» »

3d modro rdeča očala + GeForce

3d modro rdeča očala + GeForce

Dafri ::

No okej moji problemi si sledijo:
Enkrat sem na www.nvidia.com videl da je za presneti nek program, ki ti malo modifya display na geforcu tako da ko igraš igrice in si nadeneš 3d očala vidiš pač vse 3d. Men se zdi da to ni bil wickedGL (ta bi bil tut kul samo ko ne podpira vseh igric). nvidiin site sem po dolgem in počez preiskal ampak nisem našel podobnega progrrama. Torej a kdo ve kateri je to program oz. kje se ga da dobit?
Aja pa a kdo ve kje se da dobit una rudečo modra očala?

Trupl0 ::

stari...se mi zdi da za to ni programa temveč so za to gonilniki in sicer jih boš opazu pod imenom Stereo display al neki tazga sej boš vidu pod download sekcijo...več pa ne vem ker jih nimam:'( ...pravjo da ti dost oči sfuka, pa ne vem kok je kej resnice na tem
If you are going through Hell, keep going !

Dafri ::

Hmm kot sem jaz prebral na http://www.nvidia.com/view.asp?IO=IO_20... (to je tist ko sem šel na stereo display al neki) izpade da je to za 3D očala (ala virtual reality). Jaz pa vem da je bil en progy ki ti naredi tako da ti to gledaš iz unimi rdečo modrimi očali...

l-note ::

Tole bi blo pa full dobr če bi se dal kje dobit. Mislm tist z očali: rdečo-modrimi.

Senitel ::

No go... Za to rabiš specifično pisan software... Driverji tega ne morejo nardit kar tko na easy.

HeiJack ::

Yep!
Inštaliraj drajverje nVidia Stereo (mislim da so 30.82 zadnji),restartaj in poglej v display properties. Tam daš klukico na enable stereo mode in anaglyph (tako se imenujejo očala z modro/rdečimi šipcami) in vsak špil, ki podpira DirectX (novejši vsi) bodo 3D 8-O -preizkušeno z očali,ki sem jih dobil zraven DVD-ja Freddy s dead (Nightmare on Elm street)!

Senitel ::

?? 8-O
Kolk je pa performance hit-a??

bastadu ::

Mogoče ve kdo, kje dobiti ta rdeče-modra očala?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bastadu ()

Binji ::

Kej podobnega za ATIja?:D
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

3D ready BlueRay predvajalniki?

Oddelek: Zvok in slika
81808 (1524) lmfao
»

3D HD TV Sprejemniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
769674 (7589) Spajky
»