Forum » Pomoč in nasveti » resni problemi z usmerjevalnikom
resni problemi z usmerjevalnikom
xsannyx ::
Ker imam xbox in če hoÄ�eĹĄ veÄ�ino iger online vredu igrati sem hotel narediti port forward... Ker mi ni ĹĄlo v control pannel sem se odloÄ�il na gumbu resetirati router...
No za tem je šlo vse le še navzdol.
Nikakor se nisem mogel povezati na brezŞi�no omreŞje, ko sem se pa kon�no lahko pa nimam dostopa do interneta zaradi nekih napak.
Na vseh računalnikih z wlanom imam windows 7, na enem pa XP.
Enako ne deluje, �e poveŞem s kablom!
Zdaj sem svoj ra�unalnik povezal direktno v modem in vzpostavil ťirokopasovno povezavo, ki deluje, vendar so 3je ra�unalniki ťe vedno brez povezave!
Router je Linksys WRT54GL
Hvala vsem za pomoč!
P.S.
Kasneje sem nekako priťel v kontrol pannel in se malo zajbaval z nastavitvami a nisem ni� dosegel.
1 ra�unalnik se je povezal na skype, ko pa sem priŞgal brskalnik je pa ponovno vse vrglo ven...
No za tem je šlo vse le še navzdol.
Nikakor se nisem mogel povezati na brezŞi�no omreŞje, ko sem se pa kon�no lahko pa nimam dostopa do interneta zaradi nekih napak.
Na vseh računalnikih z wlanom imam windows 7, na enem pa XP.
Enako ne deluje, �e poveŞem s kablom!
Zdaj sem svoj ra�unalnik povezal direktno v modem in vzpostavil ťirokopasovno povezavo, ki deluje, vendar so 3je ra�unalniki ťe vedno brez povezave!
Router je Linksys WRT54GL
Hvala vsem za pomoč!
P.S.
Kasneje sem nekako priťel v kontrol pannel in se malo zajbaval z nastavitvami a nisem ni� dosegel.
1 ra�unalnik se je povezal na skype, ko pa sem priŞgal brskalnik je pa ponovno vse vrglo ven...
- spremenil: xsannyx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8 ProfessionalOddelek: Operacijski sistemi | 3010 (2925) | Alexius Heristalski |
» | Amazon bi kindle prodajal tudi v neodvisnih knjigarnahOddelek: Novice / Rezultati | 12190 (9913) | jan_g |
» | PC zmrzujeOddelek: Strojna oprema | 1849 (1457) | mtosev |
» | 7.5 Gb rama usabla namesto 8 GbOddelek: Pomoč in nasveti | 1895 (1329) | SasoS |
» | tipkovnicaOddelek: Pomoč in nasveti | 1205 (950) | stefp |