Forum » Igre » League of Legends
League of Legends
Temo vidijo: vsi
Halfdead987 ::
>Kolk gremo stavit da imaš v zadnjih 10 igrah z ADC identinčen item set?
Kaj naj buildam? edino na twitcu startam z IE. Če zgubljam lane ali pa če igram ashe pa startam z BOTRK.
Tudi armor ne bi kaj preveč pomagal.. Če bi ga imel 100 bi bilo to 50% manj dmgja. Njegovi criti so pa 700/800.
Torej 350/400dmgja. Pa veliko attack speeda.. Bilo je pa itaq 4v5,ker Fiora ni bila ravno koristna..
Itak pa ni Fiora kriva,je rekel da je Plat3 smurf :)
Kaj naj buildam? edino na twitcu startam z IE. Če zgubljam lane ali pa če igram ashe pa startam z BOTRK.
Tudi armor ne bi kaj preveč pomagal.. Če bi ga imel 100 bi bilo to 50% manj dmgja. Njegovi criti so pa 700/800.
Torej 350/400dmgja. Pa veliko attack speeda.. Bilo je pa itaq 4v5,ker Fiora ni bila ravno koristna..
Jerry000 ::
@Halfdead987 , torej po tvoji logiki, raje ne nabaviš nič armorja pa ti da 100% dmg, kot pa da armor nabaviš da ti vsaj 50% zbije? Lol...pa onega kupiš armor ko vrne dmg in GA...če bi to vsi nabavili bi blo drugače. Ampak ja...nimam kaj za govort ker sem tudi sam bronze, ampak damn...mate res slabo zorganiziran
celada ::
kaj pa je po tvoje dobra rešitev?
Da te računalnik vedno, da v igre kjer ima tvoja ekipa 5 članov nasprotna pa 3 in je tvoje ime napisano z zlatimi črkami ker si nepremagljiv?
Imaš druge ranking sisteme, ki so načeloma boljši za team play. Že sistem implementiran v DOTI je boljši :)
Setsuno ::
še fakt da so nekateri ljudje diamond je da ranked sistem deluje ampak samo za ljudi ki znajo igrt
še fakt da so nekateri ljudje diamond je da ranked sistem deluje ampak samo za ljudi ki znajo igrt
Eh saj deluje. Toda samo traja predno pride do izraza in boljši, ko si hitreje pride do tega.
St235 ::
Halfdead987 je izjavil:
>Kolk gremo stavit da imaš v zadnjih 10 igrah z ADC identinčen item set?
Evo smo našli še en razlog zakaj si v bronze.
Saj vem, da boš spet skakal, da so to malenkosti kot si pri runah, samo take stvari se naberejo.
V ad heavy teamu ni nič nenavadnega če je tretji ali četrti item armor. Enako kot ima v brueser teamu last whisper prednost pred AD ali attack speedom. V danem primeru verjetno ne bi naredilo razliko, ker je bil trynda preprosto predomeber, ampak to ne pomeni, da ti nisi slabo igral.
Jaz sem začel sezoni v bronze IV, sem pač casual igralec in ponavadi nimam časa da bi več igral. V cc dveh mesecih, ko sem lahko redno igral sem prilezel do silver I in dvakrat izpadel v promotionu (februr letos). Potem sem imel CC 3-4 mesece pavze in sem se zato padel v Silver III. Ko sem začel spet igrat sem se znašel v isti situaciji kot ti, kar naprej sem zgubljal in kot bi mignil sem se znašel na dnu silver IV. Pa ne zato, ker bi imel kaj več AFK in trolov, kot jih je bilo pred pol leta, ampak preprosto zato, ker sem bil iz forme. Ko enkrat to ugoroviš in začneš aktivno delat na temu, da izboljšaš svojo igro pridejo tudi rezultati. Namesto ADC, ki ga najraje igram sem menjal na support, ker to vedno najbolj manjka. Sprobal sem 5 različnih supportov preden sem si zbral janno in tarica, sprobal sem vse nove ADC, zdaj delam na mid... In rezultat je tak, da sem nazaj na poti proti vrhu silver lige.
