Forum » Pomoč in nasveti » Skype kontakti
Skype kontakti
vir ::
Formatiral sem PC in na novo instaliral Skype. Ko se logiram ugotovim da kontaktov v njem vec ni. Bi jih moral prej kako shraniti_
ABX ::
Formatiral sem PC in na novo instaliral Skype. Ko se logiram ugotovim da kontaktov v njem vec ni. Bi jih moral prej kako shraniti_
Uporabljaš napačno uporabniško ime.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Enterprise ::
formatiranje tukaj nima veze ...kot da bi npr. s formatiranjem izgubil kontakte iz gmaila/msnja ...
Zakaj sem se pa potem lahko logiral z uporabniškim in geslom?
Da nimaš dva uporabniška imena?
Skype kontakti se hranijo na Sykpe strežniku.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
Imam dva uporabniška imena..že vsaj dve leti. Zakaj?
Zdaj sem se logiral na skype strežnik vendar ne najdem kje se nahajajo kontakti.
Zdaj sem se logiral na skype strežnik vendar ne najdem kje se nahajajo kontakti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vir ()
Tistega ki ga ne uporabljam mislim zbrisat. Gledal sem včeraj kako se zbriše vendar nima smisla brisat ker jim moraš po mejlu poslat in pol to oni preverijo.... Itak sem pa pozabil s katerega emaila sem ustvaril tist račun.
Tistega ki ga ne uporabljam mislim zbrisat. Gledal sem včeraj kako se zbriše vendar nima smisla brisat ker jim moraš po mejlu poslat in pol to oni preverijo.... Itak sem pa pozabil s katerega emaila sem ustvaril tist račun.
Ne razumeš, vsi tvoji kontakti ki jih pogrešaš so na drugem računu.
Ko odprem tisti drugi račun jih je gor še vedno samo tistih 5 ki sem jih imel že prej.
Na tem prvem, ki ga uporabljam vsak dan so pa vsi kontakti izginili, tudi slika. Ostali so samo moji podatki.
Na tem prvem, ki ga uporabljam vsak dan so pa vsi kontakti izginili, tudi slika. Ostali so samo moji podatki.
Zgodovina sprememb…
Ko odprem tisti drugi račun jih je gor še vedno samo tistih 5 ki sem jih imel že prej.
Očitno si jih zbrisal.
Nevem kako bi jih lahko kar vse zbrisal. Pred formatiranjem nisem v skype nič brskal po nastavitvah.
Ko sem potem zopet instaliral, odprem skype in tako opazim da kontaktov več ni. Potem sem zvečer verzijo 4.2 (zadnja verzija, ki sem jo imel tudi pred formatiranjem) uninstaliral in instaliral beta verzijo kjer tudi ni kontaktov.
Ko sem potem zopet instaliral, odprem skype in tako opazim da kontaktov več ni. Potem sem zvečer verzijo 4.2 (zadnja verzija, ki sem jo imel tudi pred formatiranjem) uninstaliral in instaliral beta verzijo kjer tudi ni kontaktov.
Sem se sprijaznil s tem da so stiki izgubljeni.
Imam pa novo težavo...poiskal sem nekaj starih stikov. Pri enem je ta težava da ga vedno vidim offline. Čeprav je tu in se pogovarjam z njim. Pravi da on mene vidi online in da je tudi on online.
Imam pa novo težavo...poiskal sem nekaj starih stikov. Pri enem je ta težava da ga vedno vidim offline. Čeprav je tu in se pogovarjam z njim. Pravi da on mene vidi online in da je tudi on online.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporaba Facebooka škoduje razpoloženjuOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 18418 (15487) | vesolc |
» | Microsoftov Messenger se poslavlja 15. marca (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13642 (10856) | energetik |
» | Microsoft prebira vaša Skype sporočila (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Varnost | 40350 (32717) | enadvatri |
» | Konec neke dobe: Windows Live (MSN) Messenger odhaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 19992 (15550) | darkolord |
» | Vox.io - telefonija iz brskalnikaOddelek: Novice / Ostale najave | 13176 (9078) | chrush |