» »

Virtual memory

Virtual memory

brinovcek ::

Pozdravljeni

ima problem z enim računalnikom ki mi vseskozi šteka in zmrzuje. V njem imam 256 MB rama zato predpostavljam da je to glavni vzrok, poleg tega pa mi je sistem javil da ima premalo navideznega pomnilnika zato Vas sprašujem če so moje domneve pravilne, da bi z povečanjem pomožnega pomnilnika(Ram) slednji problem rešil, saj bi rad ta računalnik usposobil vsaj do te mere da lahko brez težav srfam po medmrežju :)

Hvala za vse mnenja

bluefish ::

Da, 256MB je za današnje čase premalo. Po drugi strani pa je računalnik najbrž že tudi precej star in boš še največ dosegel, če kupiš novega (za pisarniške namene zadošča že okoli 300EUR ali manj) ali rabljenega.
Če pa boš šel v nadgradnjo RAM-a, potem pa vzemi 1GB in teh 256MB prodaj oz. vrzi stran.

Blinder ::

kje si bil ko so bli rami tako poceni
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

vir ::

Win98 bi šel. Win XP bi bil verjetno že preveč požrešen.
Potem pa naloži samo take programčke, ki jih rabiš za internet. Če boš imel samo za internet potem protivirusnega najbrš ne rabiš. Če pa že potem pa free Avira

XtremeX ::

Da nebom odpiru nove teme..

jst mam poun ram 512 pa bom kupu še 2GB a naj 512 vržem stran al pustim not a ma to kake veze? a bo bol šteku če pustim not 512 ?

brinovcek ::

Frekvenca osveževanja mora bit ista ...

st0jko ::

Pusti not. Več je bolje!
keks?

hojnikb ::

brinovcek je izjavil:

Pozdravljeni

ima problem z enim računalnikom ki mi vseskozi šteka in zmrzuje. V njem imam 256 MB rama zato predpostavljam da je to glavni vzrok, poleg tega pa mi je sistem javil da ima premalo navideznega pomnilnika zato Vas sprašujem če so moje domneve pravilne, da bi z povečanjem pomožnega pomnilnika(Ram) slednji problem rešil, saj bi rad ta računalnik usposobil vsaj do te mere da lahko brez težav srfam po medmrežju :)

Hvala za vse mnenja

Inštaliraj kak lightwight linux distro.Kak Xubuntu bi mogl solidn delat.
http://www.xubuntu.org/
Lahko pa probaš tud z Archlinux..
#brezpodpisa

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zakaj imam samo 3GB namesto 4GB rama? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
8920359 (10444) bobi1992
»

Navidezni pomnilnik

Oddelek: Šola
133412 (3012) B & O
»

Swap ali pagefile?

Oddelek: Operacijski sistemi
493475 (2277) MrStein
»

Samsung izumil PRAM pomnilnik