Vedno je tako da cc 1/3 iger zmagaš, ne glede na to kako igraš. Preprosto zato, ker je nekdo na drugi strani AFK, nekdo od tvojih se do nezavesti nafeeda itd. Enako vedno 1/3 iger izgubiš ker je pri vas nekdo AFK, totalno nesposobe, imaš slab team composition itd...
Potem pa ostane še 1/3 tekem, kjer pa dejansko šteje vsak igralec in to so igre kjer tvoj skill naredi razliko in to so tiste igre, kjer napreduješ ali nazaduješ. Tukaj pa štejejo tudi takšne malenkosti kot je item buy order, en pravilno ali napačno postavljen ward, poznavanje banalnih detajlov mehanike, rune... Prevsem pa so to igre, kjer samo in le tvoj skill odloča kdo bo zmagal. In ko se naučiš identificirat take igre in ko si sposoben kritično ocenit svojo igro v takih spopadih lahko začneš upat, da boš prilezel ven iz bronze.
Pa saj si lahko pogledaš statistike ljudi v diamond ligi. Vsi imajo zmaganih med 60-70% iger, ker pač znajo izkoristit tisto 1/3 iger, ki kaj šteje.
m0f0x ::
Na mojem smurfu imam do zdaj 92 zmag in 66 porazov in opažam, da dobim v team redkokdaj kakšnega trolla ali bolj slabega igralca. Nekaj je sigurno na tem, ker na main acc, kjer imam negativen WL ratio dobim dostikrat kakega idiota, mojemu accountu (meni) primernega :)
zoot ::
Na mojem smurfu imam do zdaj 92 zmag in 66 porazov in opažam, da dobim v team redkokdaj kakšnega trolla ali bolj slabega igralca. Nekaj je sigurno na tem, ker na main acc, kjer imam negativen WL ratio dobim dostikrat kakega idiota, mojemu accountu (meni) primernega :)
Saj to je fora... Bolši kot maš ratio, bolše nasprotnike/soigralce boš dobival. Če maš ti 100/100 bo velik večja verjetnost, da dobiš silver/bronze.
Ko sem mel jaz 25/13 win/lose ratio sem igral proti platinumu, pa čeprav sem bil Silver I.
Delat skos isti build pa vsekakor nima smisla. Najprej pogledaš kaj maš na svojem lejnu. Kasneje pa kar bildajo nasprotniki/soigralci. Na kratko in jedernato :D
oemdzi ::
Stara zadeva, samo sem danes še enkrat naletel na njo, pa če kdo še ni vidu the Dunk squad
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
paco ::
Ahh, moram se malo pohvalit;
Nafeedal Varusa, reševal Kha'zixa, LeeSina in Katarino, ko so skakali notri, poskrbel da smo dobili vse njihove buffe + zmaje, GG.
:3
Nafeedal Varusa, reševal Kha'zixa, LeeSina in Katarino, ko so skakali notri, poskrbel da smo dobili vse njihove buffe + zmaje, GG.
:3
It iz aj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: paco ()
Guzzy ::
TehDucky ::
dznj, kaj je fora da skrivaš tvoj ime ? Itak ga je kumot najdt
Sicer pa še boljši support od lulu je pa nami, imbalanced poke, healer, intiator in pa TF saver.
Rečš kar hočš, mel sicer 2 tedna nazaj ker nimam cajta igrat lola ampak Nami 1/0/23 medtem ko je bil sam gejm kolker tok izenačen, mi nafeedanga gravesa, uni nafeedanga khazixa. Sem silver 1, igram pa z Gold 3 ^^
Na koncu so mi moji govoril op nami, ker ko so me lovil čez njihovo junglo pa me niso mogl ujet jaz pa na 100hp.
Sicer pa še boljši support od lulu je pa nami, imbalanced poke, healer, intiator in pa TF saver.
