Forum » Zvok in slika » Kitarska skladba za pokusino
Kitarska skladba za pokusino
Sodom ::
Evo, moj konkurencni izdelek tinetu, ki od zdaj naprej vec ni edini, ki se lahko pohvali s prijateljem, ki igra instrument. Jaz se lahko pohvalim (ali pa pograjam), da sem sam to posnel in sproduciral :) je pa predelana finalna simfonija Beethownove Ode radosti (Ode to Joy: Finale Of Symphony No.9 in D minor (ceprav je zaigrano v major :) ))
Klik! :)
that's me on my little bitch! :)
Klik! :)
that's me on my little bitch! :)
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back
future turns to past, been sent to hell and back
tha_man ::
Hehe, tole je pa trše kot zdravica v izvedbi Lačnega Franca. Žiga-žaga
No, fajn, sm preveč ponavljajoče je vse skupaj - melodija se trikrat ponovi pa konc. Saj vem da je original tud tak, ampak tam pojejo. Kaka solaža ne bi škodila. Drgač pa kul, prav zanimiva izvedba Keep on rockin'!
Aja, si šele tretji ki se lahko pohvali s svojo stvaritvijo, Tine pa drugi. Prvi sem bil namreč jaz (vsaj kar se foruma 'kultura' tiče).
Check it out, tisti ki ste spregledali temo v času ko je bla 'aktualna' :
Easy sequencing
No, fajn, sm preveč ponavljajoče je vse skupaj - melodija se trikrat ponovi pa konc. Saj vem da je original tud tak, ampak tam pojejo. Kaka solaža ne bi škodila. Drgač pa kul, prav zanimiva izvedba Keep on rockin'!
Aja, si šele tretji ki se lahko pohvali s svojo stvaritvijo, Tine pa drugi. Prvi sem bil namreč jaz (vsaj kar se foruma 'kultura' tiče).
Check it out, tisti ki ste spregledali temo v času ko je bla 'aktualna' :
Easy sequencing
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
.:joco:. ::
Jah, ni slabo ne
Edino bobnom bi lahko malo bolj dogajalo... Vsaj en prehod.
Edino bobnom bi lahko malo bolj dogajalo... Vsaj en prehod.
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T-Mobile predstavil G2Oddelek: Novice / Android | 6168 (4982) | Lonsarg |
» | 19 " 4:3 ali 20" wideOddelek: Kaj kupiti | 1825 (1036) | m.i.h.a. |
» | Test Creative X-FiOddelek: Novice / Zvočne kartice | 5493 (3509) | Gregor P |
» | IMDB praznuje 15 obletnico obstojaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5362 (4901) | para! |
» | Napaka v "zaščiti pomnilnika"Oddelek: Novice / Varnost | 3337 (2370) | BigWhale |