» »

Kaj nam bo paypal če nemoramo naložit denarja?

Kaj nam bo paypal če nemoramo naložit denarja?

;-) ::

Kaj nam bo paypal v sloveniji če nemoremo naložit denarja gor ?

zee ::

Kaj nam bodo osnovne šole, če so ljudje še vedno nepismeni?

Paypal račun lahko povežeš s svojo kreditno kartico. Tako se obremenitve pri plačilu preko Paypala samodejno prenesejo na kreditno kartico.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zee ()

#000000 ::

;-) je izjavil:

Kaj nam bo paypal v sloveniji če nemoremo naložit denarja gor ?

sej bistvo paypala ni da ti polagaš nanj denar ! Čemu le ? da bo paypal imel tvoj denar ko pa boš rabil gotovino bo trajalo 4 dni da se prenese iz Paypal-a na tvojo kartico.

Paypal ko ti plačuješ avtomatsko pobere sredstva s tvoje validirane kreditne kartice, amex, master card, visa.
To je vsa umetnost

Evo sem naročil preko DE uspešno in skapiral stvar. Torej tudi če pošiljam človeku denar in v nobenem primeru nebom rabo $$ na paypalu ?

Ne. To je lepota paypala.
zee

amigo_no1 ::

orej tudi če pošiljam človeku denar in v nobenem primeru nebom rabo $$ na paypalu ?

Če imaš kaj ogr bo PP prvo to "pobral", razliko pa z linkane kreditne. Če nimaš nič gor, potem vse s kreditne kartice.

Dela enako tudi Alertpay.
Je tudi res da bi lahko PP naredil en kratek FAQ za nove uporabnike, opcijo nalaganja denarja gor sem tudi jaz iskal na začetku.

Le za Moneybookers in Neteller moraš prvo gor naložit.

Zgodovina sprememb…

Aja še tole, fajn bi bilo ko bi paypal tudi slovencem začel izdajati paypal kartice, to bi blo super, ne rabiš nobenega izplačila, pač greš na bankomat in dvigneš ali pa plačilo direkt v štacuni ipd. samo to da pri nas sploh ugotovijo za kaj gre, pol da banke to podprejo na bankomatih in trgovinah, to bo pa trajalo do leta 2023 če ne dlje

Gandalfar ::

Pisi svojemu poslancu :)

Kermu, pahor je ravnokar prebil subvencionirani vikend paket na Briunima, tko da hitr na obalo natočit teglc morsko vodo in gor nalepko SLO morje :)

Gandalfar ::

Poglej kdo je bil izvoljen iz tvojega volilnega okrozja. Tistemu je v najvecjemu interesu, da bo ponovno izvoljen naslednjic. Zraven lahko CC-jas tudi ministrstvo za gospodarstvo.

Kak dolgo ponavadi čakate na robo od DealExtreme.

KoMar- ::

To bi lahko vprašal v temo o DX, ampak ok... max. traja 3 tedne, običajno 2, zdajle poleti sem nekaj dobil celo v 10 dneh.

whatever ::

Ali Paypal sprejema Maestro kartice?

Ne, mislm da ima samo visa, amex in mastercard

BladE_ ::

Zakaj mi ne sprejme mastercarda? Sem ze placavau z kartico in je normalno delalo na paypal je ne morm unest pa da ga je**š.

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Verjetno morm na banko klicat?

Aljaz1980 ::

meni je to izpisalo, ko ni bilo denarja na njej...

Lion29 ::

meni je isto izpisalo par dni nazaj, ko sem zelel placati prek moneybookers....

najbolj mi mori to, da ce zelim placati prek paypala (tudi moneybookersa) moram najprej linkirat kartico (ce zelim naloziti sredstca gor)... ce zelim to storit, pustim podatke kartice in oni naredijo eno verifikacijo tako, da gor nakazejo 1.5e.... ti potem na bancnem izpisku vidis referencno st., ki jo vneses na paypalu za potrditev kartice...

in to lahko traja CEL MESEC... namrec jaz dobivam izpiske 18. v mesecu... torej jaz sem linkiral svojo kartico in bom lahko nalozil sredstva gor sele 18. oktobra...prej ne morem videt tega!!! ...KATASTROFA!
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Si pravnik da tako ozko razmišljaš ?
Greš na banko in rečeš za transakcijo za 1,5E, bolj točno 4 številko le te.
E-banke nimaš ?

pa ti pravim...

imam ebanko za navaden racun, za kreditno pa je ni (na koperski banki i-net)...izpiske posiljajo le 1x na mesec

Prosim še 1x preberi kaj sem napisal. Lepo počasi, črko za črko, saj bo šlo.

@BladE
Od katere banke je ta MC ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: amigo_no1 ()

imam ebanko za navaden racun, za kreditno pa je ni (na koperski banki i-net)...izpiske posiljajo le 1x na mesec

Da bi se pa logiral in pogledal zadevo na internetu, tega pa ne gre?! Ja, seveda gre. Internetno bančništvo Banke Koper uporabljam že od samega začetka in lahko ti zatrdim, da to lahko narediš brez problema.