Rečš kar hočš, mel sicer 2 tedna nazaj ker nimam cajta igrat lola ampak Nami 1/0/23 medtem ko je bil sam gejm kolker tok izenačen, mi nafeedanga gravesa, uni nafeedanga khazixa. Sem silver 1, igram pa z Gold 3 ^^
Na koncu so mi moji govoril op nami, ker ko so me lovil čez njihovo junglo pa me niso mogl ujet jaz pa na 100hp.
Ah, saj vem. Pač odpreš od nekoga s katerim sem igral profil, poiščeš igre kjer je Lulu, in potem se še zazihraš da so vsi summonerji isti. V glavnem sem to naredil da se izognem navala noobov, ti pa bi lahko spoštoval mojo odločitev in obdržal moje ime zase. But anyways, these are teh interwebs :P.
Drugače pa ja, Nami je dobra, ima stun, slow, heal, movement buff in pa najboljši engage/disengage v igri. Samo base tankyness ji manjka. Tako pa zajebeš en stun, pa te lahko stane "življenja".
Osebno mi je od vseh champov sicer najbolj všeč Lulu. Igral sem jo že na vseh laneih, na vse mogoče načine. Z njo imam pomojem okrog 600 normal gameov.
S pixy lahko dosežeš 2000 rangea za slow (praktično sicer zelo težko), polymorph/speed je br00tal, z ultom pa lahko take turnarounde narediš v tradeih... x3
Bottomline: i like her 'cause shes fun.
Drugače pa ja, Nami je dobra, ima stun, slow, heal, movement buff in pa najboljši engage/disengage v igri. Samo base tankyness ji manjka. Tako pa zajebeš en stun, pa te lahko stane "življenja".
Osebno mi je od vseh champov sicer najbolj všeč Lulu. Igral sem jo že na vseh laneih, na vse mogoče načine. Z njo imam pomojem okrog 600 normal gameov.
S pixy lahko dosežeš 2000 rangea za slow (praktično sicer zelo težko), polymorph/speed je br00tal, z ultom pa lahko take turnarounde narediš v tradeih... x3
Bottomline: i like her 'cause shes fun.
It iz aj.
6151 ::
Pa naj še kdo reče da ni trollov nad bronze =) (Teemo gold3, leona-kennen gold4, annie gold5, diana silver1)
7900X3D | 32GB | 6800 | 4 TB
6151 ::
Enemy team, premade teemo annie, nista dobila svojih lanov in sta troll pickala
7900X3D | 32GB | 6800 | 4 TB
Enemy team, premade teemo annie, nista dobila svojih lanov in sta troll pickala
Če bi bla trolla bi imela 6 bootsov in 0/15(primer), ne pa soliden score(glede na zgubo in team). Trolli so večinoma igralci ki si nardijo smurfe in trolajo po svoje.
Po mojih izkušnjah igralec, ki ne dobi champa ki ga želi, ali leava ali picka drugega(v tvojem primeru). Če ima dober score in je pripomogel teamu ampak ne sledi meti ne pomeni da je troll. To je moje osebno mnenje (!)
Točno to ! Ne razumem zakaj sploh lahko shopamo vse iteme, če je to že trollanje, da ne slediš metagejmu. Potem bi recimo za ashe enostavno dali na možnost samo: berserker boots, IE, PD/SS(za ene je že to trollanje- Statikk Shiv), LW, BT, Banshees Veil/Warmog(no že za to so te na začetku s3 čudno gledal: wtf u are no tank, no no no, no,u do no damage, no no no, omggg... Me no inglis,hablar espanol?!?!! no no no, u noob, no mi, u noob, cancer ur mom)
In če zaradi slabega builda kdo slabo igra to ni trollanje, ampak neznanje, isto kot da Ashe zadeva svoj ulti z 30% uspešnostjo). Trollanje je pa kot je nekdo že povedal, da recimo oseba na ashe builda AP, pa da ni glih level1,kjer bi obstajala možnost, da to igro igra prvič ...
