» »

Blokiran program na Siolu.

Blokiran program na Siolu.

golobmiha ::

Zdravo. Imam sledeci problem. Imam program ki se poveze z serverjem na portu 80. Nic posebnega, ampak ko se hocem povezati mi rece server not responding. Imam optiko na siolu. Brezicni internet prek routerja.Na routerju sem tudi sprostil vse porte. Probal sem se povezat direktno na modem pa ni bilo nic drugace. Klical sem na siol in so mi sprostil vse porte in se vedno nic. Sem sel do prijatelja ko ima Telemach se povezal na internet in se mi program takoj poveze z serverjem. Potem sem uporabil od mobilnega telefona internet na laptopu in se mi program spet poveze brez problema. Sem sel ocetu domov ki ima tudi siol in se spet noce povezat. Tako da mislim da je kriva siol povezava. Uporabljam Maca.
Tako da lepo prosim za pomoc ker res nevem kaj naj naredim.
Hvala za odgovore.
Miha

Senitel ::

Ne mores se povezat na port 80? Torej ti tudi ne mores browsat po internetu! Torej ali je port nekaj drugega kot 80, ali so te pa blokiral na drugi strani.

golobmiha ::

Hvala za odgovor. To sem jaz tudi pomislil, ampak lahko cisto normalno gledam internetne strani, vem pa da program uporablja port 80 ker imam program Little Snitch za maca, ki preverja in te opozori ce hoces dovoliti povezavo dolocenega programa na tem ali onem portu. in ko odprem ta program me little snitch uprasa ce dovolim uporabo na portu 80.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
372333597 (34053) ignats
»

sinope568+in linksys WRT54GL

Oddelek: Omrežja in internet
175759 (5449) dreamtheater
»

VPN ali kaj drugega?

Oddelek: Omrežja in internet
91742 (1631) misek
»

KKS res blokira porte?

Oddelek: Omrežja in internet
232798 (2070) fizolcek
»

nekdo mi vdira notr (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
615370 (4375) undefined

Več podobnih tem