Forum » Mobilne tehnologije » Kontakti iz sdkartice na Android?
Kontakti iz sdkartice na Android?
Nextor ::
Pozdravljeni!
Iz nokie poskušam prenest kontakte na htc tattoo (android), ampak mi to nikakor ne uspe! Na telefonu imam več kot 300 kontaktov, katere žal zaradi omejitve sim kartice ne morem prenest v celoti na sim. Poskušal sem že vse živo, ampak nobena metoda ne deluje v celoti...
1) Iz PC Suita sem izvozil kontakte in jih nato hotel uvozit v Google contacts, ampak uvozi samo ime in priimek brez telefonske.
2) Iz PC Suita sem si vsaki posamezni kontakt izvozil v vCarde (*.vcf) in jih nato poskušal s pomočjo aplikacije Import Contacts prenesti v htc-ja, ampak brez uspeha...
Kakšna rešitev?
Iz nokie poskušam prenest kontakte na htc tattoo (android), ampak mi to nikakor ne uspe! Na telefonu imam več kot 300 kontaktov, katere žal zaradi omejitve sim kartice ne morem prenest v celoti na sim. Poskušal sem že vse živo, ampak nobena metoda ne deluje v celoti...
1) Iz PC Suita sem izvozil kontakte in jih nato hotel uvozit v Google contacts, ampak uvozi samo ime in priimek brez telefonske.
2) Iz PC Suita sem si vsaki posamezni kontakt izvozil v vCarde (*.vcf) in jih nato poskušal s pomočjo aplikacije Import Contacts prenesti v htc-ja, ampak brez uspeha...
Kakšna rešitev?
M-XXXX ::
Jaz sem iz Omnie HD (sybian) vse kontakte iz telefona poslal na Android telefon (preko bluetootha) potem pa vse na enkrat importal v Android telefon.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia C5-00 slepo kopiranje kontaktov na SD karticoOddelek: Mobilne tehnologije | 1952 (1739) | zm67 |
» | sinhronizacija gmail stikov?Oddelek: Mobilne tehnologije | 17996 (4705) | Malcolm_Y |
» | LG Optimus 4X HD (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 93644 (43580) | dr.Akula |
» | Applove novosti z začetka WWDC - OS XOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 25394 (22599) | MrStein |