In če zaradi slabega builda kdo slabo igra to ni trollanje, ampak neznanje, isto kot da Ashe zadeva svoj ulti z 30% uspešnostjo). Trollanje je pa kot je nekdo že povedal, da recimo oseba na ashe builda AP, pa da ni glih level1,kjer bi obstajala možnost, da to igro igra prvič ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oemdzi ()
jah to je samo v tvoji glavi (in glavah večine)... Pač meni so tudi jokal mao support, kaj ga serjem, pa so na koncu igre samo pluse stiskali, seveda govorim o goldu, ker na najvišjih nivojih pač ne deluje najbolj optimalno in se mi zdi smešno, da se bronze playerjem vsiljuje high elo razmišljanje, če pa tistega kmečkega niso dosegli, kjer samo logično razmišljaš zakaj je to tako in kaj bi lahko izboljšal.
zoot ::
Jungle teemo je troll pa da se na glavo postaviš.
Ti očitno še nisi vidu Veigerja v jungli
Jah še en troll kaj češ :))
Isto kot Leona v jungli je tut napol troll. Boljše je že kot teemo toda to je pa tut to.
Nah Jarvan dela tut top. Sej ne rečem sej sm tut jaz igral Tresh jungle pa leona jungle pa tut leona top :)) Sam ne pa govorit da je to dober pick, ali pa da je slab ker ne sledi meti. Ni res slab je zarad mnogo drugih razlogov.
Thresh jungle je epic, samo kaj, ko prideš gankat pa se duše začnejo delat na laneu xD.
It iz aj.
TehDucky ::
Ahh, sem prebral še enkrat ja.
Duše se spawnajo če si znotraj 1900 rangea, nasprotniki pa jih vidijo šele, ko dobijo vision tebe.
Sem ga igral samo enkrat v đungli, pa so vsi bežali ko so se duše spawnale. Verjetno so imeli vse wardano.
Duše se spawnajo če si znotraj 1900 rangea, nasprotniki pa jih vidijo šele, ko dobijo vision tebe.
Sem ga igral samo enkrat v đungli, pa so vsi bežali ko so se duše spawnale. Verjetno so imeli vse wardano.
It iz aj.
dope1337 ::
Zaradi ljudi kot je "celada" in okornega metagame-a LoLa sem ga tudi sam zapustil pred slabima dvema letoma ... sicer sledim sceni (pač iz zanimanja), tu pa tam odigram kakšno igro in me venomer preseneča okornost in enoličnost samega meta-game-a in načina igranja.
All-in-all, je pa še kar zabavna igra, nikoli pa ne bo dosegla competitive scene kot jo dosegajo konkurenčne ARPS/MOBA igre (v glavi imam predvsem 2) - čeprav je fanbase LoL-a seveda seštevek vseh konkurenčnih iger, to vsekakor ne reflektira zahtevnosti le-te.
All-in-all, je pa še kar zabavna igra, nikoli pa ne bo dosegla competitive scene kot jo dosegajo konkurenčne ARPS/MOBA igre (v glavi imam predvsem 2) - čeprav je fanbase LoL-a seveda seštevek vseh konkurenčnih iger, to vsekakor ne reflektira zahtevnosti le-te.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
-Albert Einstein
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dope1337 ()
dope1337 ::
kukr se spomnem cca 1000 winow? Niam dle clienta dol, tak da ti težk na pamet rečem ... sm dost notr padu, k sm bil notr in mi je milo rečeno, ratal dolgcajt.
P.S. Da me ne bote narobe razumel ... LoL je dobro razvita igra (kar potrjuje njegova popularnost) vendar ti ne pušča veliko svobode pri metagame-u in te (lahko bi rekli) sili vi igro solotop/jungle/ap mid/support-adc bot. Spomnim se ko so M5 na nekem velikem turnirju izsili 2 junglerja (kar drugi niso niti približno pričakovali) vendar je bila kontra naštudirana tako hitro, da so pri drugem poizkusu zelo failal (to je blo mensezdi da cca 1 leto nazaj).
