Forum » Pomoč in nasveti » Čudna slika v GTA 3
Čudna slika v GTA 3
blazonja ::
Imam grafično kartico Inno... GeForce 4 Ti4200 128Mb, naložene imam gonilnike, ki so priloženi grafični. Plata je Epox 8K3A+ s procesorjem Athlon 2000+. Ko zaženem GTA3 mi namesto napisov Options, New game... nariše sive pravokotnike. Ko sem se vseeno prebil v igro mi namesto senc ljudi in zgradb spet riše pravokotnike. Tud drevesa so čudna. Ko se z avtom kam zabijem mi namesto vdrtine nariše bel pravokotnik. Ko koga ustrelim je kri normalna dokler ne pade na tla, potem se spremeni v rdeč kvadrat. Isti CD z GTA-jem sem sprobal še na enem računalniku in tam deluje normalno. Kaj je narobe?
Dodatek by V-i-p: če bi kliknil na iskanje ali pogledal na Google bi našel malo morje o tej temi. 100x predebatirano in zato zaklepam...
Dodatek by V-i-p: če bi kliknil na iskanje ali pogledal na Google bi našel malo morje o tej temi. 100x predebatirano in zato zaklepam...
Važen da mlinček dela
- zaklenil: V-i-p ()
BendeR ::
Predvidevam da maš win xp,če se ti ne lubi vlečt dol celi sp1 pa malo pobrskaj v readme textu pa boš našel link do popravka na microsoftovi strani.Zdi se mi da je pod troubleshooting with windows xp +nvidia al nekaj podobnega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Algoritmi - diagrami potekaOddelek: Šola | 2189 (1890) | lebdim |
» | Preprosta matematična nalogaOddelek: Šola | 857 (731) | Cizimizi |
» | Pomoč pri programiranju z javoOddelek: Programiranje | 3538 (2465) | milc |
» | mfc problemOddelek: Programiranje | 1638 (1202) | FuI2cY |
» | čitaj X, izpiši x??? KAJ???Oddelek: Programiranje | 1790 (1455) | Baja |