Forum » Pomoč in nasveti » tipkovnica
tipkovnica
zelenjava ::
Pozdravljeni
v raÄunalnik imam vklopljene tipkovnico, in miĹĄko na priklop ps. In ne dela, na usb pa dela. kje, moram nastaviti, da bommellahko tudi na ps priklop.Hvala za pomoč.
v raÄunalnik imam vklopljene tipkovnico, in miĹĄko na priklop ps. In ne dela, na usb pa dela. kje, moram nastaviti, da bommellahko tudi na ps priklop.Hvala za pomoč.
Duhec ::
Izklopi računalnik, izvleci 220V napajalni kabel, vštekaj ps/2 miško v pravi port (zelena barva), vtakni 220V kabel in vklopi komp.
zelenjava ::
Pozdravljeni!
Imam še vedno težavo s tipkovnico, na brezično ko vklopim v usb mi dela tipkovnica in miška brez problema, ko vklopim pa v ps priklop miško in tipkovnico mi ne dela. V biosu nikakor nemorem nastaviti, ker do biosa nemorem priti. Ker mi noče v bios, tud ko pritiskam delete-enter. Prosim za pomoč
Imam še vedno težavo s tipkovnico, na brezično ko vklopim v usb mi dela tipkovnica in miška brez problema, ko vklopim pa v ps priklop miško in tipkovnico mi ne dela. V biosu nikakor nemorem nastaviti, ker do biosa nemorem priti. Ker mi noče v bios, tud ko pritiskam delete-enter. Prosim za pomoč
stefp ::
Nova težava s tipkovnico:
Ob zagonu računalnika, ko se zažene OS (Win 7), tipkovnica ugasne. Dva meseca je delalo normalno.
Ponovni zagon ne pomaga. Izklop napajanja in ponovni zagon tudi ne. Malo sem telovadil po "msconfig", tudi neuspešno. Edina pot, ki sem jo našel je, da dam na spanje, zbudim pa z vklopno tipko. V tem primeru se tipkovnica spet vklopi.
Vse ideje so dobrodošle. Hvala!
Ob zagonu računalnika, ko se zažene OS (Win 7), tipkovnica ugasne. Dva meseca je delalo normalno.
Ponovni zagon ne pomaga. Izklop napajanja in ponovni zagon tudi ne. Malo sem telovadil po "msconfig", tudi neuspešno. Edina pot, ki sem jo našel je, da dam na spanje, zbudim pa z vklopno tipko. V tem primeru se tipkovnica spet vklopi.
Vse ideje so dobrodošle. Hvala!
IvoJan ::
kupi novo.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
miranpozar ::
Po možnosti Logitech, ne pa neka Genius ali Trust jajca!
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
stefp ::
Rešil z "Repair". Žal pa sedaj ne vem kaj je bilo narobe. Nova tipkovnica pa še pride na vrsto.
Hvala!
Lp
Hvala!
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nujna pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1290 (892) | 111111111111 |
» | Nov računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1413 (1076) | seba-beba |
» | nenadno ugašanje računalnika - nujna pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 4844 (4015) | Pyr0Beast |
» | tipkovnica in biosOddelek: Pomoč in nasveti | 2066 (1832) | krajnvik |
» | CMOS cheksum error Defaults loadedOddelek: Strojna oprema | 1612 (1405) | Duhec |