelek: Strojna oprema | 3142 (1612) | RutS |
» | USB problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2232 (1985) | Swiwer |
» | Vista in USB prenašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1671 (1280) | solatko |