Ne vem tudi, kaj se sekirate zaradi tega 1,5 €, ki ga po verifikaciji tako ali tako dobiš naza.
zee

Zgodovina sprememb…

ALT ::

+ lahko paypal vlece denar s kartice se pred avtorizacijo. to moras narediti za nakazila vecjih zneskov.

@ALT

kako?.. kje mam na PP link za nakazilo sredstev s kreditne kartice, ki ni potrjena?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

mihec87 ::

Omg pa kaj vam ni jasno ko se plačuje s paypal vam vleče denar direktno iz kartice. IN NE denar se NE nalaga direktno na paypal ter potem plačuje.

Preden vertificiraš kartico z to 4 mestno kodo se da nekaj malega plačevati.Točno koliko ter kolikokrat pa nebi vedel.

jaz sem poskusal na freelancer.com nalozit sredstva prek paypal/kreditne kartice pa seveda ni slo...dopuscam moznost pa, da sem jaz trd inn mi ni uspelo

Denarja imaš dovolj na kartici?

Meni je šlo brez potrditve kartice(send money) cca20eur.

naj bi imel limita 600e, porabu se nisem 0
torej ja, je dovolj denarja

Lahko še poskusiš poklicat, mogoče ti bodo povedali 4 mestno kodo(traja nekaj dni preden je vidna na računu).Čeprav tuki veliko sreče jst je na abanki nism dobu prek telefona(debetna visa electron).

ja sej prva stvar preden sem to napisal sem, sem klical na banko in ravno na banki so mi povedali, da ne morem vpogledat transakcij do 18. v mesecu! :'(

mislim ni mi jasno, kako je lahko tako slabo vodenje transakcij preko CC.... imam obcutek, da hocejo komitente zanalasc zajebat in jim ne dajat izpiskov oz. vpogleda samo zato, ker je vecja verjetnost, da bodo prekoracili... oz. tega ne morejo..pol pa zato, da bodo zabredli... ker so bnegativne obresti kr visoke

ker drugace si ne znam razlagat, da nebi mogu imet normalnega vpogleda svojih transakicj, tako kot mam za navaden racun

ja sej prva stvar preden sem to napisal sem, sem klical na banko in ravno na banki so mi povedali, da ne morem vpogledat transakcij do 18. v mesecu!

To ni res. Seveda jih lahko pogledaš. Išči rubriko Nezapadli nalogi. To velja za Banko Koper.
zee

Zgodovina sprememb…

zee je izjavil:

ja sej prva stvar preden sem to napisal sem, sem klical na banko in ravno na banki so mi povedali, da ne morem vpogledat transakcij do 18. v mesecu!

To ni res. Seveda jih lahko pogledaš. Išči rubriko Nezapadli nalogi. To velja za Banko Koper.

sem ze ves vesel sel kontrolirat, ampak ni nicesar pod nezapadli nalogi... prazno :'(

Gdaj si pa vpisal mastercard v paypal, včasih traja nekaj dni da zadeva pride naokoli...

v petek

Machete ::

mihec87 je izjavil:

Preden vertificiraš kartico z to 4 mestno kodo se da nekaj malega plačevati.Točno koliko ter kolikokrat pa nebi vedel.

Mislim da morš pri okol 100$ porabe potrdit lastništvo kartice.

emcee ::

Letni limit za neverificirane kartice je 100€, sem imel prav zdaj problem. Zdaj moram verificirati kartico, bom videl kako bo šlo pri Abanki.

Na abanki ni problema pač počakaš par dni da se prikaže transakcija,zdj lahko probaš če ti jo bodo povedli preko telefona, drugače se pa oglasiš v eni poslovalnici ali pa počakaš izpisek.

Izpiskov sploh ne dobivam, bom probal poklicat.

pismo tale paypal je cist fuck.ed up...

registriral sem se kar nekaj casa nazaj, ko se niso podpirali SLO in sem dal naslov v italiji (takrat sem tam delal)....

kot alternative naslov imam sedaj v SLO....

sploh ni moznosti, da bi to zamenjal in izbrisal home address in dolocil alternative address kot home...

LAME...

torej jih poskusam kontaktirat, da mi to oni uredijo....

grem na contact us link in dobim to sporocilo:

Help information isn't available in English yet. To access the Help Center, you'll need to change your language preference:

Log in to PayPal.
Click Profile at the top of the page.
Click Language Preferences under the Account Information column.
Select a language from the drop-down list and click Save.
Go back to the Help Center by clicking the Help link at the top of the page.
To change your language preference back to English, repeat the steps above and select U.S. English.

wtf? Nimajo pomoci v Anglescini? grem na nastvitve, in pogledam in imam v anglescini nastavjeno... torej oni zelijo, da jaz iz anglescine spremenim v anglescino, a nimajo helpa v anglescini? cammon...

kot drugo sploh nocem helpa ampak jih kontaktirat!

no danes sem prejel email, da sem dosegel limit 2500e prejemkov za navaden account in da morem nekaj izpolnit....

no ker jih valda preko sajta ne morem kontaktirat odgovarjam na ta email... s problemom, da na sajtu jih ne morem kontaktirat...

in valda... dobim autoreply msg nazaj z navodili:
We want to help you but we're not able to respond directly to emails
sent to this address.