P.S. Da me ne bote narobe razumel ... LoL je dobro razvita igra (kar potrjuje njegova popularnost) vendar ti ne pušča veliko svobode pri metagame-u in te (lahko bi rekli) sili vi igro solotop/jungle/ap mid/support-adc bot. Spomnim se ko so M5 na nekem velikem turnirju izsili 2 junglerja (kar drugi niso niti približno pričakovali) vendar je bila kontra naštudirana tako hitro, da so pri drugem poizkusu zelo failal (to je blo mensezdi da cca 1 leto nazaj).
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
-Albert Einstein
-Albert Einstein
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dope1337 ()
Halfdead987 ::
Lol,jaz semi Ashe igral ap prvic
BTW statikk shiv name Ashe ni troll item. Ceprav je meni phantom dancer precej boljsi item. :)
BTW statikk shiv name Ashe ni troll item. Ceprav je meni phantom dancer precej boljsi item. :)
Mislim da sta LoL in Dota 2 trenutno najbolj kompetitivni MOBA igri na sceni, pa naj kdo reče kaj hoče.
kr?en ::
Pretezka samo za nube kot si ti.
Zame ima veliko boljso igralnost in bolj zanimive heroje kot LoL.
M-XXXX ::
Zaradi ljudi kot je "celada" in okornega metagame-a LoLa sem ga tudi sam zapustil pred slabima dvema letoma ... sicer sledim sceni (pač iz zanimanja), tu pa tam odigram kakšno igro in me venomer preseneča okornost in enoličnost samega meta-game-a in načina igranja.
Mah sej lahko delaš kar češ noben ti ne brani. Toda RIOT razvija igro v tej smeri, da je samo en pravi META game. Pač nove in stare champe rine v določene role in konec.
Jerry000 ::
Pretezka samo za nube kot si ti.
Kaj, res je pretežka. Ne da se mi tok igre naštudirat da jo lahko igram. Mam raj noob friendly pa simple LOL. Bol uživam kot pa pri DOTI k maš tok enih opcij. Ljudje smo različni veš? Še zdaleč pa ne pomen da si noob
Fora v bronze 5 je da hočejo ljudje bit pametni in igrat high elo meto medtem ko se lahko ven pocarrijajo z broken champi v parih dnevih...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Guzzy ()
Sem pred pol leta preselil acc na east(gold1 sem bil, zdaj gold5 ker nism 4 mesce nič igral), pa sem takčas ko sem se tam naveličal naredil smurfa spet na westu, danes pridem do 30 pa gremo mal placement igrat in sem rekel da bom ranked na tem accju probal igrat support only, da vidim do kje pridem. Prvi game čisti invalidi pa ne sam pri nas, tudi oni so bilo precej bogi.Bot lane supportam in ga gladko dobiva, vse ostalo pade 20-3 score za nasprotnika, fertik, 2 game za las zgubimo, potem pa tale igra, predzadnji pravi: adc Ez, vzamem Sorako in kaj se zgodi? Nasprotnik vzame Eza, predzadnji napise omfg nooo(druzga kot eza ne zna) in napise hitr top in vzame trydno, zadnji pa tud locka, Soraka ADC FTW:) Lane sem gladko dobil, kasneje so mi pa preveč farme pokradli v teamu, ampak važno da smo zmagal :) Aja nasproniki niti niso bili tok leseni ez in morg silver 3 in 4.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oemdzi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hearthstone: Heroes of Warcraft (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Igre | 114676 (8641) | Jerry000 |
» | Rocket League (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 30547 (3866) | acookook |
» | Dota 2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 91888 (17630) | Superboyy |
» | Heroes of the storm (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 21476 (13546) | ahac |
» | V šahu čedalje več remijev, prednost belega pa ostaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 27588 (20523) | Jst |