Forum » Pomoč in nasveti » nov računalnik +problemi
nov računalnik +problemi
tinimalini ::
Ojla!
Pred kakim mesecem dni sem kupila nov prenosnik in sicer sem kupila tole http://www.bigbang.si/racunalnistvo/rac...
in zdej sem ugotovila da imam naslednje probleme:
1) ko vnesem kakšno geslo se mi črka r izpiše večkratno, kljub temu da samo 1x pritisnem tipko
2) včasih se mi zdi da je prepočasen pri odpiranju samih programov, ki so naloženi v računalniku (nimam nobenega novega programa razen nod 32, ampak sem zbrisala starega antivirusnega)
3) pa veliko časa rabim da sploh pridem v windows
4) počasno odpiranje interneta
5) in mogoče koliko to stane da mi vse to popravijo če nesem na servis
Hvala za odgovore. LP Tina
Pred kakim mesecem dni sem kupila nov prenosnik in sicer sem kupila tole http://www.bigbang.si/racunalnistvo/rac...
in zdej sem ugotovila da imam naslednje probleme:
1) ko vnesem kakšno geslo se mi črka r izpiše večkratno, kljub temu da samo 1x pritisnem tipko
2) včasih se mi zdi da je prepočasen pri odpiranju samih programov, ki so naloženi v računalniku (nimam nobenega novega programa razen nod 32, ampak sem zbrisala starega antivirusnega)
3) pa veliko časa rabim da sploh pridem v windows
4) počasno odpiranje interneta
5) in mogoče koliko to stane da mi vse to popravijo če nesem na servis
Hvala za odgovore. LP Tina
GeForce ::
Za problem s črko r nevem, za ostalo pa poskusi namestiti Ccleaner (http://www.piriform.com/ccleaner) in z njim malo počisti računalnik.
Za počasno zaganjanje windowsev so lahko krivi programi ki se ti naložijo ob zagonu, tako da preveri da se ti ne nalaga ob zagonu kakšen nepotreben program (meni se naloži le antivirus)
Za počasno zaganjanje windowsev so lahko krivi programi ki se ti naložijo ob zagonu, tako da preveri da se ti ne nalaga ob zagonu kakšen nepotreben program (meni se naloži le antivirus)
MIHAc27 ::
Za črko R bo treba najverjetneje kar na servis da zamenjajo tipkovnico (garancijsko)
Za počasnost pa so verjetno krivi Windowsi. Mogoče jih ponovno naloži da vidiš če je kaj bolje.
Da ti naložijo na servisu... lahko ti računajo med 20-30EUR ker Windowsi niso pod kako garancijo. Če pa na novo ne pomaga... potem zna biti nekaj z prenosnikom zelo narobe.
Za počasnost pa so verjetno krivi Windowsi. Mogoče jih ponovno naloži da vidiš če je kaj bolje.
Da ti naložijo na servisu... lahko ti računajo med 20-30EUR ker Windowsi niso pod kako garancijo. Če pa na novo ne pomaga... potem zna biti nekaj z prenosnikom zelo narobe.
Stupo ::
Napaka, da se ti črka pojavi večkrat je odpravljena z novejšim BIOSom.
Na servisu ti za odstranitev napake ne bodo računali nič, če je pa kakšna napaka programske opreme, se pa dogovori, da te prej obvestijo glede stroškov, preden karkoli delajo.
Na servisu ti za odstranitev napake ne bodo računali nič, če je pa kakšna napaka programske opreme, se pa dogovori, da te prej obvestijo glede stroškov, preden karkoli delajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 8.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 2261 (734) | solatko |
» | Računalnik HP 470 G3 (kupljen preko telekoma) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5664 (4713) | loveJDM |
» | Android 2.3 Gingerbread za Samsung Galaxy SOddelek: Mobilne tehnologije | 6867 (5421) | Dr_M |
» | kako z rami?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1833 (1602) | jurera |
» | Windows Vista se bo nalagala hitreje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11778 (8858) | ripmork |