» »

Ni slike

Ni slike

MWMW ::

Pred kratkim se mi je pojavila težava, da lcd monitor nikakor ne more dobiti slike in konstantno prikazuje da ni signala.
Komponente so:
Lcd Philips 200vw
AMD AM2 x2 4200
Matična WinFast 6100M2MA
2GB DDR2 ram
Grafična Gainward gf 7600GT
napajalnik 350W

Probal sem že monitor in vga kabel z drugim računalnikom in dela. Probal sem grafično v drugemu računalniku in ravno tako dela. V računalnik sem dal drugo grafično kratico, vendar je še vedno kazalo da ni signala. Probal sem tudi integrirano grafično kartico gf6100 ki pa dela (da sliko od sebe in se brez problem prijavim v Windowse)! Nekdo mi je svetoval, naj preizkusim tudi drug napajlnik, vendar to ni rešilo težave.

Sicer sem že imel enkrat podobne težave z drugim računalnikom, in sem jih rešil tako da sem na monitorju (HPw2207h) izklopil sleep mode, kjer zgleda je imel težave monitor.
Pri Philipsovem monitorju pa niti ne najdem sleep moda na monitorj. In se mi ni ne zdi da bi bilo kaj narobe s samim monitorje.

popster ::

drugič uporabi bolj informativen naslov

Se pravi da integrirana kartica kaže sliko ona na vodilu pa ne? V biosu ti lepo kaže sliko? Če ja potem imaš softwer problem

MWMW ::

Sliko dobim samo od integrirane kartice. Od kartice na vodilu pa ne dobim slike niti v biosu, tako da se mi zdi da nimam softwerskih težav.

Lp

Ramon dekers ::

v biosu moraš izključiti integrirano kartico. Vsaj jaz sem jo pa mi zadeva lepo dela sedaj. Pa nastavit tisto ki bo prioritetna

MWMW ::

V biosu ne najdem, kje bi izključil integrirano gf. kartico (sem vse pregledal). Najdem samo izbiro prioritetne grafične kartice: na PCIx vodilu, na PCI vodilu in integrirane. Tukaj je že prevzeto izbrano na PCIx vodilu.

st0jko ::

mogoče ti je pa plata crknila... oz vsaj PCI-e vodilo..
keks?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Okvara pci-e reže?

Oddelek: Strojna oprema
272108 (1713) amacar
»

Grafična in matična

Oddelek: Strojna oprema
231613 (1270) mr1two
»

Utripajoča lučka na monitorju

Oddelek: Pomoč in nasveti
292491 (2037) black soul
»

priklop monitorja

Oddelek: Strojna oprema
131190 (992) podreberek
»

Težave pri priklopu monitorja na VGA konektor

Oddelek: Strojna oprema
91885 (1721) ender

Več podobnih tem