One of the best ways to get answers to your questions is to go to the
PayPal website and visit the Help Center by clicking "Help" at the top
of the page.

cammon! in pol kliknem na ta omenjeni link help in dobim isto sporocilo kot ce kliknem na contact us (glej zgoraj)...

in kaj naj zdaj???

I am stucked... ne morem jih kontaktirat

PP account, Profile, Add/Edit Street Address.

Ko si prijavljen v svoj PP, Contact Us (spodaj) -> Email us

ne vem cesa ne stekas...

ko sem logiran v PP account grem na profile edit in ce dam edit home address lahko editiram le cesto in pokrajino, ne morem spreminjat drzave...lahko pa dodajampoljubno alternative addresse... home pa ne morem spremeniti!

ce grem na contact us, dobim sprocilo, ki sem ti ga prilepu zgoraj... sploh ne pridem do opcije email us

Si logiran z ITA IP-ja ?

Tako izgleda pri meni (za zgoraj opisane korake):

Contact Us

Logiraj se v PP, ter jim pošlji **kar zahtevajo** in počakaj dan ali dva. Bi rekel da PP računa nimaš verificiranega.

Zgodovina sprememb…

ja nimam verificiran account...

kot receno, za CC verificirat rabim izpisek prek telefona ne dobim nic

za naslov verificirat pa NE MOREM, ker v italiji ne zivim, torej moram verificirat SLO, ker pa ne morem spremenit home addressa, se vrtim v zacaranem krogu

ce kliknem spodaj na contact us, dobim to:

Si logiran z ITA IP-ja ?

ne, iz slo IPja

Zgoraj desno je opcija za izbiro jezika:

tole imaš ti nekaj zelo bad, sem dal za test v Španščino in še vedno lahko pridem do Contactar -> Enviar correo electrónico (Contact Us -> Email us ), tako da ne verjamem da je to, kar muči tvoj PP račun.

Drugače lahko (preden se logiraš v PP), na https://www.paypal.com/si (zgoraj desno) nastaviš jezik ( Slovenia (English))

Ena opcija je da najprej verificiraš kartico, potem boš mogoče lahko ukrepal dalje.

Druga opcija je da pokličeš na njihovo telefonsko (za Rest of Europe) in se mogoče kaj zmeniš:
https://www.paypal-community.com/t5/How...

Zgodovina sprememb…

Evo, verified v dobrih dveh urah. Prej sem poklical na banko, mi je prijazna uslužbenka zagotovila, da me bo poklicala nazaj, ko bo videla transakcijo. Pet minut prej me je klicala in mi poslala kodo na email. No problem.

nimam zgoraj desno za nastimat jezika, ker je ze english!

bom pa v profilu language.... nastimal najprej neki tujega in nazaj na english, mogoce bo delalo!

ok, imam moznost spremeniti le v it... in ce spremenimv IT mi contact us dela (seveda italjanscini)... ce spremenim nazaj v english, dobim spet tisto obvestilo...

tako da sem jih zdaj kontaktiral kar preko italjanskega vmesnika...

bomo vidli, kaj bodo resili :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lion29 ()

BladE_ ::

amigo_no1 je izjavil:

@BladE
Od katere banke je ta MC ?

NLB. Ima to kaj veze? Danes mi izpisuje isto.

Sem mislil da imaš MC od moneybookers-a.Le-te ne moraš linkati na PP.

hotlips ::

To s spreminjanjem podatkov v profilu je tud mene zajebaval, sam jaz sem uspel na njihovem tech supportu rešit zadevo, da bi sam pa ni šlo.

Mene neki druzga mot. Pred časom mi je banka blokirala kartico, ker so bili obvečšeni, da gre za možnost zlorabe, oz. da je bil cel paket transakcij (kao med bankami zadeve pošiljajo v paketih) pod sumom, da je blo neki narobe. No kmal so ugotovil, da ni blo z mojim računom, na srečo, nič narobe in mi izdal novo kartico/račun. Seveda sem moral zarad tega tud svojo prejšnjo kartico pr paypalu skenslat in novo prjavt. Vse ok, razen tega, da mi niso unih EUR, ki jih pri prijavi "plačaš" vrnil nazaj na moj kartičin račun, ampak na paypal račun. Itak gre samo za 1 EUR in pol, sam tud ko kaj nabavlam mi vedno direktno breeni kartico, tistih 1,5EUR pa na pp računu kt da jih nebi blo. Se mi ne da kej preveč matrat, da bi jih dol dubu, sam mal pa je moteče, da zadeva ne štima tko kt bi mogla.

lp.hl

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PayPal (strani: 1 2 3 474 75 76 77 )

Oddelek: Loža
3805778673 (2469) mgermo
»

Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
817137995 (17959) igi82m
»

Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
333109950 (36997) PINki
»

paypal pomoč... :) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
14418318 (9522) amacar
»

Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5121218 (18295) Kwizlord

Več podobnih tem